Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| katy wrote:Doar noi doua avem bobocei?
Uite ca a venit si Cristina, deci suntem 3.
katy wrote:Vom pune poze neaparat si va vom tine la curent. Alina, din prima zi de scoala neaparat sa punem poze, sa vedem care din noi doua a plans mai tare
Da, vom pune poze, sigur.
Cristina, multa bafta Claudiei. Tu zici ca s-au facut inscrierile devreme, in mai??? Eu am inscris-o pe Catinca din octombrie, dar mie nu mi s-au cerut atat de multe acte? Ia sa trag eu o fuga pana la scoala, poate nu voi avea surprize. |
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/24/2007 Mesaje: 25
| Scoala la care am inscris-o pe Claudia este din cartier, dar nu apartinem de aceasta scoala, cand am fost sa vorbesc de inscriere mi s-a spus lucrul acesta, din mai multe motive am tinut neaparat sa o inscriu la aceasta scoala si am reusit . Concluzia este ca daca vrei ca copilul tau sa mearga la o scoala buna sa mergi din timp la scoala pentru a te informa de conditile de inscriere. |
|
|
| Katy, Cristina, cum stati cu emotiile? Eu deja s-ar putea sa iau calmante. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Alina, Katy, Cristina...fiti tari mamici....cu siguranta fluturasi de emotie vi se plimba prin burtici, ca de asemenea copilasilor vostri emotionati...
Va fi bine, neaparat sa faceti poze, sa aveti ce va aminti la batrante...
Urez boboceilor cat mai mult spor la invatatura, sa va fie acest inceput de bun augur cu multe, multe roade, amintiri frumoase ...si note cat mai bune. Sa va imbogatii cunostintele cu lucruri cat mai utile si nu uitati, bobocei, un lucru ffffff important .. daca ai carte ai parte !!!!!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mult succes, boboceilor! |
|
| Cristy, Mariuta, multumim. Mi s-a facut pielea de gaina, Cristy, vorbind de batranete. Pe cuvant. Dar mai e mult pana atunci. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Succes, dragi boboci! Sa fiti cuminti si sa invatati bine! |
|
| Kiki wrote:Succes, dragi boboci! Sa fiti cuminti si sa invatati bine!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Succes bobocei! Astept primele impresii! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Succes bobocei!!!!!! :801: |
|
| Miru, Dana, . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Peste cateva zile Ale va aduce acasa carnetul de note cu rezultatele din primul semestru.Emotii nu am pentru ca stiu ca va avea doar "foarte bine" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Felicitari,pentru o asa fetita isteata! Sa le arate ea mititica tuturor ce destepte sunt romancutele noastre. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si noi avem un carnet plin numai cu Foarte Bine! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
|
multumim
mirela, felicitari Razvan e tot in clasa intai? |
|
|