|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| Ieri am gatit mai multe feluri de mancare printre care si o ciorba saseasca cu paparada sau omleta si leustean .
Este o reteta de prin zona MEDIASULUI ,o am de la soacra mea . Aveti nevoie de : - o bucata de carne de porc ( in jur de 200g) -legume ( 2 morcovi,2 ardei ,o ceapa ) - 2-3 oua -smantana -sare ,otet, leustean ( eu am leustean pus in borcane cu sare si otet)
SE pune carnea la fiert,dupa ce luati spuma si carnea e fiarta pe jumatate se pun legumele taiate marunt . Se face o omleta din 2-3 oua ,(se adauga in omleta vreo trei lingurite de gris ), se taie omleta patratele sau...cum puteti
Omleta se pune cand e carnea fiarta ,iar dupa 2 clocote dupa adaugarea omletei se face dresatura din : o lingura de faina si trei linguri de smantana
La sfarsit se pune leustean proaspat sau conservat ,putin otet ,usturoi si sare( daca mai trebuie )
P.S.-carnea se taie bucatele mici ! danah attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Arata bestial |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu fac ciorba asta si ne place mult,doar ca il loc de gris pun faina la omleta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Rody wrote:Arata bestial
Deja incep poftele Arata bine ciorbita, poate incercam si noi, dar cu carnita de pui. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cu carnita de pui, aduce putin cu ciorba radauteana, nu? Evident, fara omleta si cu zarzavatul pasat, dar parca asa e reteta! Foarte buna!!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| danah wrote:Ieri am gatit mai multe feluri de mancare printre care si o ciorba saseasca cu paparada sau omleta si leustean . Este o reteta de prin zona MEDIASULUI ,o am de la soacra mea . Aveti nevoie de : - o bucata de carne de porc ( in jur de 200g) -legume ( 2 morcovi,2 ardei ,o ceapa ) - 2-3 oua -smantana -sare ,otet, leustean ( eu am leustean pus in borcane cu sare si otet) SE pune carnea la fiert,dupa ce luati spuma si carnea e fiarta pe jumatate se pun legumele taiate marunt . Se face o omleta din 2-3 oua ,(se adauga in omleta vreo trei lingurite de gris ), se taie omleta patratele sau...cum puteti Omleta se pune cand e carnea fiarta ,iar dupa 2 clocote dupa adaugarea omletei se face dresatura din : o lingura de faina si trei linguri de smantana La sfarsit se pune leustean proaspat sau conservat ,putin otet ,usturoi si sare( daca mai trebuie ) P.S.-carnea se taie bucatele mici ! Intresanta!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Anabella, tu ai luat toate topicurile cu retete la rand? Sunt poftele sau esti in cautare de idei noi? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| misha wrote:Anabella, tu ai luat toate topicurile cu retete la rand?  Sunt poftele sau esti in cautare de idei noi?
cred ca-s poftele de graviduta
Dana,ai facut ciorbita asta cu pui? daca da,cum a iesit? as incerca si eu. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sami wrote:cred ca-s poftele de graviduta Dana,ai facut ciorbita asta cu pui? daca da,cum a iesit? as incerca si eu. vezi ca stii,pofte mele de gravidutza ....si nu puteam sa nu scriu ceva la cat de interesante sunt!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Suna interesant |
|
|