Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hey Denis,dar tare frumusel esti tu!Pupam scolarelul mic si ii uram mult,mult succes la fel si lui Robert! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Multumim frumos, Iulia!!!! Mult succes si Dariei, se pare ca ei doi fac parte din generatia de sacrificiu!!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pupam si noi scolar mic si frumos |
|
| Brandusa, intoarcem pupicii!!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Iui,ce dulce e Denis! |
|
| Da Elena,asa pare!E atata tevatura cu clasa asta zero incat ma gandesc foarte serios la un transfer la clasa 1,acum pe ultima suta de metri.Sunt inca indecisa.Saptamana viitoare cand imi vine sotul acasa luam decizia finala:ramane sau nu la clasa zero:102: |
|
| Raluca, te pupa Denis!!!
Iulia e bine daca o poti transfera la clasa I, Denis e prea mic ptr asta (abia in ianurie face 6 ani si pe avizul de la testarea psihosomatica mi-au dat ok-ul ptr clasa pregatitoare). La noi la scoala abia pe 17 vine mobilierul (care nu stiu in ce consta) ptr cele doua clase pregatitoare. Nici repartitiile pe clase nu s-au facut inca |
|
| La scoala unde a intrat Daria(e una din cele mai cautate fiind in cenntru orasului si de care noi nu apartinem),nu sunt locuri la clasa 1...asta i buba.Eu am vrut din prima sa o insciu la calsa 1 si mi s a zis ca nu am sanse fiindca nu apartinem de scoala respectiva si sunt deja ocupate locurile de cei care locuiesc in zona.La clasa zero nu prea s a inghesuit lumea.Au fost 55 de respinsi pt cl 1 in faza a 2 a si doar 10 la clasa zero.Vom vedea ce putem face pe puterile noastre.Ea deja s a obisnuit cu ideea ca merge la cl zero... .Mi e sa nu fie un an pierdut |
|
| Eu zic s-o lasi aici, chiar daca la cls 0. Va mai copilari un an si ce???......daca e o scoala buna, iar la cls I locuri nu mai sunt, fiind acolo, va fi bine ptr Daria anii urmatori, este deja prinsa la scoala respectiva, cine stie ce idei le mai vin dragilor nostri "sefi de trib"????? Asta e parerea mea, dar voi stiti ce e mai bine ptr copilul vostru. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| ginela wrote:nu am gasit nimic despre clasa 0 ce i-mi puteti spune .Am o fetita care a implinit 6 ani in agust am inscriso la clasa 0 dar am inteles ca trebuia sa primesc acasa documentatie cu tot ce inseamana programa,rechizite si programul copilului . Ma puteti ajuta va rog din suflet deoarece pe net nu gasesc nimic concret decat ce sa aratat la stiri. Va multumesc din suflet
Mami_de_gemeni wrote:Din cate stiu clasa 0, presupune invatarea alfabetului, citirea, matematica pe intelesul unui copil de 6 ani si eventual o limba straina.
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Ginela,m-as mira sa primesti acasa toate astea..mai bine mergi si intereseaza-te acolo unde ai inscris-o,nu cred ca trebuie sa astepti pana iti trimite cineva,ceva.Mami de gemeni,o limba straina la varsta asta nu se baga decat cel mult sub forma de optional cerut de parintii copiilor respectivi. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/25/2010 Mesaje: 10
| http://www.didactic.ro/stiri/programele-scolare-pentru-clasa-pregatitoare-si-planul-cadrul-pentru-anul-scolar-2012-2013
Aici aveti programa pentru clasa 0.
Succes celor mai mici scolarei! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Si cum se desfasoara clasa pregatitoare? Sunt curioasa sa aflu cum se descurca cei mici la clasa aceasta. Sabin a avut ieri evaluarea psihosomatica si a luat-o, dar eu nu am intrat cu el pentru ca trebuia sa fac cerere ca sa-l insotesc, dar nu a fost cazul. As putea sa-l mai tin un an la gradinita, dar nu-mi place acolo... asa ca sper ca va fi mai bine la scoala.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Clasa pregatitoare este obisnuirea cu scoala,o tranzitie,si-mi pare bine ca s-a mutat de la gradi la scoala.Copiii se obisnuiesc cu clopotelul,cu orarul,cu scoala.La Cristian imi place ca ciclul primar e intr-o cladire separata de cel gimnazial,doar curtea e comuna.Cei din clasa pregatitoare nu prea ies in curte,poate cand va fi mai cald. Activitatile sunt de 35 de minute,oricum mai mult nu pot fi tinuti ,apoi au joc,povesti,depinde de invatatoare cat de mult se implica.Nu au note,au teme doar de vineri pentru luni,invata literele de tipar,aduna si scad cu buburuze si floricele,l-am inscris si la engleza,au fise,planse,tot felul de proiecte,dar ma repet,depinde de invatatoare.Noua ne place foarte mult la scoala,l-am inscris si pe Bogdan,vineri a avut evaluarea dar la noi participau si parintii;n-am fost sigura daca sa-l dau sau nu,el implinind doar in 10 ianuarie 6 ani;l-am inscris pana la urma ca sa fie alaturi de Cristian |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Carla, multumesc pentru raspuns. Pare frumos la clasa pregatitoare, sper sa fie la fel si la scoala noastra Si inca o intrebare: se pun absente la clasa pregatitoare? |
|
|