Ciuperca, candida sau altceva?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Thursday, March 1, 2007 9:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor am observat azi de dimineata ca Antonia avea limba alba pe mijloc plus ca in spatele buzitei de jos avea ca o spuza albicioasa.

Nu pot spune ca o deranjeaza caci a baut laptic si mananca normal.

Noi am luat acum o saptamana antibiotice pentru amigdalita si ma gandesc ca o fi facut candida.

S-a mai confruntat cineva? Cum ati tratat? Ati mers la doctor? Please help.
misha
Scris: Thursday, March 1, 2007 9:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Roxanel, mie imi pare a fi o stomatita...Maria a facut asa ceva cand era mai mica si am dat-o cu glicerina boraxata si nistatin de vreo 3 ori/zi, tantum verde (lichid-cate 1ml de doua ori pe zi). In plus, am evitat lactatele (dar atunci ea papa laptic de la tzitzica...Ar trebui sa mergi totusi cu ea la pediatru.pupici
Ely
Scris: Thursday, March 1, 2007 9:47 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
In tara se faceau badijonari cu glicerina boraxata care era foarte buna pentru asa ceva,dar aici nu am vazut dar nici nu am intrebat.Intreaba la farmacie poate au.Are un gust dulce si parca culoarea galben intr-o sticluta de plastic mica era inainte sa plec din tara.Multa sanatate Antonici pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, March 1, 2007 9:47 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Daca persista , mergi la medic , mami ! Sincer , nu cred sa fie ceva , dar pentru linistea ta...... si siguranta fetei , suna si fa o programare ! pupici Sanatate multa !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.