Profil: clara_lara
Despre
Utilizator: clara_lara
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, February 1, 2007
Ultima vizita: Thursday, August 21, 2008 3:59 PM
Numarul de postari: 47
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bebelusi 2007
Postat: Wednesday, January 2, 2008 3:12 PM
super...felicitari pt proaspata mamica.
Multumim pt vb frumoase despre tudor. Vin si la alte subiecte.
Postat: Wednesday, January 2, 2008 2:50 PM
Multumim pupici thumleft
Subiect: Bebelusi 0 - 1 an pe forum
Postat: Wednesday, January 2, 2008 3:43 AM
intram si noi la categoria 3-4 luni. multumim.
Postat: Wednesday, January 2, 2008 3:24 AM
georgy_adinutza - Nastere usoara si un bebe minunat!:801:
Postat: Wednesday, January 2, 2008 3:08 AM
La multi ani dragi mamici!

EU nu am mai intrat aici de cam mult timp, dar revin cu vesti bune.
Pe 17 septembrie 2007 am nascut prin cezariana un baiat tare frumos. Il cheama Tudor, s-a nascut cu 3,800 kg si 51 cm, acum are la 3 luni jumatate peste 7,5 kg. E un dolofan si un frumos si rade cam toata ziua (cand nu doarme sau cand nu plange).

Eu mi-am inceput "participarea" pe acest site foarte speriata ca am ramas gravida cand eu aveam planuri de nunta in septembrie. Dar tot raul spre bine. Haideti sa vi-l arat si voua pe Tudor caci tare bune ati fost cu mine. Va multumesc din suflet.

Poze:
la nastere:

prima zi

prima luna

a doua luna si a treia luna

Subiect: Bauturi - ce e voie si ce nu
Postat: Monday, May 28, 2007 11:26 AM
MULTUMESC, o sa incerc sa ma abtin...super tare exprimarea cu chematul la apel :)
Subiect: Bauturi - ce e voie si ce nu
Postat: Saturday, May 26, 2007 6:22 PM
dar pepsi, cola? daca beau 0, 5 l pe zi e prea mult? care ar putea fi consecintele asupra fatului? eu am o pofta nebuna de pepsi si de bere, bere beau o gura cand prind la cineva, dar pepsi un pic mai mult. Cat de periculos este? Am vrut sa nu mai beau sucuri deloc, dar am visat toata noaptea numai cola.
Postat: Monday, May 21, 2007 12:48 PM
Sincere felicitari si din partea mea! Sarcina usoara si multa intelegere de la bebe mic si de la tatic:)pupici
Subiect: Ce fel de burtica ati avut sau aveti ?
Postat: Monday, May 14, 2007 1:13 PM
eu la 22 saptamani pot spune ca am o burta intinsa. NU prea iti dai seama ca sunt gravida, ma mai ghicesc femeile, dar nu e f evident. Poti spune ca sunt doar grasa si atat. Si e baiat. Deci pana acum nici la mine nu s-a potrivit vorba din batrani: daca e tuguiata e baiat...
Subiect: Nume copii - baieti
Postat: Monday, May 14, 2007 12:35 PM
Si eu oscilez intre Eric si David, dar iubi zice ca Eric nu e nume romanesc si ca David e nume de evreu (desi nu avem nimic cu evreii). El bate mai mult spre Tudor.

Cand stau in pat cu iubi si misca bebe , ii zic: uite, micul Eric misca. Mama si ce se mai supara, se intoarce cu spatele la mine si o face pe botosul:)

Dar nici David nu ii placea la inceput si acum a zis ca prefera David in locul numelui Eric:) Poate o sa se obisnuiasca si cu Eric si o sa ma sucesc eu iar:)