Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Vesna wrote:A sosit avizul pentru colet!!!  Abia astept sa il ridicam!
Sa ne dai de stire dupa ce ridici premiul...am vazut ca si Leut, dar si Fdianamaria au intampinat greutati la ridicarea coletelor.
Ai grija si sper sa-ti inmaneze jucaria! |
|

| fdianamaria wrote:si noi am primit premiul !!!! MULTUMIM !!! L-am ridicat de la oficiul postal al vamii si tipa de acolo parca nici nu mai vroia sa ne-o dea...jucaria Pentru ca de ieri de la 7 dimineata, Galdi e plecat la munte cu mama si cu sora mea pentru o saptamana, pot sa va spun ca sotul meu a fost primul care s-a bucurat de cadou... Totusi, prefer sa pun poze abia peste o saptamana...sper sa nu va suparati. Merita asteptarea (Leut stie de ce...)
Daca merita asteptarea, atunci...asteptam!!!  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Azi abia am ridicat coletul (ca au un orar...). Bineinteles ca a trebuit sa comenteze ele ceva... mi-au desfacut jucaria si, fara sa intrebe, au inceput sa apese pe butoane ; apoi le-am rugat sa-mi dea putin scotch ca sa lipesc cutia si au ridicat din umeri...Atunci, mi-am luat pachetul nervoasa si i l-am dus lui Razvan acasa. Bucurie mare! Pe cat de nervoasa fusesem eu la posta, pe cel putin atat de tare s-a bucurat copilul meu. Nu avea rabdare sa-l desfac...Cand, in sfarsit a pus mana pe Omiduta, a tras niste chiote de fericire si a inceput sa saliveze de bucurie!
Taki, multumim frumos! Este o jucarie foarte frumoasa care si pe Razvan si pe noi ne-a incantat nespus si cu care ne laudam la toata lumea! Vesna attached the following image(s):

|
|

| Vesna wrote:Azi abia am ridicat coletul (ca au un orar...). Bineinteles ca a trebuit sa comenteze ele ceva... mi-au desfacut jucaria si, fara sa intrebe, au inceput sa apese pe butoane  ; apoi le-am rugat sa-mi dea putin scotch ca sa lipesc cutia si au ridicat din umeri...Atunci, mi-am luat pachetul nervoasa si i l-am dus lui Razvan acasa. Bucurie mare!  Pe cat de nervoasa fusesem eu la posta, pe cel putin atat de tare s-a bucurat copilul meu.  Nu avea rabdare sa-l desfac...Cand, in sfarsit a pus mana pe Omiduta, a tras niste chiote de fericire si a inceput sa saliveze de bucurie! Taki, multumim frumos! Este o jucarie foarte frumoasa care si pe Razvan si noi ne-a incantat nespus si cu care ne laudam la toata lumea!
Ma bucur ca va place si sper ca Razvan sa se joace mult timp cu ea si sa invete cantecelele pe care Omida le canta!  |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Vesna, nu esti singura care a patit asa ceva. E ridicol! Ce mai, iti strica surpriza si te mai si enerveaza...mie mi-a citit si felicitarea de-mi venea s-o strang de gat pe "doamna" aia! Toate peste toate, Razvan, am vazut din poze, e la fel de fericit ca Alex!
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Mai fetelor, dar au voie sa le deschida? Eu cand am primit un pachet m-au intrebat doar ce contine, au vazut ca si corespunde cu ce era declarat si mi l-au dat fara sa il deschida. |
|

| Acum depinde si de cele care lucreaza la posta, ca intr-adevar sunt unele nesimtite rau ... tot iti fac asa ca, poate-poate le pica si lor cate ceva in buzunar.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Venim si noi cu poze... Coletul mi l-au deschis de fiecare data, indiferent de unde l-am primit (si nu numai eu am patit asa, ci toti din Arad...)

Multumim frumos !!! |
|

| fdianamaria wrote:Venim si noi cu poze... Coletul mi l-au deschis de fiecare data, indiferent de unde l-am primit (si nu numai eu am patit asa, ci toti din Arad...)
Multumim frumos !!!
Sa va jucati cu mare placere! |
|
|