Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| S.ELENA wrote:Numai la toamna, cu cateva zile inainte de inceperea scolii o sa afli clasa si invatatoarea!!!!!
teoretic, practic situatia e cunoscuta in cele mai multe cazuri, speram |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Lilly of the valley wrote:teoretic, practic situatia e cunoscuta in cele mai multe cazuri, speram
Asa credeam si eu (asa era pana acum) insa noul sistem de la inscrieri nu a mai lasat "mana libera" directorilor....Tare mi-e frica sa nu fie la fel si cu repartitia pe clase.... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| "Noua la scoala ni s-a zis direct: faceti-va viza de flotant in zona scolii. Toata lumea a facut asa. De-asta nu mai erau locuri in etapa a 2-a la o gramada de scoli bune". "Ingaduinta suspecta a Inspectoratului Scolar Municipal fata de parintii care fac fals in acte doar pentru a-si inscrie odraslele la scolile bune din Bucuresti a dus la dezvoltarea unei adevarate afaceri prin care s-au vandut vize de flotant celor care au dat in schimb bani". Ministrul Educatiei, Catalin Baba, a declarat ca "Ministerul nu are atributii in verificarea vizelor de flotant".
Citici stirea completa despre inscrierea la scoala pe vize de flotant: "Noua la scoala ni s-a zis direct - faceti-va viza de flotant in zona scolii" aici. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| L-am inscris si eu pe Raul da in clasa I! Inca ma intreb daca am luat decizia corecta Am mers cu gandul la clasa pregatitoare insa cand am auzit ca inca nu se stie nici care vor fi clasele destinate folosirii grupei pregatitoare,daramite de amenajari speciale,ca nu se stie cine vor fi invatatori,ca nu se stie si nu se va sti numai din toamna ce programa or avea,am decis sa nu faca si el parte din clasa de cobai si sa-l dai in clasa I-a!Sa vede ce ne asteapta timpul ne va confirma daca am facut sau nu ceea ce trebuia! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am inscris-o la clasa intai, Miru deja face pregatitoarea in cadrul gradinitei. Ar fi fost aiurea sa o pun sa repete pregatitoarea, cand ea deja invata sa scrie literele de mana, face adunari si scaderi cu 2 si 3 numere. La scoal unde am inscris-o se face o singura clasa I, si nu vor fi mai mult de 20 de copii. Inca nu cunosc invatatorul/invatatoarea. Trebuie sa trec pe la scoala, dar dupa sarbatori, de acum. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/12/2012 Mesaje: 1
| Referitor la problema inscrierii copilului la scoala, vreau sa recurg la mutatie in zona scolii, stie cineva daca este necesar pentru ambii parinti sau este suficient doar unul dintre ei?
|
|
| elena wrote:Referitor la problema inscrierii copilului la scoala, vreau sa recurg la mutatie in zona scolii, stie cineva daca este necesar pentru ambii parinti sau este suficient doar unul dintre ei?
Tu cand depui dosarul, ai copii dupa buletinul tau si al sotului, precum si originalele ptr confruntare. Deci, nu stiu cum ar aparea daca unul dintre voi ar avea un domiciliu si celalalt, altul. Te-ai da de gol din start. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Chiar,cu ce ne pregatim pentru clasa pregatitoare?Are nevoie de geanta,mai mica,mai mare,sau asteptam inceputul sa vedem ce si cum?Eu ma adaptez din mers asa ca nu-mi prea fac probleme,totusi un costum negru frumos,de inceputde scoala tot i-am luat la printisor,va fi bun la serbari,.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Carla,nici eu nu am idee ce trebuie la clasa 0.Cred ca penar creionase colorate,carti de colorat,etc...Fetele care au avut copii la grupa pregatitoare la gradi,au idee ce e necesar.Ni se va da lista sigur,bani sa avem cu ce sa cumparam rechizitele!Sper totusi sa nu fie harababura mare cu clasa asta zero Eu totusi sper ca mandra mea sa nu se plicitiseasca la clasa 0 caci deja e nerabdatoare sa inceapa sa scrie si sa faca socoteli.Voi vedea pe parcurs cat de inteligenta a fost alegerea mea de a merge la clasa 0.
Eu as vrea tare mult sa li se dea uniforma.Sper sa mi se indeplineasca dorinta! |
|
| Si mie mi-ar place uniforma,dar asta ramane la decizia scolii,ar fi bine ca parintii sa se adune sa hotarasca asta. |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Probabil vom cumpara ce am cumparat si pentru gradi. Am intrebat de uniforma...mi au zis ca nu e nevoie... |
|
| Vai ce repede trece timpul!!!Acum intrebam de alaptat si de diversificare si acum mergem la scoala!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Carla,cam asa e.Si curand vom vorbi de licee ...si iar ne vom intreba unde au zburat anii! |
|
| Noi avem uniforma scolii (am coandat deja 2 ptr cupil):pantalon negru,vesta cu spatele negru, iar fata cadrilata - alb, vernil si dungulite subtiri negre, cravata ca pieptul vestei si camasa alba. In rest - avem 2 penare echipate, 3 stilouri, pensule+borcanel special, creioane colorate, caiete tip I si de matematica, treninguri, adidasi, tenesi. Ghiozdan si restul de rechizite - in toamna, cand vom vedea exact ce presupune aceasta clasa pregatitoare. |
|
| Si una bucata cupil cu uniforma din dotare (scuzati lipsa camasii si a tivului de la pantaloni ) S.ELENA attached the following image(s):
|
|
|