Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2015 Mesaje: 5
| Buna, fetelor,
Sunt noua pe acest forum insa am citit destul de multe informatii care m-au ajutat. Sunt incepatoare la tricotat si crosetat si vreau sa va intreb daca stiti cum se citesc diagramele pentru tricotat? Cele pentru crosetat le-am inteles si le pot citi si reproduce, insa pentru tricotat nu am gasit nimic... Ma ajutati? Multumesc.
GabrielaSmb attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Gabriela ai pus doar produse crosetate in aceste poze... |
| vali horhoianu wrote:Gabriela ai pus doar produse crosetate in aceste poze... Am mai gasit si asta http://www.senpolia.ro/78-modele-de-tricotat/27 insa nu stiu ce inseamna descrierile. Adica ce este punctul lenes, ce este ochiul si ce este jeteul? Care este diferenta intre ele? Asta nu imi dau seama.... Multumesc. |
| vali horhoianu wrote:Punct lenes: toate ochiurile pe fata, Jerseu: pe fata och pe fata, pe dos och pe dos: jeteu se pune pe andrea 1 och Le cele crosetate ti-as recomanda sa folosesti cr adecvata sau cu un nr mai mic decit scrie pe scul
Multumesc pentru sfaturi!! Asa voi proceda! :) Deci jeteu inseamna ca pun ochiul pe andrea fara sa il lucrez, da?
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Este undeva un link pus de Adriana, dar nu mai stiu unde, undeva la diagrame. |