Clasa zero - clasa pregatitoare la scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, August 22, 2014 11:28 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mult succes noilor scolari!
oanamaria
Scris: Saturday, August 23, 2014 10:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Multumim frumos!
ingerash
Scris: Saturday, August 23, 2014 12:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Parca mai ieri impartaseam fotografii,povesteam despre meniuri,primi pasi etc....ce repede au crescut ! Mult succes computerlove hearts
Lilly of the valley
Scris: Saturday, August 23, 2014 11:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
mamiemi wrote:
... Cum sunt puii vostri, cum asteapta scoala? Matei numai la joaca se gandeste, doar lego si supereroi viseaza.
...

Eu mi-as face griji daca nu s-ar gandi la lego si supereroi. Isi traiesc copilaria coeur

Cand ne-am mutat, baiatul meu termina clasa a VIII a, el era mare colectionar de figurine cu supereroi si masinute. L-am dat pe Spider si pe Fulger unui baietel venit in vizita, nu vreti sa stiti urmarea ...Lol

Prefer sa-mi vad fata de 9 ani juma jucandu-se cu papusi decat candy crush.
simona83
Scris: Friday, September 12, 2014 7:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Mamici, care e treaba cu aceasta clasa zero? Noi abia ne-am obisnuit cu gradi si ce bine era...
De la anu' gata, suntem scoleri, vorba autorului!
Eu locuiesc in Berceni si as vrea sa il dau la clasa zero la scoala 79. M-am uitat pe site-ul scolii si conform criteriilor de departajare pt admitere, tb sa facem dovada fie ca avem domiciliul pe raza scolii, fie ca unul din parinti lucreaza in apropiere. Nu e cazul. Mie una mi se pare cam discriminator, ar trebui sa am libertatea sa imi inscriu copilul unde vreau. Bye2 Daca totusi aleg sa il inscriu acolo, avem vreo sansa sa fie admis? M-as duce sa ma imprietenesc cu secretarele din timp, dar sunt asa timida si ma foiesc, atentii nu sunt in stare sa dau. Aici in cartier nu l-as da pt ca imi este peste mana. Asa scoala este fix la jumatatea drumului dintre casa si serviciu, am putea sa il lasam/sa il luam eu sau sotul. Gradinita lui este tot acolo. Voi cum ati procedat?
In aceeasi ordine de idei, Victor face 6 ani in octombrie iar scoala incepe in septembrie. Am inteles ca trebuie sa dea un test? In ce consta testul? Ce se intampla dc il pica?hainoroc Daca ia calificativ super mare, ne trece in clasa a treia?Big Laugh
kali
Scris: Saturday, September 13, 2014 9:48 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cu siguranta iti vor raspune mamicile din Bucuresti care au sau au avut copii la clasa pregatitoare.

Noi inca nu am trecut prin asta; seria 1 a mers direct in cls. I iar cu a 2-a vom experimenta si noi pentru prima oara chestia asta la anu', insa fara evaluare pentru ca vom avea 6 ani impliniti. Oricum, din ce am inteles, evaluarea asta e mai mult de forma... extrem de simpla si fara sa ridice probleme deosebite. Daca nu o ia - putiiiin probabil - mai sta 1 an la gradi. Daca da, merge la scoala fara alte complicatii - nu, nu-l trimit direct in cls a 3-aHaha. In cazul in care ai un supradotat si doresti, se pot comasa doar cls a-2-a cu a 3-a... a 6-a cu a 7-a si tot asa -.

Iar legat de scoala, la noi regulile de inscriere sunt pur teoretice. N-are nicio treaba domiciliul sau job-ul - drept dovada ca ai mei sunt raspanditi in cele 4 zari, dupa cum ne-a placut invatatoarea. Ah, si nu cu secretarele tre' sa legi prietenii, ci cu invatatoarea. Vezi ca se fac liste neoficiale inainte de a incepe inscrierea propriu-zisa din martie.

kali
Scris: Tuesday, February 24, 2015 3:34 PM
Nivel

A inceput inscrierea in clasa 0. Cu ocazia asta tocmai am 2 proaspat-inscrisi-viitori-scolari + 1 bc. mami in stare de semi-shoc.Big Surprise
aurishta
Scris: Tuesday, February 24, 2015 4:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Lol Lol
sousourel
Scris: Tuesday, February 24, 2015 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Hei-heiLol , ingrosam si noi randurile...dar numai peste inca un anras
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, February 24, 2015 8:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Succes!Angel
kali
Scris: Wednesday, February 25, 2015 9:25 AM
Nivel

Cheek Kiss computerlove
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 25, 2015 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Buddy1 Emotii duble la tine, Oana computerlove
Succes scolareilor!!
kali
Scris: Wednesday, February 25, 2015 6:36 PM
Nivel

Multumim!Gossip Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.