Cit exista sansa exista si speranta.!!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dulce10
Scris: Wednesday, April 15, 2015 9:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2015
Buna tuturor. Sunt noua pe aici, dar de ceva timp urmaresc toate postarile voastre. Am trecut si eu printr-o procedura nereusita. Pe 04 aprilie m-a sunat d.Diana si mi-a spus ca nu are noutati bune pentru mine. Era orele 15.00 si cred ca inca la orele 22.00 mai urlam de durere sufleteasca si de miile intrebari "de ce-Doamne?", "doar de atitea ani luptam pentru a avea un copil". Am petrecut si eu multi ani pe la usile medicilor. Dar a fost fara rezultate. La ciclul din martie d.Diana a zis ca e bine sa incepem stimularea. Pe 20 martie a fost colectarea, in urma careia sau primit doar 2 enbrioni. Pe 23 martie mi sa facut transferul. Embrionii erau buni si sincer aveam mari sperante. Dar pe 04 aprilie am primit sunetul d.Dianei si mia zis ca e "negativ". Dar atita timp cit mai sunt sanse merg mai departe. Sotul a zis ca vom munci si vom lupta pentru un rezultat pozitiv. Mereu ma rog Domnului sa scuteasca pe acelea ce nu isi doresc copii (atitea cazuri de abandonare) si sa ne dee bucuria asta noua celor ce se roaga ani intregi pentru un miracol de a deveni parinti. Peste 2 cicluri vom merge la a doua incercare, desigur tot la Medpark. Va doresc din suflet la toate mult curaj, putere, credinta ca odata si odata vom stabili o plimbare in parc cu copilasii nostri. Atita timp cit exista sanse, nu trebuie sa dam mainile in jos. Va salut si felicitari cu sarbatorile de Paste.
Diana555
Scris: Friday, July 17, 2015 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2014
Daca va confruntati cu probleme legate de fertilitate eu va recomand Gynera. O prietena foarte buna a apelat la ei si cu credinta, rugaciune si ajutor de la medicii de acolo ( dr Irina Oproiu si dr. Luminita Mirzan) a nascut o fetita sanatoasa. Din cate mi-a povestit ea, cei de la Gynera au cea mai mare rata de succes FIV si au cei mai buni embriologi din tara, certificate international.
aurishta
Scris: Friday, July 17, 2015 4:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Crazy La noi pe forum se pare ca fetele prefera Medpark-ul!ras
IuliaZ
Scris: Monday, July 20, 2015 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/11/2014
Diana555 wrote:
Daca va confruntati cu probleme legate de fertilitate eu va recomand Gynera. O prietena foarte buna a apelat la ei si cu credinta, rugaciune si ajutor de la medicii de acolo ( dr Irina Oproiu si dr. Luminita Mirzan) a nascut o fetita sanatoasa. Din cate mi-a povestit ea, cei de la Gynera au cea mai mare rata de succes FIV si au cei mai buni embriologi din tara, certificate international.

?i eu am auzit numai de bine despre Gynera. Ce vârsta are prietena ta? A reu?it din prima? Mul?umesc!
Roxie
Scris: Tuesday, July 21, 2015 1:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Diana555 e pe forum doar pentru a face reclame. Nici ea nu e hotarata unde a conceput copilul si cum hohot :
Diana555 wrote:
Buna fetelor! Vreau sa va povestesc si experienta mea in speranta ca o sa va inspire sa luptati pana in panzele albe sa deveniti mamici. Eu am 32 de ani si am avut o sarcina cu probleme, extrauterina. Mi-a fost extraordinary de greu, am ajuns pe masa de operatie si mi-a fost scoasa trompa uterina dreapta si eram efectiv terminata la gandul ca nu o sa pot avea copii. Imi doream extraordinar de mult un bebe si m-am dus pe recomandare la doamna doctor Ruxandra Dumitrescu de la Fertilia. O doamna foarte draguta, a avut mare grija si de mine si sotul meu! Ne-am facut amandoi analizele, mie mi-au iesit ok spre surprinderea mea, insa sotului i-a iesit spermograma in neregula, numar mic de spermatozoizi si alte probleme. Doamna doctor mi-a recomandat inseminarea intrauterina si a mers din prima!!! Sunt extrem de fericita! Marti mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv! Doamne ajuta sa decurga totul cum trebuie! Ii ramand profund recunoscatoare si indatorata doamnei doctor! V-o recomand din tot sufletul daca cautati un doctor bun, corect si serios!

Diana555 wrote:
Buna Aurora, eu iti recomand clinica Gynera din proprie experiena. Aproape 10 ani am incercat sa facem un bebe, asa ca sunt trecuta prin 3 fiv-uri, din care doua fara succes tot aici la noi. La Gynera am ajuns documentandu-ma peste tot: pe forumuri, reviste si vorbind cu alti oameni trecuti prin aceleasi probleme. Tratamentul si fiv-ul l-am facut cu dna doctor Dracea, o draguta si jumatate si un medic cum rar gasesti. Deja trecuta prin fiv-uri fara succes, eram destul de lipsita de speranta, insa cu ajutorul dansei, incet incet am inceput sa-mi recapat increderea. n-am avut probleme cu implantarea embrionilor si nici cu sarcina. Cand am nascut, nu mi-a venit sa cred ca in sfarsit dupa 10 ani imi tin copilasul in brate. Intr-adevar, fiecare caz difera de la o persoana la alta, insa si priceperea medicilor e foarte importanta...eu sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna. Mult succes!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.