Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Incep si eu sa ma acomodez cu gandul ca printesa mea devine "scolarita" in toamna asta....nu stiu cand au trecut anii astia....mai ieri intrebam pe forum de ce I se vindeca buricutul si azi imi cere rujul si oja.....oare maine ce s-o mai intampla? Deci din toamna intra la "junior kindergarten", program toata ziua (cred ca o sa doarma cu capul pe masa) si pachetel dat la scoala.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si noi intram anul asta in clasa zero.... Doamne ce a mai trecut timpul! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rox, mult, mult succes Mariucai si acomodare cat mai usoara! |
|
| Anelise wrote:Rox, mult, mult succes Mariucai si acomodare cat mai usoara!
Multuesc Liz! Sunt asa de aeriana...habar n-am ce trebuie sa-i cumpar , etc.. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| roxinthya wrote: Sunt asa de aeriana...habar n-am ce trebuie sa-i cumpar , etc..
Cu siguranta invatatoarea va face sedinta cu parintii si o sa primiti si o lista.
Succes boboceilor! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Da, trebuie sa aveti sedinta; noi pe 9 septembrie ne intalnim cu doamna. In mare eu stiu de la fata cam ce trebuie (deja clasa a IV-a), mai putin la rechizite, iar acum suntem in pline pregatiri - camasi, vesta, cravata, trening (o sa mearga de 2 ori/saptamana direct in sport imbracat -in zilele cu sport), adidasi, pantofi, ghiozdanel, penar... apoi, asteptam lista.
|
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Succes micilor scolarei. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si noi la clasa 0 ,dar astept sa -mi spuna doamna ce sa cumpar ca se va face o sedinta inainte de inceperea anului scolar si cupar dupa aceea .Stiu ca nu am uniforma la clasa 0 ceea ce e ok . |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Si nu-mi vine inca sa cred ca am ajuns deja aici! Am scolarita! La noi,treburile sunt deja foarte organizate,poate un pic prea organizate. Au fost deja 3 (da,ati citit bine!)sedinte. In principiu,e destul sa stiti un cuvant:BANI. (scria oanamaria ca nu trebuie uniforma :) la noi trebuie si aia) |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mult, mult succes scolarei! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| scolile care tin la eticheta cer uniforma si la clasa pregatitoare. |
|
| Oana, Alimami - succes in noul an scolar! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| praslea_cel_voinic wrote:Incep si eu sa ma acomodez cu gandul ca printesa mea devine "scolarita" in toamna asta....nu stiu cand au trecut anii astia....mai ieri intrebam pe forum de ce I se vindeca buricutul si azi imi cere rujul si oja.....oare maine ce s-o mai intampla? Deci din toamna intra la "junior kindergarten", program toata ziua (cred ca o sa doarma cu capul pe masa) si pachetel dat la scoala....
Succes la gradi, vai ,are mama fetita mare |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Merge si Matei al meu in clasa 0! Daca ar fi dupa mine nu l-as da deloc... Cum sunt puii vostri, cum asteapta scoala? Matei numai la joaca se gandeste, doar lego si supereroi viseaza. Poate mai facem schimb de impresii. Oana, la scoala unde l-am inscris eu vor avea uniforma si la clasa 0, dar cu baietii este mai simplu - noi am ales sa nu le facem pantaloni la fel, doar veste, iar camasa este alba. |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| mamiemi wrote: Cum sunt puii vostri, cum asteapta scoala? Matei numai la joaca se gandeste, doar lego si supereroi viseaza.
Al meu trece in clasa a treia si la aceleasi lucruri viseaza, eroi, lego, jucarii, supereroi. Bine, el mai si citeste carti si asteapta cu nerabdare sa-si revada colegii. Succes scolareilor! |
|
|