Clinici private Bucuresti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Radu Isabela
Scris: Thursday, January 10, 2013 6:28 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/10/2012
Da, acelea sunt.Eu m-am programat telefonic. Am vazut acum ca are si pagina pe facebook. Dr.AlexanderBarac.FamilyClinic.Iti doresc mult succes,iar mamai tale multa sanatate.
Andreea15
Scris: Thursday, January 10, 2013 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 12/8/2012
Radu Isabela wrote:
Da, acelea sunt.Eu m-am programat telefonic. Am vazut acum ca are si pagina pe facebook. Dr.AlexanderBarac.FamilyClinic.Iti doresc mult succes,iar mamai tale multa sanatate.

Multumesc mult pentru informatii! Am intrat si pe pagina de facebook a dlui. Barac, unde am gasit informatii suficiente pentru a-i face mamei o prezentare ca la carte. Multa sanatate si sa ne auzim cu bine!
Andreea15
Scris: Wednesday, February 13, 2013 3:59 PM
Nivel

Tin sa precizez ca am fost cu mama mea la dl dr Barac si am ramas uimite de...faptul ca mai intalnim astfel de medici in Bucuresti! Ne-a primit cu bratele deschise, a fost rabdator si i-a explicat mamei totul pe larg! Astfel de calitati le intalnim mai rar la medicii din ziua de astazi. Il recomand tutror celor care au probleme endocrinologice. Datorita dumnealui acum suntem paciente fidele ale clnicii Family Clinic. Mai ales ca aici, pe baza trimiterii de la medicul de familie, putem beneficia de analize si consultatii gratuite.

Iti multumesc mult, Isabela pentru indrumari!
Radu Isabela
Scris: Wednesday, February 13, 2013 5:44 PM
Nivel

Andreea, ma bucur nespus ca te-am putut ajuta. "Mai ales ca aici, pe baza trimiterii de la medicul de familie, putem beneficia de analize si consultatii gratuite". Adica?
Andreea15
Scris: Wednesday, February 13, 2013 6:05 PM
Nivel

Pai da, incepand din luna februarie 2013, Family Clinic colaboreaza cu CASMB. Cu trimiterea de la medicul de familie poti sa beneficiezi de analize gratuite. Nu am retinut exact intreaga lista, insa poti sa suni la clinica sa afli!
Radu Isabela
Scris: Wednesday, February 13, 2013 6:10 PM
Nivel

Am inteles. Nu stiam. Acum e randul meu sa-ti multumesc. Multa bafta, sa auzim numai de bine.
giovanna
Scris: Tuesday, September 26, 2017 9:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL A DESCHIS UN NOU DEPARTAMENT DE PEDIATRIE. Pana acum nu era decat pentru adulti. Spitalul Ponderas este specializat in boli metabolice si bariatrie. Acum au un departament cu aceste specializari si petnru copii. Sunt singurii din tara.
mamadematei
Scris: Friday, December 22, 2017 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 5/3/2012
Daca acel departament de pediatrie este specializat tot in boli metabolcie si chirurgie bariatrica ca si la Ponderasul pentru adulti atunci este mare lucru, pentur ca este plina Romania deja de copii obezi, nu are rost sa mai aratam cu degetul in alta parte. Obezitatea infantila a ajuns si al generatiile de azi ale copiilor de romani. Si nu numai ca sunt grasi si exclusi astfel din anturajul de la scoala, dar,c ei mai graav, este ca au deja diabet de tip II. Si, din fericire, acest diabet generat de obezitate se vindeca in ziua de astazi, si in Romania, prin operatia de gastric sleeve.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.