Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Castigand la concursul CEL MAI VESEL BB imi permit sa deschis un nou concurs. Azi incepe concursul cu tema CIUFULICI.
Sunt asteptati sa se inscrie toti bebelusii aflati in ipostaza de FREZATI!
Durata concursului: 6 iunie - 26 iunie.
Votarea: 27-28-29 iunie
Fiecare participant va posta o singura poza. Votarea se va face prin vot direct. Premiul consta intr-o jucarie!!!
SUCCES ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ma trec fiori si zambete numai cand ma gandesc la ce or sa-mi vada okisorii... Si la ce-l asteapta pe Tudor! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
La asta m-am gandit si eu de dimineata |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Deocamdata le pun pe acestea, dar mai sap si s-ar putea sa le mai schimb, ca la Alice stiu ca aveam niste poze mortale cu ea ciufulita rau de tot
 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai,noi astia cu putin par in cap,putem participa? Ca nu prea avem ce ciufuli |
|

| miri_haluca wrote:Mai,noi astia cu putin par in cap,putem participa?  Ca nu prea avem ce ciufuli
Gasim noi o freza. Nici David nu are cine stie ce par, dar zic eu ca ne descurcam |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Gata, am gasit si noi o poza dinainte de primul tuns...atunci era mai mereu ciufulit, asa ca, cu lacrimi in ochi, am decis sa il tundem Elia attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Maiii, ce mi-ati facut cu concursul asta.... ma tot uit pe pozele cu Alex si ma bufnit plasul cand am vazut ce copil frumos am (off... mi-au murit laudatorii) La sfarsitul concursului am sa va bombardez cu frizuri ca noi am avut parul lung si avem ce posta... Deci cine are nevoie de poze imprumut va ofer cu zecile g_nicoleta2000 attached the following image(s):

|
|

| g_nicoleta2000 wrote:Maiii, ce mi-ati facut cu concursul asta.... ma tot uit pe pozele cu Alex si ma bufnit plasul cand am vazut ce copil frumos am (off... mi-au murit laudatorii) La sfarsitul concursului am sa va bombardez cu frizuri ca noi am avut parul lung si avem ce posta... Deci cine are nevoie de poze imprumut va ofer cu zecile
Ce ochioasa are mami! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Kiki wrote:
Ce ochioasa are mami!
Noroc ca-i ea ochioasa si nu se mai uita lumea la mine.. ca eu eram rupta de somn, alex avea 6 luni si se trezea de 2 ori pe noapte , nici de demachiat ca lumea nu reuseam |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Lasa, Nico, ca si eu ma trezesc de 2, chiar de 3 ori pe noapte in ultima vreme...m-am obisnuit cu gandul si sper sa mai apuc si eu sa dorm o noapte ca lumea in viata asta...daca nu, in viata viitoare! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Mai, fetelor, ma dadurati gata! Pai eu tocmai ce am tuns-o pe Ana... la chelieeeeeeeeeee Dar nu putem posta o poza veche??????????? Desi, cred ca ati mai vazut-o. Puteti sa ne scoateti din concurs daca nu corespundem.... alinutza attached the following image(s):

|
|
| N-are nimic, Alinuta, daca poza e mai veche...nici noi nu prea avem cu ce ne lauda, iar pe Razvan l-am tuns sambata trecuta si la el se onduleaza parul, asa ca nu prea sta ciufulit...totusi, cu putina apa, am incercat acum cateva minute sa-i fac un par ciufulit. Iata ce a iesit: Anaida attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| O sa ma cracanez de ras cu noile frizuri!!!
Pentru cei care nu au par, poate poate mama sa faca vreo impovizatie: o peruca, pletele mamei lasate pe capul copilasului...anyway sa iasa ceva caraghios.
Am vem timp berechet, concursul se incheie la sfarsitul lunii, asa ca ...take it easy!!! ( cine stie, poate le si creste parul intr-o luna!!!)
Sa nu va suparati pe mine, glumesc si eu!!! |
|
| Sa inteleg ca pot si eu sa-mi etalez freza? ...pacat ca am postat deja o poza, ca-mi trageam o freza!!!...dar pot si in afara concursului, asa-i taki? |
|
|