Ciuperci
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Wednesday, December 20, 2006 12:54 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Citind pe aici ca unele dintre voiati dat copiilor ciuperci, am vrut sa incerc si eu pt Cristina, mai ales ca mie imi plac foarte mult. Am facut mancarea, dar am mancat-o singura. Am avut o retinere in a-i da ciuperci si cred ca o sa mai asteptam un timp.
mihaela75
Scris: Wednesday, December 20, 2006 1:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Am luat borcanele pt 8 luni si la ingrediente am vazut ciuperci printre altelecyclops eu am gustat si n-am depistat gustul de ciupercascratch
kali
Scris: Wednesday, December 20, 2006 7:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Zilele trecute am facut sarmalute de post, cu ciuperci. I-am dat si Alexiei putin pentru ca mi-a cerut, dar dupa ce am scos bucatile mai mari. A papat cu placere si nu a patit nimicyes
MNiko
Scris: Wednesday, December 20, 2006 8:54 AM

mihaela75 wrote:
Am luat borcanele pt 8 luni si la ingrediente am vazut ciuperci printre altelecyclops eu am gustat si n-am depistat gustul de ciupercascratch

Eu am vazut pe multe din borcanelele pt bebelusi trecute alimente care noua ni se spune ca nu au voie pana la varsta... si borcanelul respectiv e pt o varsta mai mica. De exemplu am vazut borcanel cu mazare boabe pt 6 luni. erau pasate, dar de pasat pot sa le pasez si eu, numai ca mi s-a zis ca nu are voie pana la 2 ani.
Despre gust nu pot sa zic nimic ca i-am luat de vreo 3 ori Cristinei astfel de borcanele si nu le-a mancat deloc, asa ca am renuntat la ele si papam mancare gatita de mami.

kali wrote:
Zilele trecute am facut sarmalute de post, cu ciuperci. I-am dat si Alexiei putin pentru ca mi-a cerut, dar dupa ce am scos bucatile mai mari. A papat cu placere si nu a patit nimic

Si eu mi-am zis ca daca ii scot buctile mari nu o sa fie nimic, dar cand sa ii dau ceva m-a retinut. Poate ca un instinc de-al meu spune sa mai astept. Am facut aseara din nou ciuperci si o sa vad azi daca ii dau sau nu, desi momentan balanta se inclina spre nu.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, December 20, 2006 12:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi am mancat ciuperci de toate felurile , de la 11 luni. Champinioane, ghebe, Pleurotus ( astea sunt super bune). La ceaun cu capac si ustori , fara apa ca lasa ele, sau fierte cu usturoi. Nu le pasez. Le feliez si Maria le molfaie din manutza ei ..... Ea e incantata mereu de ele. cool
sousourel
Scris: Wednesday, December 20, 2006 5:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
M-ati facut curioasa..si contrar celor scrise, am incercat duminica, si i-am dat putin din tocanita noastra...e drept foarte putin. Initial a bagat mana dupa ele in gurita, dar dupa ce s-a obisnuit cu consitenta si gustul nou (aveau si usturoi) nu i-au chiar displacut.
MNiko
Scris: Wednesday, December 20, 2006 9:38 PM

In seara asta s-a infipt in farfuria cu ciuperci a lui tati si n-a reusit nimeni s-o mai dezlipesca de ea pana n-a mancat cat a vrut. A bagat in ea si cu mana si cu lingurita cu ce a putut. Noi n-am vrut sa ii mai dam si noi ca si asa ni s-a parut ca mananca prea multe. Am incercat s-o distrag cu lapte si n-am reusit.
tic23tac
Scris: Tuesday, December 26, 2006 3:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/22/2006
eu i-am facut paste cu carnita de pasare si ciuperci...nu sunt multe in mancarica dar este gustoasa si ii place tare mult si vad ca nu a avut nici o reactie pana acum
mitzulina1984
Scris: Sunday, January 18, 2009 2:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/4/2008
MIE CHIAR MI-ATI DAT O IDEE BUNA CU CIUPERCILE CA ERAM INTR-O MARE PANA DE IDEI.SE SATURA IMEDIAT DE UN FEL DE MANCARE DACA IL DAU O DATA A DOUA OARA IN ACEIASI ZI NU MAI VREA
Darria
Scris: Sunday, January 18, 2009 6:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
Mitzulina: din foto vad ca baietelul tau este mic. Ciupercile nu sunt recomandate pana la 4 ani.
bereea
Scris: Sunday, January 18, 2009 9:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
I-am dat ciuperci dupa 3 ani, ii place tocanita , dar fac destul de rar.
raly
Scris: Tuesday, January 20, 2009 6:59 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Noi am mancat deja si tocanita si ciuperci cu maioneza si ne plac!topai topai
cristinaflorina
Scris: Tuesday, January 20, 2009 9:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
MNiko wrote:

Si eu mi-am zis ca daca ii scot buctile mari nu o sa fie nimic, dar cand sa ii dau ceva m-a retinut. Poate ca un instinc de-al meu spune sa mai astept. Am facut aseara din nou ciuperci si o sa vad azi daca ii dau sau nu, desi momentan balanta se inclina spre nu.

nICI eDY NU A VRUT SA PAPE BORCANELE NICI IN RUPTUL CAPULUI CU NIMIK NICI CU FRUCTE NICI MINCARE. tOT MAI BUNA E MINCAREA FACUTA DE MAMIpupici
AlexandraL
Scris: Wednesday, February 25, 2009 11:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Marti am fost la plimbare, apoi la magazin, si pentru ca nu mai aveam timp sa ii gatesc lui Ioan, i-am cumparat un borcanel cu legume, carnita de pui si ciuperci. A fost foarte incantat si nu a avut nici o problema.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.