Un an nou minunat dragele mele!??????
|
Brandusa te inteleg perfect , de cate ori am fost pusa si eu in situatii jenante de conationalii nostri!
|
Shirel m- au uns la suflet cuvintele tale, asa gandesc si eu ca Dumnezeu a vrut sa fiu acolo in acel moment si ii multumesc din suflet, se putea intampla cand eram in Italia si as fii gadit- o deja fara viata, El a aranjat lucririle in asa fel incat sa vad partea "buna", ma doare tare cand ma gandesc ca nu o vai mai vedea niciodata, o visez des dar nu- mi vorbeste niciodata la inceput era foarte suparata in visurile mele sper din suflet ca nu pe mine, mi/ e dor tare de ea, am platit pomelnice si ma rog cat pot pt sufletul ei sa- l primeasca bunul Dumnezeu in Imparatia Sa, e tot ce mai pot face; imi doresc tare mult sa primeac semne de la ea ca acolo unde e ii e bine dar nu stiu daca intradevar mai este ceva....multumesc pt cuvintele tale.... In alta ordine de idei urez si eu un nou an scolar cu multe realizari scolareilor vostri!!'
|
Multumesc fetelor , Brandusa am citit atatea incat nu stiu ce sa mai cred!
|
Nu am mai intrat de mult timp pe forum dar azi simt nevoia sa ma descarc... Pe 30 iulie la o saptamana dupa ce am ajuns in tara mamaiata mea draga a incetat din viata asa fara sa ne pregateasca , fara sa sufere.... Nu ma asteptam chiar daca suferea cu inima , era sub tratament de mai bine de 20 de ani doar ca , cu o zii inainte a spalat un covor, nu m- a ascultat sa ma astepte sa o ajut iar in urmatoarea zii am primit telefon la 8 dimineata sa mergem la spital ca a luat- o salvarea, o gasise tataie cazuta pe trepte fara simturi, a stat asa vreo 20 de minute si a inceput sa- si revina pana a sosit salvarea, a ajuns la spital o stabilizasera , a fost tata la ea , i- a luat reteta pt ca la noi in spital trebuie sa- ti cumperi tratamentul inclusiv seringi, perfuzoare etc... Iar eu m- am dus sa i le duc... Am ajuns am vorbit cu ea, era stabila dar avea ochii tulburi, am aflat ca facuse un infarct dar mi- am zis ca a trecut perioada critica si isi va reveni, era perfect lucida, m- a intrebat cu cine am lasat fetita, mi- a zis de covor , am mai vb una alta, era la reanimare si era exact ora devizita a doctorilor , a ajuns doctorita la patul ei , a inceput sa oconsulte , m- am ridicat de langa ea am facut cativa pasi si am am auzit cum doctorita se panichiaza m- am uitat la mamaie care s- a intors cu spatele la mine........ Si am iesit lasan medicul sa- si faca datoria.... Dupa 5 minute am intelesca nu s- a mai putut face nimic ..... Mi- e dor de ea stiu ca era in varsta avea 81 de ani dar doare foarte tare despartirea, imi era ca o mama, ea m- a crescut pana la 5 ani, toate vacantele le petreceam la ea, cum sa nu o mai vad si sa nu o mai aud niciodata... A ramas tataie care e mai subred ca ea el a supravietuit unui infarct in aprilie...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fii cand nu va mai fii nici el... Ma doare sufletul de mor, nu pot sa vb cu nimeni, o visez aproape in fiecare noapte dar stiu ca e pt faptul ca o am in gand mereu... Oare mai e ceva dupa....exista ceva dupa ce mori?
|
Felicitari tuturor eu am si uitat de dieta datorita problemelor pe care le - am avut in ultimul timp dar am 61 kg, numai stiu cat aveam ultima data!
|
Superbe!!!
|
Desi am uitat complet de dieta , am observat ca am mai slabit vreo 700 gr ( in ultima saptamana nici nu stiu ce si cand am mancat din cauza unei vesti). Cantarul meu arata aproape 62 dar vreau sa rotunjim la 62kg.
|
Mikaela multumesc! Miriam sa stii ca an sa mi- o fac singura , usor modificata , mersi de incurajare , sa ai spor!
|
t-mihaela wrote:Nu are facuta exact cum vrei tu tre sa-i arati ce vrei si poate o face,zic si eu , nu o cunosc personal. Ingeras, lasa bumbacul, cate spe milioane de ochi de lant faci la fusta asta o apuci cucu pe coclauri ...deci in pret intra:pret bumbac, sedinte la psihiatru , spor de invalid ca de stat in sezut ramai ankilozat de sold, spor de ochi ca or sa-ti joace ochii in cap ca bilele, plata babysitter ca deh, copiii avem si eventual bucatareasa sa ne hraneasca cat dam noi din croseta...deci sa calculam Daca o faci pentru tine, nu te omori, ai timp dar pe comanda ai termen si vrei nu vrei bagi picioruse ...de-ti bagi picioarele in picioruse . Esti super tare! Rad de una singura de se mira plodu' de mine
|