Buma fete
Subscribe Carlita de trei ori Vad ca sunt pe locul 11 si ma apropii de top 10. Hai sa ne grabim putin aici
Va pup pe toate!!! Bafta la bebelit !!!
|
Crissy nebunatica mica ce surpriza ne-ai facut!!!
Freaca te rog globul ala si pentru mine repede pana il dai mai departe ca sa ma apuc si eu cu spor de treaba dupa sarbatori
|
Hello fetele!!
Florinik felocitari si sarcina usoara!!!
Stelutza nici nu stii cat ma bucur pentru tine, stiu ca esti una din veterane si ai reusit, asta ne da speranta tuturor ca se poate te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara!!
Poate ne faci si noua un rezumat cu ce ai facut luna asta si fizic si psihic
Va pup
|
Bella1989 wrote: Da? Ce ma bucur! Doamne ajuta! :* Sa ?tii ca si eu ma gândeam la Bebelina ca nu am mai vazut-o online de o saptamana... e cu doua zile înaintea mea la testare... Bebelina, ?in pumnii strân?i! Si mai eram curioasa de Clawdia... parca urma sa testeze in Weekend... sper sa nu fac o confuzie... daca a?a este, Clawdia sper ca ai o veste buna pentru noi!
Bella din pacate nu am vesti bune, rozi a venit si a si plecat, urmeaza o luna jumatate de pauza, si vom relua activitatea dupa sarbatori. Va urez succes tuturor si cat de multe teste pozitive!!!
|
andrada1983 wrote:Bella ma bucur ca totul a decurs bine la inseminare,acum fi linistita si te asteptam peste 2 sap cu 2 liniute ! Anna,bafta la eco si asteptam pozele cu bobita sau bobitele Clawdia ,eu cred ca ai ceva acolo in burtica ,astept confirmarea cu testuletul
Andrada mi-as dori din tot sufletul sa fie ceva acolo
|
Nu n-am luat, chiar scapsem termometrul dupa pat si am uitat de el
Iau maine dimineata daca e, sper sa nu uit
|
carlita wrote:clawdia, azi trebuia sa fie z1 la tine ... in schimb, e greata ... Eu zic ca ai bifat multe lipsuri luna asta: sot operat de ceva vreme, concediu cu relaxare totala in per fertila ... Sa continui sau mai rabdam 2 zile?
Carlita, mai astept si maine sa vad ce si cum si apoi pote ma incumet sa fac un test.
|
bby88 wrote:Claudia tu cum esti?
Am avut o durere de burtica aseara vreo 5 minute, gen asa ca inainte de rozi, dar mi-a trecut.
De dimineata m-am trezit cu o stare de greata si cand m-am spalat pe dinti am zis ca vars, si m-a tinut asa pana pe la 10 jumate, si abia am reusit sa mananc jumate de biscuite si doua guri dintr-o gutuie dar tot cu nod in gat asa.
La mine poate fi spm greata, asa ca nu-mi bat capul, astept Pupici
|
Bella1989 wrote:Buna, fetelor! Eu acum am ajuns acasa... Am incercat sa va scriu de pe telefon in masina dar nu imi gaseam cuvintele nu stiu ce am de nu ma pot concentra. :) Va multumesc tuturor pentru sustinere au contat foarte mult incurajarile voastre, mai ales ca numai voua v-am spus despre inseminare. Am hotarat ca o sa spunem tuturor numai daca raman gravida. Procedura a fost simpla si scurta, asa cum ati spus si voi. La inceput tresaream pentru ca mi-am amintit de hsg. Dar bineinteles ca nu m-a durut, a fost ok. Asistenta a fost o draguta ca m-a tinut de mana tot timpul si am vorbit despre gene si ce rimel folosesc.:)) probabil a facut-o ca sa ma relaxez si a functionat. Atat am vrut neaparat sa ma asigur ca e sperma sotului. Dr a facut si o gluma. Mi-a aratat sperma si m-a intrebat daca o recunosc.:) mi-au transferat 14 milioane de spermatozoizi. Eu cred ca nu e rau, nu? Dupa procedura am ramas acolo 15 min cu picioare incrucisate si ridicate, iar apoi 10 min pe pat. Mi-a dat utrogestan 200 de 3 ori pe zi pana la testare. Beta peste 14 zile dar nu cred ca rezist atat. Deocamdata sunt detasata si e foarte bine asa, dar sper sa nu fie de la oboseala detasarea asta iar de maine sa incep iar cu stresul. Nu am nici presentimente rele nici bune... Pana acum sunt mandra de mine, sotul a fost mai stresat ca mine si de obicei e invers. Inseminarea am facut-o la 14, la 2 ore de la recoltarea sotului si incepuse sa se panicheze ca ii mor gigeii. Dar m-au asigurat ca nu au murit, ca au stat in incubator.:) Am scris foarte mult si sper ca nu am uitat nimic, sunt in alta lume eu acum... Nu stiu de ce... Va multumesc din nou pentru sustinerea voastra! Sunteti minunate toate!
Bella, Doamne ajuta sa ne arati testuletul pozitiv peste o saptamana. Te pup si iti tin pumnii
|
Fetelor nu o sa testez, pana in weekend daca e, las sa se faca sambata si apoi daca nu vine jimic si nu am nici pms poate fac test.
Sincer din suflet va spun ca nu vreau sa mai vad teste negative. Prefer sa astpt uratii.
Va pup si multumesc pentru incurajari
|