|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Citind pe aici ca unele dintre voiati dat copiilor ciuperci, am vrut sa incerc si eu pt Cristina, mai ales ca mie imi plac foarte mult. Am facut mancarea, dar am mancat-o singura. Am avut o retinere in a-i da ciuperci si cred ca o sa mai asteptam un timp. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am luat borcanele pt 8 luni si la ingrediente am vazut ciuperci printre altele eu am gustat si n-am depistat gustul de ciuperca |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Zilele trecute am facut sarmalute de post, cu ciuperci. I-am dat si Alexiei putin pentru ca mi-a cerut, dar dupa ce am scos bucatile mai mari. A papat cu placere si nu a patit nimic |
| mihaela75 wrote:Am luat borcanele pt 8 luni si la ingrediente am vazut ciuperci printre altele  eu am gustat si n-am depistat gustul de ciuperca Eu am vazut pe multe din borcanelele pt bebelusi trecute alimente care noua ni se spune ca nu au voie pana la varsta... si borcanelul respectiv e pt o varsta mai mica. De exemplu am vazut borcanel cu mazare boabe pt 6 luni. erau pasate, dar de pasat pot sa le pasez si eu, numai ca mi s-a zis ca nu are voie pana la 2 ani. Despre gust nu pot sa zic nimic ca i-am luat de vreo 3 ori Cristinei astfel de borcanele si nu le-a mancat deloc, asa ca am renuntat la ele si papam mancare gatita de mami.
kali wrote:Zilele trecute am facut sarmalute de post, cu ciuperci. I-am dat si Alexiei putin pentru ca mi-a cerut, dar dupa ce am scos bucatile mai mari. A papat cu placere si nu a patit nimic
Si eu mi-am zis ca daca ii scot buctile mari nu o sa fie nimic, dar cand sa ii dau ceva m-a retinut. Poate ca un instinc de-al meu spune sa mai astept. Am facut aseara din nou ciuperci si o sa vad azi daca ii dau sau nu, desi momentan balanta se inclina spre nu. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi am mancat ciuperci de toate felurile , de la 11 luni. Champinioane, ghebe, Pleurotus ( astea sunt super bune). La ceaun cu capac si ustori , fara apa ca lasa ele, sau fierte cu usturoi. Nu le pasez. Le feliez si Maria le molfaie din manutza ei ..... Ea e incantata mereu de ele. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| M-ati facut curioasa..si contrar celor scrise, am incercat duminica, si i-am dat putin din tocanita noastra...e drept foarte putin. Initial a bagat mana dupa ele in gurita, dar dupa ce s-a obisnuit cu consitenta si gustul nou (aveau si usturoi) nu i-au chiar displacut. |
| In seara asta s-a infipt in farfuria cu ciuperci a lui tati si n-a reusit nimeni s-o mai dezlipesca de ea pana n-a mancat cat a vrut. A bagat in ea si cu mana si cu lingurita cu ce a putut. Noi n-am vrut sa ii mai dam si noi ca si asa ni s-a parut ca mananca prea multe. Am incercat s-o distrag cu lapte si n-am reusit. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| eu i-am facut paste cu carnita de pasare si ciuperci...nu sunt multe in mancarica dar este gustoasa si ii place tare mult si vad ca nu a avut nici o reactie pana acum |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/4/2008 Mesaje: 113
| MIE CHIAR MI-ATI DAT O IDEE BUNA CU CIUPERCILE CA ERAM INTR-O MARE PANA DE IDEI.SE SATURA IMEDIAT DE UN FEL DE MANCARE DACA IL DAU O DATA A DOUA OARA IN ACEIASI ZI NU MAI VREA |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Mitzulina: din foto vad ca baietelul tau este mic. Ciupercile nu sunt recomandate pana la 4 ani. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| I-am dat ciuperci dupa 3 ani, ii place tocanita , dar fac destul de rar. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Noi am mancat deja si tocanita si ciuperci cu maioneza si ne plac! |

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| MNiko wrote: Si eu mi-am zis ca daca ii scot buctile mari nu o sa fie nimic, dar cand sa ii dau ceva m-a retinut. Poate ca un instinc de-al meu spune sa mai astept. Am facut aseara din nou ciuperci si o sa vad azi daca ii dau sau nu, desi momentan balanta se inclina spre nu.
nICI eDY NU A VRUT SA PAPE BORCANELE NICI IN RUPTUL CAPULUI CU NIMIK NICI CU FRUCTE NICI MINCARE. tOT MAI BUNA E MINCAREA FACUTA DE MAMI |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Marti am fost la plimbare, apoi la magazin, si pentru ca nu mai aveam timp sa ii gatesc lui Ioan, i-am cumparat un borcanel cu legume, carnita de pui si ciuperci. A fost foarte incantat si nu a avut nici o problema. |
|
|