Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 64
| Buna tuturor! Cine a facut FIV, puteti sa-mi dati nume de clinici bune, doctori buni si cât v-a costat? Ca reper, stau în București. Am deja câteva, dar as vrea sa aud cât mai multe, sa-mi fac o idee ca sa aleg. De asemenea, m-ar ajuta sa stiu si durata, si cât a trebuit sa va luati liber de la serviciu pentru procedura. E necesar sa îmi iau un concediu mai lung? Mul?umesc, va pup!?? |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1208
| InaLina wrote:Buna tuturor! Cine a facut FIV, puteti sa-mi dati nume de clinici bune, doctori buni si cât v-a costat? Ca reper, stau în București. Am deja câteva, dar as vrea sa aud cât mai multe, sa-mi fac o idee ca sa aleg. De asemenea, m-ar ajuta sa stiu si durata, si cât a trebuit sa va luati liber de la serviciu pentru procedura. E necesar sa îmi iau un concediu mai lung? Mul?umesc, va pup!??
Buna, eu am avut pe 20 punctia, insa am facut in Constanta, stiu ca in București sunt mai mari preturile. Nu este nevoie de concediu daca locuiesti in orașul in care faci FIV. Trebuie mers doar la eco (dupa ce incepi tratamentul de stimulare, de regula in z2 a CM) ,mai des, eu mergeam la 2 zile si tot atunci faceam si analizele hormonale pt a vedea cum răspunde organismul. Apoi in ziua punctiei a11a zi de tratament la mine, am avut punctia (care este cu sedare) si mi-au dat concediu medical 3 zile. Ca si costuri, noi am avut 10 000lei voucher de la Primaria Constanta, iar pe eco, tratamente, analize, secretii, HSG, histeroscopie, congelare sperma, teste covid, examen psiholog, am mai cheltuit 17 200 lei (in condițiile in care nici eu nici sotul nu avem alte probleme care sa necesite interventii sau tratamente) .
Eu am 39 ani si sotul 41, multa bafta!! |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 64
| deme wrote:
Buna, eu am avut pe 20 punctia, insa am facut in Constanta, stiu ca in București sunt mai mari preturile. Nu este nevoie de concediu daca locuiesti in orașul in care faci FIV. Trebuie mers doar la eco (dupa ce incepi tratamentul de stimulare, de regula in z2 a CM) mai des, eu mergeam la 2 zile si tot atunci faceam si analizele hormonale pt a vedea cum răspunde organismul. Apoi in ziua punctiei a11a zi de tratament la mine, am avut punctia (care este cu sedare) si mi-au dat concediu medical 3 zile. Ca si costuri, noi am avut 10 000lei voucher de la Primaria Constanta, iar pe eco, tratamente, analize, secretii, HSG, histeroscopie, congelare sperma, teste covid, examen psiholog, am mai cheltuit 17 200 lei (in condițiile in care nici eu nici sotul nu avem alte probleme care sa necesite interventii sau tratamente) .
Eu am 39 ani si sotul 41, multa bafta!!
Mulțumesc pt răspuns, Deme, și mult succes îți țin pumnii pentru bebe, să se lipească și să crească mare și voinic! 🤗
Eu din păcate nu voi beneficia de reducere, fiindcă am AMH de 0.86,nu se dă decât de la 1 în sus. Tu cred că ai șanse mari cu valoarea aia, aștept să ne dai vești bune.🙂
Sper că măcar o parte din analizele pe care le-am făcut deja să nu tb refăcute la ei.
Ce vreau să mai întreb e dacă ai găsit toate medicamentele, tratamentele, injecțiile etc în țară, sau a trebuit să le procuri din străinătate. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1208
| InaLina wrote:
Mulțumesc pt răspuns, Deme, și mult succes îți țin pumnii pentru bebe, să se lipească și să crească mare și voinic! 🤗
Eu din păcate nu voi beneficia de reducere, fiindcă am AMH de 0.86,nu se dă decât de la 1 în sus. Tu cred că ai șanse mari cu valoarea aia, aștept să ne dai vești bune.🙂
Sper că măcar o parte din analizele pe care le-am făcut deja să nu tb refăcute la ei.
Ce vreau să mai întreb e dacă ai găsit toate medicamentele, tratamentele, injecțiile etc în țară, sau a trebuit să le procuri din străinătate.
Da, absolut tot am găsit la farmacia tei, plus ca pe foile de la fiv, cel puțin in Cta, scrie unde se pot gasi medicamentele, injectiile, etc, la ce farmacii.
|