buna,fetelor!va scrisesem in august ca mi-as dorii de ziua mea un scuter,...si l-am primit,numai ca tare mi-e teama sa merg pe el.este foarte frumos dar putin cam greu pt.frimitura de mine si sper sa-mi inving teama si sa ,,zbor ,,cu el.cine stie,poate urmeaza o motocicleta?am mai prins curaj,kathy!oricum ,nu ca tine,mai am mult ca sa ajung asa curajoasa ca tine.
|
si eu urmaresc serialul,e super,...cel putin mie imi place f.f.mult
|
ELENA,au crescut strengarii tai si s-au facut si mai frumosi!multi pupici de la noi si multe imbratisari din partea noastra
|
FOARTE FRUMOS ADRIANA!
|
OANA(MAMI DE MARIA)Eu tin dieta scrisa de tine,dar ma simt foarte ametita.ce as putea face?
|
un scuter mi-as dori ca-mi place mult;imi imaginez ca sunt pe motocicleta(toata copilaria,am visat sa am o motocicleta si sa merg cu ea)si ,,zbor''cu ea,numai ca eu sunt tare fricoasa-nici de carnet nu dau caci mi-e teama de trafic.
|
poate ca ii era omului foame si a gasit in cutia ta cu bomboane o alinare pt.stomacul lui.
|
BRAVO,LEUT!Bine ca nu este nimic rau.multa sanatate si totusi ai grija.
|
DANAMARIA,ELENAsa va reveniti cat mai repede din starea proasta care va incearca.multi pupici de la mine ca sa va treaca mai repede!
|
LEUT,NO-SPA si multa odihna in pat ca sa se potoleasca sangerarea.nu te speria ,dar mai bine sa previi ceva decat sa-ti para rau.deci ODIHNA PLACUTA!
|