Profil: claudiaMT
Despre
Utilizator: claudiaMT
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, September 29, 2008
Ultima vizita: Tuesday, June 22, 2010 5:19 PM
Numarul de postari: 86
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Rochita tricotata
Postat: Tuesday, April 20, 2010 12:24 PM
multumesc...m-as apuca de ea, insa mie mi-e teama sa incep lucru de sus, pentru ca nu stiu banghead si mie sa nu o fac prea mica sau din contra prea mare sorry1
Subiect: Pom-pom-tehnici de realizare
Postat: Tuesday, April 20, 2010 12:21 PM
foare interesant..mutlumim de clip! data viitoare voi sti sa fac si eu unul asa frumos. :018:
Postat: Tuesday, April 20, 2010 12:10 PM
dina_dorina wrote:
Haideti sa va arat si cateva dintre rochitele tricotate de mineras

deci la asta ma refeream! poti sa o explici un pic? ca e mortala!computerlove
Postat: Tuesday, April 20, 2010 12:05 PM
valentina wrote:
Pun si eu cateva care mi-au placut.

are cineva timp sa imi explice cam cum vine rochita asta? incepe de jos? de sus?...
Postat: Tuesday, April 20, 2010 11:52 AM
ideea e ca la crosetat sunt la stadiu cel mai mic...adica stiu doar fff putin si de aceea prefer sa fac ceva tricotat ca aici incep sa ma descurc din ce in ce mai binisor.
Cum merg si la munca imi ramane destul de putin timp acasa de tricotat...insa importat e ca m-am apucat!

:018: dina, te vad online...ti-am admirat creatiile atat aici cat si pe site-ul tauthumright ... ai postat nite rochite minunate...prima, ce-a grena mi-a luat ochiicool , o poti explica si aici?:018:
Postat: Tuesday, April 20, 2010 6:55 AM
flori1972 wrote:
sati mai arat si eu ceva rochite

http://picasaweb.google.com/dorisscy/Baby#

din pacate indemanarea la tricotat si crosetat nu sunt chiar asa de avansate...sorry1
dar va multumesc pentru modele si proptitudine...computerlove

inca caut...

zaza micuta mea nu e asa de intalta ca d-soara din imagine...trebuie sa i-o fac un pic mai scurtuta...sorry1

nervi atatea modele acum chiar ca nu mai stiu ce sa mai fac..fool si imi trebe si ceva simplut de facut, ca altfel ma pierde de musteriu fool

incerc un model "din cap"...adica mi-ar placea mie cum ar iesii...dar sa vedem daca si iese..banghead
Postat: Monday, April 19, 2010 5:22 PM
salutare, rusinica ca nu am mai trecut pe aici...desi de tricotat am mai tricotat...dar nu am mai postat pe aici, am admirat toate rochitele lucrate pana acum...superbe toate...

am nevoie de ajutor...am un fir in degrade(3 nuante de roz)si vreau sa ii fac gazeie mele de 2 ani si un pic rochita...insa imi trebe una simpla, pentru ca fiind firul in degrade parca nu as face prea multe modele...voi ce spuneti? ce mi recomandati?

revin cu poza la fir un pic mai tarziu

Subiect: Rochii tricotate
Postat: Monday, April 19, 2010 5:21 PM
am scris unde nu trebuia! scuze, nu luati in calcul sorry1
Subiect: Rochii tricotate
Postat: Monday, April 19, 2010 3:05 PM
am postat unde nu trebuia sorry1
Subiect: Bijuterii din fimo
Postat: Tuesday, March 2, 2010 10:03 PM
uzzy, dupa ce modelezi fimo si il coci aplici imaginile respective?

ies foarte faine, bine definite!

m-am apucat si eu de fimo, ca no e un virus care se i-a repede, postez cateva modele: