Clasa zero - clasa pregatitoare la scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris-DL
Scris: Sunday, February 23, 2014 1:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
monica irimia wrote:
Succes, Cris! DistanceKiss coeur

Multumesc!DistanceKiss

Si eu m-am gandit muuuult, daca sa-l dau sau nu; 6 ani implineste in noiembrie.
Insa, dupa ce am vazut variantele posibile, am ajuns la concluzia ca-i mai bine pentru el sa mearga anul asta clasa o. Trei copii din grupa lui mai raman inca un an la gradi - ii amesteaca cu toti cei ramasi din toate grupele de la gradi, fac o grupa, alte educatoare (care nu le suport!!).
Daca merge la clasa 0 are multi colegi de gradi in clasa - deci se cunosc, se acomodeaza mai usor cu scoala. Doamna invatatoare e super draguta si o cunoastem... anul urmator, nu prea aveam din ce alege.
Asta e, sper ca am facut alegerea cea mai buna pentru pui...

kali
Scris: Sunday, February 23, 2014 1:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mult succes, tuturor!
Cris, daca e asa, gandirea e ok. La noi e invers. Am anticipat chestia cu scoala si repeta grupa mijlocie cu niste doamne muuult mai ok decat anul trecut. Deci inca nu au grupa mare... plus ca merg dupa invatatoare ( cea mai ok de anul asta ), care are abia cls. a -3-a. Ei deja sunt inscrisi la scoala, dar de anul viitor.
Kmy
Scris: Sunday, February 23, 2014 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Cris si Alex al meu face 6 ani la inceputul lui noiembrie... deci suntem in aceeasi clasa ras. E dezvoltat pt varsta lui fiind cel mai inalt din clasa, nu vreau sa il mai tin un an si copilul sa se simta "urias" pe langa colegii lui. E dezvoltat si la gandire in sensul ca deja a inceput sa citeasca si numara bine ... si etc.
Eu prefer sa ma gandesc ca ii ofer un an de tinerete in plus ca de copilarie oricum are parte...
Si eu am emotii sa nu imi faca figuri maine, mai ales ca trimestrul asta nu a mers deloc la gradi din cauza unor probleme medicale...
... si una peste alta sunt satula si eu de educatoare...nu am nici macar o vorba buna de spus despre ea uff
TatyKS
Scris: Monday, February 24, 2014 8:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Succes mamiciCheek Kiss ! Sunt curioasa ce intrebari le-a pus .

Kali, de ce zici ca te-ai grabit cu gropite ? Te referi ca trebuia sa o lasi la clasa 0 ? In gradi stiu ca nu mai aveam cum ... si noi am fost in aceeasi dilema ,dar nu regret ... o sa-mi multumeasca mai tarziu.
Eu regret in schimb scoala la care am inscris-o, doamna ... asa se intampla cand lasi in baza altora soarta copilului ... eu atunci nefiind disponibila sa ma implic.
Cris-DL
Scris: Monday, February 24, 2014 9:21 AM
Nivel

Kmy wrote:
Cris si Alex al meu face 6 ani la inceputul lui noiembrie... deci suntem in aceeasi clasa ras.

Da, colegiBuddy1
Si eu am un "urias"; sunt satula de educatoare, directoare, de gradinita asta, in special -toata!!
Sigur, ne ghidam si dupa invatatoare...

TatyKS wrote:
Succes mamiciCheek Kiss ! Sunt curioasa ce intrebari le-a pus .

Iti povestesc eu azi, mai tarziuDistanceKiss

TatyKS
Scris: Monday, February 24, 2014 9:35 AM
Nivel

Abia astept Cheek Kiss
kali
Scris: Monday, February 24, 2014 9:54 AM
Nivel

TatyKS wrote:
Kali, de ce zici ca te-ai grabit cu gropite ? Te referi ca trebuia sa o lasi la clasa 0 ? In gradi stiu ca nu mai aveam cum ... si noi am fost in aceeasi dilema ,dar nu regret ... o sa-mi multumeasca mai tarziu.

Nu m-am gandit atat de profund pentru ca atunci nu am luat in calcul alta varianta. Deci nu stiu cum as fi facut altfel, insa acum mi-am schimbat optica in ceea ce-i priveste pe cei mici. Bine... e si diferenta intre copii si chiar daca se spune ca nu trebuie sa fac comparatie, astia mici sunt mai imaturi decat au fost cei mari la aceeasi varsta.

Gropite e cea mai mica din clasa - asa e format colectivul -... are copii mai mari cu aproape 1 an. Practic totul se rezuma la faptul ca mi se pare ca-s prea aglomerati si cu program prea strict... nu am vreo problema cu invatatoarea sau cu capacitatea ei de adaptare pentru ca daca as sta si m-as gandi mai mult, nu as vedea cum as fi putut face altfel tinand cont ca nici nu vroiam sa-i despart.

Asa mi-e relativ mai usor... 2 perechi de " gemeni " pe care-i duc cate 2 odata... 2 invatatoare, 2 colective, 2 sedinte... 2 serbari... 2 tipuri de teme.

monica irimia
Scris: Monday, February 24, 2014 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 7/3/2010
Al meu abia in martie va implini 8 ani si e in clasa a doua deja(la 6 ani jumatate l-am dat in clasa I). E cel mai mic din clasa, sunt copii cu un an si 3 luni mai mari. Dar se descurca foarte bine, e printre cei mai buni. La capitolul atentie mai avem insa de lucrat. La lucruri simple peste care trece cu graba, mai greseste. Dar nu e singurul, chiar si cei mai mari sunt neatenti si au aceeasi problema. Nu regret ca l-am dat la 6 ani jumatate in clasa I pentru ca in clasa 0 s-ar fi plictisit.
Succes tuturor elevilor care dau evaluarea! majoreta majoreta majoreta
TatyKS
Scris: Monday, February 24, 2014 10:04 AM
Nivel

Si la noi la fel ! Are copilasi in clasa, care au implinit inca de anul trecut 9 ani ... nu mi se pare normalNuImiPasa .
Clar ca asa iti este mult mai bine , ai facut tare bine ca nu i-ai despartit. Conteaza mult pentru ei, chiar daca nu isi dau seama.Cheek Kiss
Cris-DL
Scris: Monday, February 24, 2014 2:09 PM
Nivel

Asa... am mers impreuna, insa l-am lasat singur cu d-na, fiindca a spus ea, ca se inhiba copilul in prezenta mea.
Au facut cunostinta, l-a intrebat unde sta, cum ii cheama pe parinti/frati. L-a pus sa recunoasca animale domestice/salbatice, numerele pana la 10, forme geometrice. A spus o poezie si-au mai stat de vorba despre povesti...
A primit la final o fatza zambitoare (smiley) si-a iesit tare mandru, zicand "gata, merg la scoala". hohot
Apoi am mers la scoala, iar cat l-a inscris tati, noi am stat la sora-sa in clasa, la ora ei de practica... i-a placut mult, insa o place mult si pe d-na Deei...
kali
Scris: Monday, February 24, 2014 2:16 PM
Nivel

Bravo, pui!Clap
Mami, ai 2 scolarei!coeur Bafta multa!
Cris-DL
Scris: Monday, February 24, 2014 2:30 PM
Nivel

kali wrote:

Mami, ai 2 scolarei!coeur Bafta multa!

Da...Cray mos
Multumim!!
TatyKS
Scris: Monday, February 24, 2014 3:14 PM
Nivel

Felicitari Lulucomputerlove newclap ! Pupici viitorului scolarelpupici pupici !
Kmy
Scris: Monday, February 24, 2014 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/13/2006
Buuuun si noi am trecut cu punctaj maxim proba.... ras
Pe mine m-a lasat sa intru si am stat pe un scaun langa el ... ( tremurand de emotii) si el ... nika, serios a raspuns la intrebari fara sa se poticneasca sau sa se gandeasca prea mult. Intrebari simple si o d-na superdraguta
-cate zile are saptamana * care sunt acestea * numarat inainte si inapoi pana la 10 * anotimpurile * cand ninge * ce se intampla cu oamenii de zapada cand vine caldura * care este stanga si care este dreapta * in ce parte a usii/camerei sa aflau diferite obiecte de pe pereti * apoi de pe o carte de matematica pt copii unele adunari simple si care este mai mare sau mai mic, care obiecte sunt asemanatoare, obiecte pe grupe ... si cam atat imi aduc aminte
Apoi am mers si l-am inscris la scoala... si gata... am scolarel de la toamna in grupa pregatitoare. Uuuuuf asa ma incearca o nostalgie.... ce repede a trecut timpul ....
TatyKS
Scris: Monday, February 24, 2014 5:27 PM
Nivel

Felicitari puiului istet!. Succes in continuare Bravoo !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.