Buna fetelor.
cunoasteti gradinite bune in iasi? nu trebuie sa fie obligatoriu particulare, important e sa aiba educatoare pregatite profesional si cu "lipici" la copii. mersic
|
Aris papa deocamdata paste si paine integrala, pt ca de la inceput nu i-am dat din cele obisnuite,dar as fi vrut ca si prajiturile sa i le pregatesc tot cu faina integrala. Sper sa gasesc la magazinele din Iasi.Multumesc frumos pt ajutor. pupicei.
|
la supermarketuri am cautat(metro,billa, gima,kaufland) si nu am gasit. am sa incerc la plafare. mersic mult.
|
buna fetelor Am cautat aproape peste tot si nu am gasit faina integrala.Stie cineva de unde pot cumpara? Vreau si eu sa ii gatesc lui aris prajiturele cu faina integrala sau paine, ca e mai sanatoasa, dar nu am gasit
|
Deea multi pupicei de la Aris!!! Sa te faci bine pui scump
|
Aris a papat azi asa: 08,30-iaurt cu fructe si biscuiti 10,30-para 13,30- ciorba de puiut cu rosii - piure cu snitel 16,30- prune din compotel cu danonino 19,30- o cana de lapte dulce
intre mese a baut suc de pere si portocale, compot de prune
eu am incercat ,de cind am inceput diversificarea, sa ii fac un program regulat de masa si am reusit nu maninca chiar la ore fixe, ar fi absurd, dar e cit de regulat se poate.
|
si noi avem cam acelasi ritual de mici.la 19-19,30 papam(iaurtel), baita,apoi ne bagam in patut , spunem poezii, povesti ,cintecele si cel tirziu 21-21,30 adoarme gogosica. "problema" e ca Aris are o obsesie de care nu stiu cum vom scapa:se joaca cu parul meu si ma "Coafeaza"pina doarme.Si cind vrea sa se alinte in timpul zilei , ma striga :Mami vleau palul sa ma alint!!!!
|
Aris este un cumintel, dar nu a fost intotdeauna asa. Noaptea a dormit bine de mic, dar ziua era groaznic, dormea f putin si voia nonstop sa suga. De la 4luni a inceput sa doarma si ziua mai bine,dar pina atunci mi-a fost f greu.Nu putea sa fac nimic, era lilit de tzitzi. Si afara cind mergeam ,dupa 20 min incepea sa plinga si nu stiam cum sa ajungem mai repede acasa. acum e cuminte , are si el toanele lui, dar e copil, in schimb e ascultator
|
fratele meu a terminat jurnalismul, daca imi spui ce anume iti tb , poate te pot ajuta
|
Aris doarme foarte bine. Noaptea 11 ore, iar la prinz in medie 2 ore, dar sunt zile in care doarme si 3-4 ore. Pina la 2 ani dormea si mai mult noaptea .13 ore,iar ziua tot 2 ore dar in 2 reprize, dimineata si seara.
|