Clasa zero - clasa pregatitoare la scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Thursday, March 1, 2012 12:02 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
marmita
Scris: Friday, March 2, 2012 9:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Am fost si noi ieri la evaluare, si conform rezultatului, Andra poate merge direct la clasa I. E totusi prea mica (va avea in toamna 5 ani si 7 luni), asa ca mergem la clasa zero.
Intrebarile au fost cam aceleasi pe care le-a postat Elena. Mandra mea a luat punctajul maxim, dar stiam ca am un copil inteligent sic ras
lloryy25
Scris: Friday, March 2, 2012 2:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Fetelor,explicati-mi si mie pe ce considerente se face aceasta evaluare ,pentru ca Anca mea in septembrie va acea 6 ani si 5 luni si la Scoala 12 unde am inscris-o mi-a spus ca merge la grupa o si ca nu este nevoie de evaluare.Tre sa iau chestia asta de buna,ori ba?Adica voi de ce ati evaluat copii?Ce impunea ecest lucru?
giulia_mamik
Scris: Friday, March 2, 2012 3:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Lory,copii nascuti pana in septembrie 2006 nu necesita evaluare.Mergi direct la inscriere unde vrei tu ori la clasa 0 ori la calsa 1!Cei nascuti dupa sept. 2006 au nevoie de o evaluare fiindca asa s a hotarat de la minister.Si fetita mea va avea 6 ani si 6 luni in toamna .DE la gradinita m au sfatuit sa o dau la lasa 1 fiindca este destul de pregatita dar eu inclin si cred ca o voi inscrie la clasa 0.Aici depinde de hotararea parintilor si bineinteles de cat de pregatit este copilul.Sper ca te am lamuritcomputerlove
diana-andreea
Scris: Friday, March 2, 2012 6:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
vali horhoianu wrote:
Fetelor de ce vreti sa le rapiti un an de copilarie? si inainte de 89 era o regula sa se dea copiii la 6 ani dar cine lucreaza in invatamint stie cum se maturizeaza un copil in 2-3 luni dar in 12....
Lasati-i sa se mai joace un an ca apoi gata pina la pensie vor fi mereu ocupati...

nu inteleg pt ce atatea lamentari...nimeni nu fura nimik copiilor....in celelalte tari din ue copiii incep scoala daca la date de ,,x,, septembrie are impliniti 5 ani.......lamentari degeaba....daca ,,e prea greu,, si nu fac fata dati-i la scoala ajutatoare si gata
kali
Scris: Friday, March 2, 2012 7:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
diana-andreea wrote:

nu inteleg pt ce atatea lamentari...nimeni nu fura nimik copiilor....in celelalte tari din ue copiii incep scoala daca la date de ,,x,, septembrie are impliniti 5 ani.......lamentari degeaba....daca ,,e prea greu,, si nu fac fata dati-i la scoala ajutatoare si gata

Cata rautate!!closedtopic baeh
victoria1
Scris: Friday, March 2, 2012 8:17 PM

Fetelor eu miam dat prima fata la scoala la 6 ani si 7 luni in clasa 1. Si multumesc lui Dumnezeu invata foarte bine.Vreau sa va zic ca am nascuto prematur si am stat cu ea mult in spital...........Este in clasa 3 si e printre copii cei mai buni ai clasei si nu imi pare rau ca am dato devreme.Acum depinde de fiecare copil cat de pregatit este pentru a merge la scoala.
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 3, 2012 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cred ca anul asta, fiind primul din seria Grupa 0 etc e bulversarea asta !
Daca peste tot e asa, nu inteleg de ce nu ar fi asa si in Romania ? Poate ne aliniem si noi usor usor cu restul lumii ! Nu neaparat ca e mai bine ( sau mai rau ) ..... dar na , sa nu fim noi mai cu mot !
Maria s-a descurcat si se descurca de minune ( deocamdata ) alcool ..... si a inceput de la 4 ani si 2 luni scoala - asa ca nu as putea sublinia minusuri la regulamentul asta ! Plus ca sincer ..... nu va asteptati la lectii, ghiozdan si strictete la grupa 0 ! Ca nu e decat o gradinita ..... ii invata in joaca aceleasi chestii care le-ar face si la gradi ..... cu orar lejer .... sa fie trecerea la scoala cat mai lina !

Si sa va mai spun o chestie .... eu am intrat la scoala la 7 ani si 7 luni si am fost cea mai batrana alcool si zau ma uitam la colegii de 6 ani si ceva si ma gandeam ca eu de ce nu am putut face ce fac ei acum, anul trecut ? alcool Minte de copil ..... dar eu implineam 15 ani, ei 14 - si deja eram batrana ! fool
diana-andreea
Scris: Saturday, March 3, 2012 10:27 AM

kali wrote:

Cata rautate!!closedtopic baeh

adevaru' doare de cele mai multe ori
maria &mario......asa e invatat romanul....mai cu motz......si pana cand mentalitatea nu se schimba nu o sa miste nimic in romania muma.....
mariana.i
Scris: Sunday, March 4, 2012 11:13 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2012
daca nu am fost cu fata la evaluare pot sa o dau la clasa pregatitoare ? mentionez ca este la gradinita. daca nu se mai poate evalua in bucuresti
Tzepii
Scris: Monday, March 5, 2012 9:56 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
shirel
Scris: Monday, March 5, 2012 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Uite acuma citesc si eu ce inseamna aceasta clasa pregatitoare 0,interesant sa stiti sa le faca piticilor cat de cat o pregatire pentru scoala.
Dupa cum va spuneam si la noi s-au facut inscrierile pentru clasa intaia deci primeau copii nascuti intre 22 decembrie 2005 si pana la 21 decembrie 2006 .Eden fiind nascuta pe 22 decembrie cica are nevoie de aprobare speciala data de educatoare si de psiholog pedagog(asa se spune ?uff )deci am fost la psiholog si dupa 2 ore 1/2 de consultatii psihologul era aproape mort ras si Eden in plina putere de concentrare binenteles ca a trecut testul cu brio asa ca din septembrie avem si noi scolaritza.D-zeule credeti-ma ca nici nu imi vine sa cred!yes yes

Kali,si Alexia merge la scoala din septembrie?Waaaaaw cum trece timpul asta asta parca ieri stateau amandoua si se jucau cu pietrele de la cetate si numai putea de ras!alcool alcool ras
marivic
Scris: Monday, March 5, 2012 5:32 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
mariana.i. din pacate daca nu ai fost la evaluarea anuntata,nu iti vei putea inscrie copilul in clasa I.Asta ni s-a comunicat,...Daca parintele nu ajunge la evaluare,copilul nu va fi acceptat in scoala.
De azi s-a dat startul la prima etapa de inscriere in clasa O si Clasa I.
MULTA BAFTA PARINTI CU PITICI!
raly
Scris: Monday, March 5, 2012 7:58 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ma credeti ca eu inca nu sunt hotarata in ce clasa sa-l inscriu pe Raul?In clasa 0 sau in clasa 1?L-as da la clasa 0 ca sa-i mai las un an de joaca,insa am o teama ca anul acesta fiind debutul acestei clase va fi o harmalaie nedescrisa pt ca nimeni(nici macar educatoarele)nu stiu ce au de facut,deci ei or fi experiment!Ori in clasa 0 ori in clasa 1,o sa fiu nevoita sa-l da la program prelungit,fiindca la 12 cand iasa nu are cine sa-l ia!De mers singur acasa deocamdata nici nu se pune problema,eu oricum as lucra la 12 tot nu-s acasa,sotul lucreaza numai de dimi asa ca pana la 3 jumate nu poate,Cosmin iasa si el la 2,asa ca....alta solutie nu este!Pff.....mi-e groaza de toamna asta!sic sic
kali
Scris: Monday, March 5, 2012 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
shirel wrote:

Kali,si Alexia merge la scoala din septembrie?Waaaaaw cum trece timpul asta asta parca ieri stateau amandoua si se jucau cu pietrele de la cetate si numai putea de ras!alcool alcool ras

Vai, ce mici erau!!!coeur Mi s-a facut dor de voi.computerlove

raly wrote:
Pff.....mi-e groaza de toamna asta!sic sic

Si mie!!
Fratilor, eu am 2 boboci, deci... Dumnezeu cu mila! Caut un invatator ca sa faca teme cu ei, dar inca nu sunt foarte hotarata...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.