|
|
Monday, February 5, 2018 |
Monday, February 5, 2018 12:33 PM |
2 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Buna mamicilor ! Vreau sa va impartasesc o experienta traita cu copilul meu ! Printul meu avea 8 ani cand a inceput sa imi raceasca ffff des ! Devenise un chin , o rutina sa il indop cu medicamente. Medicul pediatru imi prescria cu generozitate tot felul de medicamente. Am ajuns la ultima generatie de antibiotice si aveam deja probleme si cu flora intestinala, ba mai mult incepuse sa imi faca tot felul de alergii ciudate la care nu identificam sursa generatoare. Copilul meu devenise apatic, livid la fata si convalescent tot timpul. Norocul a facut ca matusa mea sa imi spuna ca a auzit de o doamna doctor homeopata din Sibiu, care are niste retete preparate personal din produse apifitoterapice, 100% bio. Am zis sa o incerc si pe asta ca eram disperata. Dragele mele, vreau sa va spun ca a aparaut soarele si pe strada mea. E cam ocupata dar am ajuns la ea. Mi-a dat un tratament doar din homeopate si produse apifitoterapice pentru cresterea imunitatii. Rezultatele m-au readus la o viata normala. Copilul meu nu mai raceste si nu mai e alergic iar antibioticele sunt acum un vis urat. Pot sa va pun ca tratamentul cred ca e la 30 % din pretul antibioticelor. V-am impartasit aceste randuri din dorinta de a ajuta si alti copii.Este un alt fel de doctor fata de cei care ii stiam. Dupa cum am cunoscut-o pe dna doctor Prelipcean-Cadariu s-ar putea sa nu ii placa ca o laud dar eu vreau sa imi fac o datorie de onoare in a spune si la altii ca ea mi-a salvat copilul. Telefonul de la cabinet este 0720999760. Mamicilor, copiii vostri sa fie sanatosi si voiosi!
|
|