Clasa zero - clasa pregatitoare la scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica irimia
Scris: Monday, February 24, 2014 6:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Felicitari copiilor isteti! Bravoo Bravoo Bravoo
Kmy
Scris: Monday, February 24, 2014 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Fetele computerlove multumim
bereea
Scris: Monday, February 24, 2014 7:42 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitati tuturor!
giulia_mamik
Scris: Monday, February 24, 2014 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Si eu am avut o mare dilema acum 2 ani.Daria avea 6 ani si cateva luni in septembrie si nu stiam ce sa aleg:clasa zero sau clasa 1!Am ales clasa zero,fiidca daca ar fi ramas in gradinita ar fi mers la grupa pregatitoare acolo.Nu am vrut sa sar nicio etapa si uitandu ma in ce stil alert se invatat acum,cred cu putinta ca am luat cea mai buna decizie!Daria e la clasa 1 si urmeaza sa implineasca 8 anisori.Sunt copilasi in clasa care au deja 8 anisori implinti in octombrie,noiembrie si decembrie anul trecut.Nu mi se pare ceva de judecat,pana la urma fiecare parinte procedeaza cum crede ca i mai bine pt copilasul lui...
Cris-DL
Scris: Tuesday, February 25, 2014 10:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
MultumimCheek Kiss
Anelise
Scris: Tuesday, February 25, 2014 11:03 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
coeur Felicitari, puiutzi! Clap

Deci, fetele, faceti lumina si la mine, va rog! hail Clasa 0 nu este obligatorie, nu? scratch Pentru ca si eu imi doresc sa mergem direct clasa 1 dupa grupa mare de gradi de anul viitor...
TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 11:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ba da, este obligatorie ... cred ca doar anul asta mai este o portita ... cel putin asa am inteles de la o prietena. Trebuia sa isi inscrie copilul la clasa 0 si nu a vrut . S-a dus cu o hartie cum ca a facut materia la gradinita particulara si a trebuit sa-l duca la evaluare. Daca o ia , merge direct la clasa I .Intereseaza-te ce si cum, la scoala unde vrei sa o inscrii.
Anelise
Scris: Tuesday, February 25, 2014 12:06 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Taty, mersi mult pentru raspuns! pupici
Da, asa o sa fac - o sa merg din timp sa vorbesc ce si cum...
TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 1:27 PM
Nivel

Cheek Kiss Liz.
kali
Scris: Tuesday, February 25, 2014 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu stiam ca de anul asta, clasa 0 e obligatorie. In plus, e bine de dat copilul la inceput, nu mi se pare ok sa vina in cls. I intr-un colectiv deja format pentru ca, orice s-ar zice, nu se mai integreaza cum trebuie si e privit cel putin o vreme ca outsider.

Cata vreme sunt organizati - nu ca anul trecut -, nu mi se pare un lucru rau, ci mai degraba o adaptare treptata cu invatatoarea si cu programul de scoala. Nu se pun calificative, nu se dau teme...

Anul trecut, da, inca nu erau organizati si se mai accepta sa se faca grupa pregatitoare la gradinita. Acum nu, iar clasa 0 o substituie, deci daca dai copilul din grupa mare direct in cls. I, sari o etapa - cum am facut cu Alexia.
TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 3:12 PM
Nivel

Si eu zic ca e mai bine pentru copil sa intre de la inceput in clasa 0 , sa fie de la inceput cu colegii de clasa.
Va zic ce-a facut prietena mea cu baiatul, daca a fost cum a aflat ea.
giulia_mamik
Scris: Tuesday, February 25, 2014 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Si eu auzisem ca de anul asta,clasa 0 devine obligatorie.Oricum,mi se pare o idee fantastica infiintarea acestei clase in scoli.Copii se adapteaza treptat la cerintele scolii,sunt mai pregatiti pt clasa 1,deja fiind familiarizati cu scoala,invatatoarea,colegii,etc...Multi parinti au privit cu mare scepticism conceptul de clasa 0 dar foarte multi au fost multumiti la sfarsit de an scolar...
kali
Scris: Tuesday, February 25, 2014 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Nu stiu daca conceptul a fost de vina ci proasta organizare de anul trecut... nu aveau sali de clasa, nu se stia exact programa si modul de lucru... multi au perceput chestia asta ca pe un experiment.
Incet-incet lucrurile intra intr-o rutina...
TatyKS
Scris: Tuesday, February 25, 2014 3:46 PM
Nivel

Din cauza asta , multe scoli numai aveau loc sa faca afterschool . Implicit parintii au fost in cea mai mare dificultate ... ce sa faca cu copilul de la ora 12? Particularele costa destul de mult, bona la fel ... aici a fost o mare problema.
Daca scolile ar fi fost de la inceput concepute cu semiinternat, sala de mese ( cum sunt unele scoli ) ... acum era floare la ureche.
Ceausescu e de vinasic , ca astia in 25 de ani nu au fost in stare nici sa zugraveasca ce-a construit el ... dar apoi sa mai faca ei ceva nou.
monica irimia
Scris: Tuesday, February 25, 2014 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
giulia_mamik wrote:
Oricum,mi se pare o idee fantastica infiintarea acestei clase in scoli.

Subscriu!

Al meu a intrat direct in clasa I cu evaluare data inainte. Am sarit peste clasa 0 pentru ca era familiarizat cu notiunile acestei clase, citea perfect si efectua adunari si scaderi cu trecere peste ordin.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.