Clisma
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, January 30, 2015 10:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

Am si eu un stres. alcool Mare chiar! Crazy

Am mai citit si auzit ca si la nasterea prin cezariana e posibil sa ti se faca clisma inainte... Cum e? maseluta Nu am facut niciodata si sper din suflet sa nu fie cazul nici de data asta!!! Efectiv sunt terorizata de idee! frown Cum pot sa evit acest lucru...?!? ceee

La prima cezariana am fost internata cu o zi inainte si nu am mancat aproape nimic. Deci nici nu s-a adus in discutie. hainoroc Acum nu am idee cum o sa fie...
roxinthya
Scris: Friday, January 30, 2015 10:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Eu nu am facut clisma la cezariana si nici nu m-au intrebat nimic daca am mancat sau altceva.
Nastere usoara!Cheek Kiss angel
Criss2014
Scris: Friday, January 30, 2015 10:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/17/2014
Mie mi-au facut pentru ca la mine cezariana n-a fost programata, dr. a asteptat pana s-a declansat nasterea naturala. Eram internata, am mancat si la doua ore dupa masa mi s-au rupt membranele, astfel ca mi s-a facut clisma. Nu e placut, asta e clar dar nu se moare din asta. Lol
De data asta cred ca operatia va fi programata si atunci voi avea grija sa nu mananc nimic.
bereea
Scris: Friday, January 30, 2015 10:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nu-i nimic de speriat. Nu-i dureroasa.
kali
Scris: Friday, January 30, 2015 11:11 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Anelise wrote:
Am mai citit si auzit ca si la nasterea prin cezariana e posibil sa ti se faca clisma inainte... Cum e? maseluta Nu am facut niciodata si sper din suflet sa nu fie cazul nici de data asta!!! Efectiv sunt terorizata de idee! frown Cum pot sa evit acest lucru...?!? ceee

La prima nastere mi-au facut inainte... la a doua, dupa... dar clisma am primit.Hilar
E ok. Putin stresant procedeul dar mai mult ca idee.

Anelise
Scris: Friday, January 30, 2015 11:13 AM
Nivel

Multumesc pentru raspunsuri, fetele! DistanceKiss
Kali, cum dupa? what Doamne, mi se pare si mai aiurea!
kali
Scris: Friday, January 30, 2015 11:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Dap, dupa, dar nu imediat. Daca nu iese... oulHaha singurel, iti fac clisma dupa 2-3 zile... ceva de genul asta.
Oricum, la mine, a doua nastere a fost de urgenta deci nu au mai avut timp de... preludiu. Cred ca de aceea au procedat asa.

Mie mi-a prins bine, ca am un creier constipat care nu se... oua... in deplasare si vad ca era la mare cinste chestia asta, ca toata lumea se interesa daca ne-am imprietenit cu baia iar eu nu as fi avut nicio sansa fara ajutor.

Scuze pt. limbajul colorat da' nu am stiut cum sa explic mai bine.ras
Anelise
Scris: Friday, January 30, 2015 11:48 AM
Nivel

Aaa, stai ca acum am inteles la ce te refereai cu "dupa". sic Pai, si eu am avut problema asta la prima cezariana, doar ca eu imi luasem de acasa niste supozitoare cu glicerina care m-au ajutat cat de cat. Mi-am cumparat si pentru acum. dirol
Si stiu cum e in deplasare - sunt exact la fel! Crazy
shirel
Scris: Friday, January 30, 2015 12:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Dap, dupa, dar nu imediat. Daca nu iese... oulHaha singurel, iti fac clisma dupa 2-3 zile... ceva de genul asta.
Oricum, la mine, a doua nastere a fost de urgenta deci nu au mai avut timp de... preludiu. Cred ca de aceea au procedat asa.

Mie mi-a prins bine, ca am un creier constipat care nu se... oua... in deplasare si vad ca era la mare cinste chestia asta, ca toata lumea se interesa daca ne-am imprietenit cu baia iar eu nu as fi avut nicio sansa fara ajutor.

Scuze pt. limbajul colorat da' nu am stiut cum sa explic mai bine.ras

Ei uita-ma aici pe mine doamne eu nu fac nimic nicaieri doar in caz de maaaare urgentza si asta doar pipi nu si treaba mare .Deci poti sa stai cu pistoul la capul meu never nu ies nicaieri.
Liz,eu am facut la primele 3 nasteri adica prefer sa fac ceva putin c-am neplacut mie cu toate ca nu este groaznic decat sa ma gandesc ca doamne feresti voi face toata treaba asta in timpul nasteri.Eu sunt asta care ajung la spital si daca imi spun ca raman sa nasc fiindca a sosit vremea este primul lucrul pe care-l cer asistentelor.Intra in jurnal de sarcina si vezi cat eram de stresata de stat pe wc incat imi era frica sa nu nasc doamne fereste pe acolo.
Eu iti recomand cu toate ca nu este ceva placut dar care trebuie facut.Nastere usoara,draga mea!iloveyou
ingerash
Scris: Friday, January 30, 2015 6:33 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nu mi sa facut la cezariene....dar dupa a fost stresant,jenant, sa scriu raport dupa fiecare vizita la toaleta.Masurat urina,notat de cate ori am simtit senzatia de....de cate ori am reusit,daca elimin gaze,daca nu reuseam primeam laxative.....scuzati limbajul....bine ca a trecut.
raly
Scris: Friday, January 30, 2015 10:19 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Nici mie nu mi s-a facut la cezariene,doar la nastere normala!E neplacut Liz dar o sa treaca si nici nu o sa-ti dai seama!computerlove
Roxanine
Scris: Saturday, January 31, 2015 2:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
Nu e dureroasa absolut deloc, nici macar o jena. Poate doar un discomfort ca si cum ar fi ceva rece.

Daca e cezariana posibil sa nu-ti faca, cel mai probabil, insa depinde de medic si de regulile institutiei.

La nastere naturala, e exclus sa nu se faca clisma, cel putin din punctul meu de vedere. Mi se pare innadecvat si total neigienic. Cand se impinge, e greu de controlat ce sa impingi, iar daca sunt surprize.. hohot

Nu te stresa, mergi inainte cu sau fara! O sa vezi la fata locului ce-o sa fie. La mine a functionat. Puuup si nastere usoara!
Anelise
Scris: Saturday, January 31, 2015 8:58 AM
Nivel

Fetele, multumesc inca o data pentru raspunsuri! grup

La mine, gata, s-a elucidat misterul. sic Nu mi se va face. Cu toata jena, am intrebat medicul. Dar sper ca topicul sa fie de folos si altor persoane pe viitor. thumright

Chiar am citit ca procedeul, in alte situatii sau probleme, are nu stiu ce efecte terapeutice pozitive pentru curatarea colonului etc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.