Profil: Claura
Despre
Utilizator: Claura
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, February 26, 2007
Ultima vizita: Friday, January 22, 2010 7:29 PM
Numarul de postari: 45
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Legarea trompelor
Postat: Tuesday, July 7, 2009 8:00 PM
La fel ca si Mihaela, dupa o nastere normala si doua cezariene, am spus stop la bebe optand pt. aceasta metoda de contraceptie. De 3 ani si 3 luni aproape, ma simt super bine, nu dereglari, pilozitate sau alte prostioare d'astea, nici kg. in plus, doar 2-3, si asta din cauza mea.sic Dar ma simt bine si la 54.
Subiect: Copii 2-4 ani pe forum
Postat: Monday, August 25, 2008 10:21 PM
Si e noi, va rugammmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!! Cinciu Matei-Ioan Etem, 28.04.2006. Si va multumim!
Subiect: Adio pampers !
Postat: Monday, July 7, 2008 7:19 PM
Si noi am renuntat la pampers exact pe 1 iunie, deocamdata cu pipi e bine, face singurel, mai greu e cu cealalta "treaba", pe care o adun din casa si din curte toata ziua..Dar progresam, zic eu..Noaptea ma trezesc odata pe la 4 si il pun sa faca, in rest nu am probleme cu udatul patului.Pup toti copilasii, cu pampers sau fara!
Subiect: S-a nascut Celine pui de Deziree
Postat: Sunday, March 2, 2008 9:23 PM
Sanatate multa pentru amandoua,bun venit pe lume!flowers flowers flowers
Subiect: CRACIUN FERICIT !
Postat: Sunday, December 23, 2007 11:15 PM
Si din partea mea sarbatori fericite, un an nou mai bun si plin de realizari pe toate planurile! Craciun Fericit si La multi ani! Si o colinda pentru voi, ca asa se cade inainte de Craciun http://www.youtube.com/watch?v=fJFYtwiT92Y&feature=related
Subiect: Copii 1 - 2 ani Poze Vol VI
Postat: Friday, December 14, 2007 6:45 PM
Dar ce scumpa, scumpa foc! Si ai mei sunt disperati dupa "vacuta" ras Pupici la fetele frumoase!pupici
Subiect: La multi ani, Miri!
Postat: Saturday, March 17, 2007 10:09 PM
Inca o urare de "la multi ani" si din partea mea, stii cum se spune, niciodata nu e prea tarziu... Iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Subiect: bebe 2
Postat: Thursday, March 8, 2007 8:22 PM
Felicitari la toate burticile! Si abia astept sa nasca Miha sa putem sa facem "clubul mamicilor cu 3 copilasi"!mami de fetita mami de fetita boy
Subiect: Un 8 Martie fericit!
Postat: Thursday, March 8, 2007 8:03 PM
La multi ani, sa aveti parte numai de iubire si de fericire si sa primiti multe, multe cadouri frumoase!pupici
Subiect: ajutati-o pe Ema sa devina un copil normal
Postat: Saturday, March 3, 2007 9:56 PM
Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Ema atat de eleganta, cu sarafanelul ala de blugi, mi-a trezit numai amintiri placute...Inca odata "La multi ani"! de la mami de Ilinca, Mara si Matei.