clinica europa eye bani luati diagnostic gresit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mariana222
Scris: Friday, March 22, 2013 6:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/22/2013
Buna ziua
am fost ieri la clinica Europa eys la domnul dr. primar oftalmolog Paul Ioan Greu
pentru o consultatie
diagnostic strabism la ochiul stang cu armbliopie tot la ochiul stang , dioptri + 4,50 ochi stang si 1,25 ochi drept mi sa spus ca nu se mai poate face nimic in privinta ochiului stang la armmbliopie si nici macar pentru strabism de ochi stang nu exista o Cale de vindecare a boli , adica absolut nimic , mi sa recomandat ochelari cu dioptri de 1, 25 pentru ambii ochi , de ce pentru ambi ochi nu am inteles din Moment ce la analize a reiest ca am dioptri difertite , in fine ,
am luat ochelari cu dioptiile date de domnul doctor prima Paul Ioan Grecu si culmea nu vad sa citesc nici macar un bon de casa o factura un produs pe care il cumpar nu vad sa citesc ce scrie pe ambalas ,
Acum poate gresec eu dar nu mi se pare ca mi dat dioptriile c orecte pentru ochelari.
dumneavosatra ce parere aveti ?
si ce ash üutea face in legatura cu strabismul si armbliopia , aveti experiente mai reusite si unde ?
a si am uitat domnul doctor nu stia sa foloseasca aparatura la care trebuia sa ma Puna sa ma examineze a chemat o asistenta pentru ca nu stia sa mute aparatele , ele find toate pe un suport , si nici sa le foloseasca o tot intreba pe asistenta : si acum cum fac ?,mai exista asa ceva in Romania incredibil.am plecat sperand ca macar voi putea vedea sa citesc cu ajutorul ochelarilor prescrisi , dar din pacate nu pot vedea nici cu ei .
in concluzie parearea mea bani luati pe servicu de prosta calitate ,se spune ca avem doctori buni
in Romania, sper sa fi asa si sa fi avut doar eu un esec .
mariana222
Scris: Friday, March 22, 2013 6:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/22/2013
poate ma Insel eu si nu am dioptriile date gresit dar atunci de ce nu vad cu ochelri sa citesc ?...
as dori sa stiu si opiniile dumneavostra
AdrianaC
Scris: Saturday, September 21, 2013 7:07 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Te sfatuiesc sa trimiti o scrisoare recomandata in atentia directorului spitalului prin care sa sesizezi problema cu care te confrunti si sa soliciti un raspuns din partea lor...

In ceea ce priveste strabismul, stiu ca mai era o clinica particulara buna, Infosan, dna dr Andreea Ciobotaru parca, si dansa era din cate tin eu minte mai specializata pe partea aceasta.

Succes !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.