Ciprinol?????
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 7, 2008 2:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Am administrat fetei ciprofloxacin (ciprolen) cand a avut 4 luni pentru diaree, ca reactie la vaccin. Da, ca reactie la vaccin! Ajunsese la 15 scaune pe zi, riscul era mult mai mare daca nu ar fi fost tratata decat riscul efectelor adverse.
Baiatul a primit si el ciprofloxacin pentru infectie urinara. Una din infectii a fost "tratata", cum necum pentru care ne-am trezit internati de urgenta. Cauza: nivelul ureei si albuminei foooarte ridicat in sange, de urocultura nu mai vorbesc, hematiile erau numeroase, urina era colorata rosu . Urmatorul pas ar fi fost dializa. Asa ca mare atentie!
Nici unul nici celalalt nu au avut nici un fel de reactie adversa de genul convulsiilor sau nu au crescut.
DIntre 1000 de cazuri daca se semnaleaza un singur caz de efect advers, datorat sau chiar nedatorat unui anume medicament cercetat se considera efect advers pana se demonstreaza contrariul in mod stiitific. Efectele adverse sunt uneori coincidente.
AmethystRain
Scris: Thursday, February 7, 2008 4:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2007
Mariuta...la noi nu e asa. Urina e colorata normal, nu face des...Despre hematii etc nu stiu sa spun. Oare ar trebui sa fac analize de sange? Nu ajuge urocultura? Iti dai seama ca ii voi tot repeta uroculturi, sa vad cum evolueaza! Baietelul tau avea febra? ( a mea nu are deloc). Multumesc ca mi-ai atras atentia.

Dar vad ca ati avut de trascry Asta ma face sa cred dr-ii care au spus ca nu e asa grav. Tare ma mai sperii cand e vb de boala!toanerele E asa un sentiment de neputinta din partea parintelui...Cred ca intelegeti.

Poate la al doilea o sa fiu mai calma, o sa se cheme ca sunt "mamica, cu experienta"thumright salut
Oricum, iti multumesc mult de sfaturi. Calc pe un teren mai sigur cand stiu ca a mai trecut cineva pe acolo.

Kiki, sorry for the mess...dupa ce am postat aici, mi s-a parut mai potrivit sa fi "mers" la topicul "farmacie"ras De la mine a plecat discutia paralela. Multumesc ca le-ai adunatpupici

Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 7, 2008 4:52 PM
Nivel

Nu e necesar sa faceti alte analize. Eu doar iti impartaseam experienta mea in tratarea necorespunzatoare a unei infectii urinare, acolo se poate ajunge. Initial nu a avut febra, dar infectia nefiind tratata cu antibioticul corespunzator, s-a ajuns la situatia relatata.banghead
Iti inteleg nelinistile, dar ... argumente pro si contra unui medicament sau altul se vor gasi intotdeauna. Cert e ca fac si rau pe langa bine. Protectie la ficatel, un Liv 52 e f bun. LIchide cat mai multe.
Sanatate multa!angel pupici
AmethystRain
Scris: Thursday, February 7, 2008 5:52 PM
Nivel

Acum laum granulele homeopate, trei tipuri, combinate pe zile (una dintre ele e contra bacilior, dupa nume mi-am dat seama. Cred ca Esterichia coli e un bacil, dar aflu eu mai multe....nu scapa viebataus), avem si un preparat din plante si 3 tipuri de ceai (salvie, busuioc si Echinaceea nu stiu cum). Dar nu ma culc pe o ureche, ii fac uroculturi in timpul tratamentului sa vad cum evolueaza si imi tin pediatra la curent cu nivelul de..."tot" ce apare la urocultura.
Multumesc de sfaturi! Sper sa o scoatem la capat cu bineflowers
Lilly of the valley
Scris: Thursday, February 7, 2008 5:58 PM
Nivel

atentie la preparatul pe baza de salvie!!!!
Salvia scade foarte tare glicemia si poate duce la convulsii.
Ti-a recomandat medicul homeopat acest preparat sau l-ai luat pe baza indicatiilor.
AmethystRain
Scris: Thursday, February 7, 2008 7:50 PM
Nivel

Mi l-a dat medicul, in combinatie cu celelalte 2 plante, cate 2 lingurite din fiecare planta-facut infuzie. Sa scada glicemia chiar dac il indulcesc bine cu miere de albine? Altfel, nu il bea...si asa bea "cu cantec", ca prefera apa sau sucul natural si nu ceaiul! Ma gandesc ca Iustina oricum primeste cate ceva dulce zilnic, mai ales in ultima vreme, ca recompensa ca face la olitabravo
Bine ca mi-ai spuspupici sa am in vedere sa ii dau si mai des ceva dulce (ma gandesc la compot, ca o si hidratez) Va fi bucuria ei. Multumesc!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.