Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce facem cu ciupercile? Putem sa le dam micutilor dupa varsta de 1 an? Voi le-ati dat? De care si cam cat de des si in ce cantitate?
Cum le preparati? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| ciupercile adriana sunt unele dintre cele mai grele alimente eu voi mai astepta |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| O singura data i-am dat, o tocanita de ciuperci cu pui si legume. I-a placut. Nu i-am mai dat, din cauza ca nu am mai facut. Nici o reactie de la ele. Am folosit ciuperci din conserva. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Inca nu i-am dat, desi m-am gandit ades sa-i dau. Dar de fiecare data ceva ma retine si mai aman. POate mai incolo. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Noi am testat, o singura data, tocanita de ciuperci champinion ,cu smantina si un pic de usturoi!Mama, dar tare i-a mai placut! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| de 2 ori i-am dat ciuperci pana acum,am facut supica si asa a papat.i-au placut tare mult,dar nu exagerez cu ele,desi nu a avut nici o reactie,nu vreau sa-i cada greu la stomacel. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu ciupercile vom mai astepta pana spre 2 anisori. Va primi, dar in combinatie cu altele... tocanita sa mai astepte... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Si pe mine ma retine inca ceva sa-i dau ciuperci...nu stiu ce... |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si eu am zis sa mai astept sa nu-i dau de acum .Noi suntem mari consumatori de ciuperci dar fetitei nu i-am dat. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si noi suntem mari consumatori de ciuperci, dar Catinca mananca foarte rar, iar lui Tudor nu i-am dat deloc. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Uite ca ciuperci n-am incercat sa-i dau...o supa-crema cred c-ar fi buna la inceput, de testare, apoi daca-i place o sa incerc cate putin si din alte combinatii...pentru ea o sa le cumpar proaspete si-o sa le fac eu...ceva retete aveti? |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu zic ca cele champinion nu sunt rele...eu o sa-i dau Karinei...dar mai astept un picut. Eu le-as face ...la cuptor : scot mijlocul, coditele, le toc marunt marunt, le amestec cu morcov ras si ardei gras si le pun la calit cu unt. Apoi umplu ciupercile cu aceasta compozitie si le bag la cuptor pana se rumenesc ele putin. Sunt foarte gustoase asa , sa incercati. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| taty wrote:Eu zic ca cele champinion nu sunt rele...eu o sa-i dau Karinei...dar mai astept un picut. Eu le-as face ...la cuptor : scot mijlocul, coditele, le toc marunt marunt, le amestec cu morcov ras si ardei gras si le pun la calit cu unt. Apoi umplu ciupercile cu aceasta compizitie si le bag la cuptor pana se rumenesc ele putin. Sunt foarte gustoase asa , sa incercati.
Taty, thanks pt reteta, sigur o s-o-ncerc |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pofta buna voua si la puiuta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| in ciupercile facute la cuptor,daca puneti si putin cascaval ras sau felii de branza topita,ies bestiale. |
|
|