Profil: ciocolatacupiper
Despre
Utilizator: ciocolatacupiper
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, December 13, 2007
Ultima vizita: Saturday, November 29, 2008 11:31 PM
Numarul de postari: 123
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Ce va doriti de ziua voastra?
Postat: Saturday, November 29, 2008 11:07 PM
buna,fetelor!va scrisesem in august ca mi-as dorii de ziua mea un scuter,...si l-am primit,numai ca tare mi-e teama sa merg pe el.este foarte frumos dar putin cam greu pt.frimitura de mine si sper sa-mi inving teama si sa ,,zbor ,,cu el.cine stie,poate urmeaza o motocicleta?am mai prins curaj,kathy!oricum ,nu ca tine,mai am mult ca sa ajung asa curajoasa ca tine.computerlove
Subiect: Tanar si nelinistit
Postat: Monday, October 13, 2008 9:12 PM
si eu urmaresc serialul,e super,...cel putin mie imi place f.f.multyes
Subiect: Copilul meu - vol.4
Postat: Tuesday, September 23, 2008 6:33 PM
ELENA,au crescut strengarii tai si s-au facut si mai frumosi!multi pupici de la noi si multe imbratisari din partea noastrapupici pupici pupici iloveyou
Subiect: Camera copilului - partea a 2-a
Postat: Tuesday, August 26, 2008 7:49 AM
FOARTE FRUMOS ADRIANA!newclap
Subiect: Vreau sa slabesc!
Postat: Wednesday, August 20, 2008 2:36 PM
OANA(MAMI DE MARIA)Eu tin dieta scrisa de tine,dar ma simt foarte ametita.ce as putea face?
Subiect: Ce va doriti de ziua voastra?
Postat: Sunday, August 17, 2008 9:08 AM
un scuter mi-as dori ca-mi place mult;imi imaginez ca sunt pe motocicleta(toata copilaria,am visat sa am o motocicleta si sa merg cu ea)si ,,zbor''cu ea,numai ca eu sunt tare fricoasa-nici de carnet nu dau caci mi-e teama de trafic.ras
Subiect: Ma enerveaza - 5 -
Postat: Saturday, August 16, 2008 7:55 PM
poate ca ii era omului foame si a gasit in cutia ta cu bomboane o alinare pt.stomacul lui.hohot hohot hohot
Subiect: Sarcina trimestrul 1
Postat: Monday, August 11, 2008 9:30 PM
BRAVO,LEUT!Bine ca nu este nimic rau.multa sanatate si totusi ai grija.pupici pupici pupici
Subiect: Stare de spirit - 32
Postat: Monday, August 11, 2008 3:09 PM
DANAMARIA,ELENAsa va reveniti cat mai repede din starea proasta care va incearca.multi pupici de la mine ca sa va treaca mai repede!pupici pupici pupici pupici pupici iloveyou
Subiect: Stare de spirit - 32
Postat: Saturday, August 9, 2008 9:35 PM
LEUT,NO-SPA si multa odihna in pat ca sa se potoleasca sangerarea.nu te speria ,dar mai bine sa previi ceva decat sa-ti para rau.deci ODIHNA PLACUTA!pupici angel