Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Nu este o strictete ca la clasele 5-8 dar trebuie justificat in scris de catre parinte, de catre dr. daca copilul absenteaza . Invatatorul nu poate sa se riste ca acel copil sa figureze prezent cand defapt el nu este la scoala ...orice se poate intampla . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| vanina wrote:Si cum se desfasoara clasa pregatitoare? Sunt curioasa sa aflu cum se descurca cei mici la clasa aceasta. Sabin a avut ieri evaluarea psihosomatica si a luat-o, dar eu nu am intrat cu el pentru ca trebuia sa fac cerere ca sa-l insotesc, dar nu a fost cazul. As putea sa-l mai tin un an la gradinita, dar nu-mi place acolo... asa ca sper ca va fi mai bine la scoala.
Succes! Curicullum e acelasi, ca si cum ar fi la gradinita, s-a schimbat doar locatia. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Mi-am inscris si eu plodul la clasa 0, bine...alta mancare de peste pe aici dar ma intreb cand au trecut anii astia...are mama fetita mare :001007 :001: :101: :001020: |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Cum ne pregatim pentru clasa 0? Trebuie sa cumparam ceva? Carti, caiete, plastilina... Cred ca uniforma va trebui. Si ghiozdan si penar. Cat de mare sa fie ghiozdanul? Sa fie maaaaare sau mai mitittel? Doamne, ce de dileme. Abia astept sa vina si sa treaca inceputul asta de scoala! |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Luni mergem si noi la evaluarea pentru clasa 0, am niste emotii.. mai cava ca la examenele mele...
|
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Succes! Va fi bine, cu siguranta! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Kmy wrote:Luni mergem si noi la evaluarea pentru clasa 0, am niste emotii.. mai cava ca la examenele mele...
Succes! Tinem pumnii! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Kmy wrote:Luni mergem si noi la evaluarea pentru clasa 0, am niste emotii.. mai cava ca la examenele mele... Am fost si noi la .. aia de evaluare. Mi s-a parut o mare...! In primul rand, nu a intrebat-o nimic din ce anume e normal sa stie la varsta lor. I-a citit o poveste si a pus-o sa deseneze 3 elemente din ea. Eu nu aveam voie sa intervin in nici un fel,iar doamna aia nu-si dadea seama ca la 5ani nu stii cuvantul element. Apoi,povestea era cu fel de fel de animale si tipuri de flori. A trebuit sa deseneze, nu sa mentioneze ce a retinut. Fiica-mea nu stie si nu-I place sa deseneze (nici eu nu sunt un talent deosebit la asta). Putem face un sondaj cate dintre noi stiu desena animale salbatice (ursi,lupi,vulpi) si flori ca si brandusa sau cate au stiut sa faca asta la 5 ani. Evaluarea aia doar m-a enervat.. |
|
| alimami wrote: Am fost si noi la .. aia de evaluare. Mi s-a parut o mare...! In primul rand, nu a intrebat-o nimic din ce anume e normal sa stie la varsta lor. I-a citit o poveste si a pus-o sa deseneze 3 elemente din ea. Eu nu aveam voie sa intervin in nici un fel,iar doamna aia nu-si dadea seama ca la 5ani nu stii cuvantul element. Apoi,povestea era cu fel de fel de animale si tipuri de flori. A trebuit sa deseneze, nu sa mentioneze ce a retinut. Fiica-mea nu stie si nu-I place sa deseneze (nici eu nu sunt un talent deosebit la asta). Putem face un sondaj cate dintre noi stiu desena animale salbatice (ursi,lupi,vulpi) si flori ca si brandusa sau cate au stiut sa faca asta la 5 ani. Evaluarea aia doar m-a enervat..
Ai mare dreptate ! Eu nu stiu cum arata o brandusa , dar m-ai facut curioasa si caut . |
|
| Da, intr-adevar, ciudata evaluare. Nu seamana cu ce am dat noi pentru clasa I. A trecut evaluarea pana la urma? Cred ca poti face contestatie. Eu cred ca faceam si scandal, nu numai contestatie. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| TatyKS wrote:Ai mare dreptate ! Eu nu stiu cum arata o brandusa , dar m-ai facut curioasa si caut .
E mov....culoarea care se poarta anul acesta. Bineinteles ca eu stiu cum arata o brandusa |
|
| bereea wrote: E mov....culoarea care se poarta anul acesta. Bineinteles ca eu stiu cum arata o brandusa
Vroiam sa zic ca stiu o brandusa, pe tine ! Imi place culoarei ei , anul asta esti in trend . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Maine la ora 10, suntem programati si noi la acest faimos test psihosomatic. Fii-miu, vroia la scoala (sa fie ca/langa surioara lui), insa cand a auzit ca vine o doamna si-l intreaba una-alta, trebuie sa-i zica o poezie, nu mai vrea la scoala... sunt tare curioasa maine, ce figura-mi face.
|
|
| Succes, Cris! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vazand cam ce inseamna scoala, m-am hotarat sa nu ma grabesc cu cei mici si sa-i mai las 1 an sa copilareasca. Asa ca... noi stam cuminti. Chiar nu am de gand sa ma aglomerez inainte de vreme, cu atat mai mult cu cat nu vad mare pasiune la ei. Si asa imi pare rau ca m-am grabit cu Alexia si ca am dat-o in cls. I la 6 ani... Ea e desteapta, face fata, insa eu, ca parinte, as fi putut sa o mai scutesc 1 an de teme, program fix, probleme si evaluari. |
|
|