Profil: ciocolatzica
Despre
Utilizator: ciocolatzica
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Monday, March 17, 2008
Ultima vizita: Friday, March 30, 2012 7:09 PM
Numarul de postari: 178
[0.02% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Copii 1 - 2 ani - Poze, vol. 9
Postat: Wednesday, February 4, 2009 3:15 PM
multumim si noipupici pupici
Subiect: Copii 1 - 2 ani - Poze, vol. 9
Postat: Wednesday, February 4, 2009 12:05 AM
de muuuuuuuuult nu am mai trecut pe aici.Punem si noi niste pozici sa vedeti ce mare ne am facut.As vrea sa le multumesc celor 2 mamici,kali si carla,multumesc din suflet pt hainute,uitati cateva pozici cu hainutele de la voi

img
Subiect: Urgent ! :(
Postat: Monday, January 26, 2009 2:33 PM
Cryssa,ai dreptate,eu am facut tratament cu estrogen si progesteron,nu am avut niciodata nici o anexita,nici o boala,am fost perfect sanatoasa,dar nu ramneam insarcinata.In urma tratamentul cu estrogen,aveam ciclu regulat,dar m am ingrasat foarte mult,dar as fi facut orice sa am un copilas,e f greu cand iti doresti unul,si nu il ai,dar..dupa cum am mai spus,doar d zeu ti l da/Cunosc o fata care are aceeasi problema care o aveam eu(sterilitate si amenoree secundara)mie mi a dat d zeu un bb,dar ea,din nefericire,inca se mai chinuie sa l aiba.Domnule ionion,va doresc ca in curand sa tineti in brate un puisor mic si frumos
Subiect: Urgent ! :(
Postat: Sunday, January 25, 2009 3:25 PM
doame dumnezeule,stiu ca e f greu cand iti doresti cu disperare un copil,si nu l poti avea,dar d zeu e sus,si le rezolva pe toate.Eu nu as putea sa donez ovule,nu as putea sa stiu ca,undeva in tara asta ar exista un copil,care e al meu,sau el poate fi o parte din mine,nu as putea sa fac asa ceva.Imi pare foarte rau,sper sa nu fiu rautacioasa cu acest mesaj,dar eu nu as putea sa mi dau.......copilul
Subiect: cine ne poate ajuta?
Postat: Thursday, November 27, 2008 1:59 PM
Ramona(mariutza_mea)a nacut aseara o fetita de 3,5 kg,la 35 de saptamani.Fetelor,imaginativa ce greu ii este acestei femei,e singura nu are pe nimeni,cu 2 copii,ganditi va cat de rau e sa stai in spital,sa nasti,si sa nu vina nimeni la tin,din cate spunea ea,nici parintii ei,nu i sunt apropiati.Daca ar fi fost din oras cu mine,m as fi dus la ea.Multe mamici au judecat o,dar nu s au gandit ca este singura,si ca ii este greu.
Subiect: cine ne poate ajuta?
Postat: Sunday, November 23, 2008 1:46 PM
Am urmarit acest topic,si m am abtinut sa postez.Acum ceva timp si eu am postat un ajutor aici,si la fel,am fost certata si invinuita.Dupa cum am mai spus lucreaza doar sotul,si ne este foarte greu,avand un copil.Am primit cateva hainute de pe acest forum,si le multumesc celor 2 mamici care m au ajutat,am mai primit si pe alte forumuri,si am fost binenteles criticata,dar cine nu e in aceasta situatie nu stie ce inseamna sa ti fie greu cu adevarat.Ma gandesc la aceasta fata.....Ramona,e singura cu un copil,fara nici un ajutor,si urmeaza sa mai aduca inca un copil pe lume.V ati gandit cat de greu ii poate fi cu 2 copii?credeti ca daca ii era bine,ar mai fi cerut hainute?pana la urma sunt haine care oricum nu va mai trebuiesc,si le tineti aruncate prin pod sau sifoniere.V ati gandit,cele care o judeca,cat de greu e sa fii singura?sa nu ai cu cine vorbi o vorba?sa stai in casa si sa nu ai o mangaiere?aceasta fataa ajuns intr o situatie rea,si sa gandit sa ceara un mic ajutor,cum a zis si ea,si o vorba buna,ii face bine.Fetelor,haideti sa nu mai aruncam cu pietre,cine vrea sa o ajute bine,cine nu,mai bine sa se abtina de la comentarii neplacute.
Subiect: Revolutia mea - 9-
Postat: Saturday, October 25, 2008 2:22 PM
inainte

acum
Subiect: Cu ce vedeta semeni?
Postat: Saturday, October 18, 2008 10:23 PM
Madalin seamana cu ANI LANDRI(e femeie)iar eu cu ANA P)AQUINhohot
Subiect: Copilul lunii SEPTEMBRIE 2008 - Categoria 1-2 ani
Postat: Thursday, October 9, 2008 10:58 AM
:923: birthday
Subiect: Copilul lunii SEPTEMBRIE 2008 - Categoria 1-2 ani
Postat: Friday, September 26, 2008 2:37 PM