Clasa zero - clasa pregatitoare la scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LIA
Scris: Thursday, November 17, 2011 2:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
In Bucuresti a inscris cineva pana acum copilul in clasa pregatitoare?
danamaria
Scris: Thursday, November 17, 2011 2:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eu una sunt totalmente impotriva acestui "program". si cred ca andreea mea nu va frecventa clasa 0 (ce ineptie!) la anu'. mai bine o tin acasa un an.uff
lloryy25
Scris: Thursday, November 17, 2011 2:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/15/2008
Eu am inscris-o pe Anca la clasa 0 pentru anul 2012-2013,ea atunci implinind 6,5 ani.La noi in Galati, la Scoala nr.12 unde mi-am inscris copilul ,am dat dosarul pe care mi l-au cerut de la secretariat-cerere ,copii dupa buletinele parintilor,certificatul de nastere al copilului si dovada de vaccinari-si am facut cunostinta si cu invatatoarea care ii va duce de la clasa 0 pana in clasa 4(5 ani)La inceput mi-a fost teama de idee dar pe de alta parte alta alternativa nu am ,iar danamaria daca o mai tii un an acasa indiferent de momentul in care iti vei da copilul la scoala va intra in prima instanta in clasa 0.Asa am zis si eu ,ca nu-mi dau copilul la scoala cu 4 ore de stat tapan in banca si o mai tin un an la gradi cu program prelungit(de unde si nemultumirea mea de altfel ca nu am ce face cu copilul dupa ora 12 ca lucram amandoi-adica trebuie sa angajej bona,nu?)si o dau direct la scoala la clasa 1,dar nu, statul roman nu vrea........asa ca luam taurul de coarne si vedem ce iesecomputerlove
S.ELENA
Scris: Thursday, November 17, 2011 3:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Si eu am vorbit la mine la scoala si desi Denis face 6 ani abia in ianuarie 2013, il voi inscrie si eu la toamna in clasa 0.
koko2008
Scris: Thursday, November 17, 2011 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Clasa 0...Eve nici nu vrea sa auda.Suna urat.uff
giulia_mamik
Scris: Friday, November 25, 2011 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Iata ma intoarsa de la scoala....Am fost sa depun cererea pt inscriere clasa 0 si surpriza doamna director de acolo mi a zis ca nu se mai primesc cereri momentan deoarece nu se stie sigur daca se va face pregatitoarea la scoala.Au constat si cei de la guvern ca nu exista locuri si au suspendat momentan proiectul calsa 0. Si ca sa merg linsitita acasa ca e posibil sa se ramana la vechiul sistem adica pregatitoarea sa se faca in continuare la gradinitayes dance hainoroc .Deci mai exista inca sperante...ras
danamaria
Scris: Friday, November 25, 2011 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
lloryy25 wrote:
Eu am inscris-o pe Anca la clasa 0 pentru anul 2012-2013,ea atunci implinind 6,5 ani.La noi in Galati, la Scoala nr.12 unde mi-am inscris copilul ,am dat dosarul pe care mi l-au cerut de la secretariat-cerere ,copii dupa buletinele parintilor,certificatul de nastere al copilului si dovada de vaccinari-si am facut cunostinta si cu invatatoarea care ii va duce de la clasa 0 pana in clasa 4(5 ani)La inceput mi-a fost teama de idee dar pe de alta parte alta alternativa nu am ,iar danamaria daca o mai tii un an acasa indiferent de momentul in care iti vei da copilul la scoala va intra in prima instanta in clasa 0.Asa am zis si eu ,ca nu-mi dau copilul la scoala cu 4 ore de stat tapan in banca si o mai tin un an la gradi cu program prelungit(de unde si nemultumirea mea de altfel ca nu am ce face cu copilul dupa ora 12 ca lucram amandoi-adica trebuie sa angajej bona,nu?)si o dau direct la scoala la clasa 1,dar nu, statul roman nu vrea........asa ca luam taurul de coarne si vedem ce iesecomputerlove

nu conteaza, ideea e ca la 6 ani e cam devreme pentru "program scolar" caci asta inseamna de fapta aceasta "nemaipomenita clasa 0". deci la 7 ani, mai vb, pina atunci n-or sa vada.angry
S.ELENA
Scris: Saturday, November 26, 2011 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Eu chiar aseara am vb cu directoarea de la mine de la scoala si vom avea 3 clase de "clasa pregatitoare" din toamna.
Desi initial inspectorul a vrut sa le faca programa numai cu jocuri si alte minuni de gen (ca la gradi), ministerul nu a acceptat si se pare ca vor face si lb romana si matematica, ba chiar si cunoasterea mediului.....banghead banghead banghead tunete tunete tunete insa nici macar manuale nu auclosedtopic closedtopic closedtopic closedtopic
ninetem
Scris: Wednesday, December 7, 2011 8:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Si eu am o problema cu Teo.El are impliniti in august 5 ani dar la gradi e grupa mijlocie ca asa a fost contextul. El in 2012, in august implineste 6 ani deci ar trebui sa-l inscriu in clasa 0 si sa sarim peste grupa mare, dar mie chiar nu mi se pare pregatit pentru scoala, mai ales ca noi mergem si la logopedie, el avand o mica intrerupere de vorbire. Daca il las sa faca grupa mare si apoi sa+l inscriu la grupa 0 va intra la 7 ani si la 8 ani va fi clasa a I-a. Mi se pare mult mai bine. Dar nu stiu ce sa fac.
giulia_mamik
Scris: Wednesday, December 7, 2011 8:31 AM
Nivel

Ninetem,eu cred ca cel mai bine sa faci cum iti dicteaza inima.Lasa copilul sa faca si grupa mare si cea pregatitoare(inca nu se stie daca se va face la scoala)!Daca tu crezi ca nu e pregatit pt scoala de ce sa l fortezi si mai tarziu sa regreti?!Va termina liceul la 20 de ani!Deci va munci cu un an in minussic .Nu vad o problema in asta!computerlove
ninetem
Scris: Wednesday, December 7, 2011 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Gata, m-am linistit. Am fost si am vorbit cu logopedul care este si psiholog in acelasi timp si il las sa-si urmeze cursul, va face si grupa mare, la 7 ani va merge la grupa 0 si apoi clasa a I-a.
carla
Scris: Wednesday, December 7, 2011 2:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
La noi s-au suspendat inscrierile pana prin februarie
giulia_mamik
Scris: Wednesday, January 18, 2012 1:11 PM
Nivel

Fetelor,stiti cumva daca e adevarat si sigur ca pregatitoarea se va face la gradinita in cele din urma?Eu asa am auzit...Sper sa fie adevarat!Ne am intalnit intr o zi cu o invatatoare care ne a asigurat ca se va ramane pe vechiul sistemras .Vom trai si vom vedearas ...
marmita
Scris: Wednesday, January 18, 2012 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
giulia_mamik wrote:
Fetelor,stiti cumva daca e adevarat si sigur ca pregatitoarea se va face la gradinita in cele din urma?Eu asa am auzit...Sper sa fie adevarat!Ne am intalnit intr o zi cu o invatatoare care ne a asigurat ca se va ramane pe vechiul sistemras .Vom trai si vom vedearas ...

Giulia la noi la gradi au anuntat ca se merge la clasa zero din toamna. Chiar educatoarea ma intreba daca o inscriu la scoala sau o mai las la ei un an. Am preferat sa o mai las un an la gradi, chiar de-ar fi sa repete grupa mare (sa nu se mai faca pregatitoarea).
koko2008
Scris: Wednesday, January 18, 2012 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
marmita wrote:

Giulia la noi la gradi au anuntat ca se merge la clasa zero din toamna. Chiar educatoarea ma intreba daca o inscriu la scoala sau o mai las la ei un an. Am preferat sa o mai las un an la gradi, chiar de-ar fi sa repete grupa mare (sa nu se mai faca pregatitoarea).

Asa m au intrebat si pe mine azi....nu stiu ce sa facuff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.