Cinque Terre
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Thursday, July 5, 2018 11:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Bereea, parca tu ai fost, nu?

Cat timp iti ia sa vizitezi tot? Care e cea mai buna varianta? Cu trenul sau la pas?
bereea
Scris: Thursday, July 5, 2018 3:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cu trenul.Le poti vizita pe toate intr-o singura zi, dar e cam pe graba.Unele le poti face si la pas, dar trebuie sa fii echipata cu incaltaminte potrivita.
kali
Scris: Thursday, July 5, 2018 5:05 PM
Nivel

Tren sa fie!
Multumesc!computerlove
bereea
Scris: Thursday, September 27, 2018 4:42 PM
Nivel

Deci, Kali, cum a fost?
kali
Scris: Friday, September 28, 2018 1:57 PM
Nivel

M-am simtit foaaaarte bine, mi-a placut, insa nu e in topul meu personal. Desigur, e o chestiune de gusturi, asa ca sper sa nu influientez pe nimeni cu parerea mea.

Pentru mine, Toscana a fost the highlight of my trip, mai pe romaneste spus.Lol A fost asa cum speram sa fie, m-am simtit asa cum mi-am dorit eu sa ma simt atunci cand ma imaginam acolo... am fost cu ochii mari de uimire mai tot timpul deci cam greu cu mine, dupa. Mancarea, vinul, peisajele, atmosfera... waw!
Am intalnit romani extraordinari care ne-au facut experienta mai frumoasa si mai deosebita si sunt recunoscatoare ca am trait asa ceva. Fara indoiala, Italia m-a cucerit definitiv - stii asta.coeur

Desigur, ma bucur ca am ajuns in Cinque Terre si recomand oricui viseaza la asta. Sunt convinsa ca daca as fi schimbat ordinea lucrurilor si le-as fi vizitat primele, impactul asupra mea ar fi fost altul si as fi fost mult mai impresionata.

Ca date tehnice, am facut cele 2 trasee disponibile de trekking iar asta a fost partea mea preferata, desi a fost destul de solicitant.
... Insa astfel am avut parte si de momentele noastre de liniste, traseele nefiind foarte populate. Marea e frumoasa si peisajele extraordinare.

Plaja din Monterosso nu m-a impresionat, desi m-am bucurat sa revad marea. Nu as opta pentru mai multe zile acolo. Am mancat extrem de bine, ne-am plimbat de manuta - ocolind n-spe miile de magazinase cu souveniruri -,am mers si cu trenul... per total o experienta frumoasa.

Noi ne-am incadrat intr-o singura zi, insa trebuie sa subliniez ca suntem foarte activi din fire. Desi ne pastrasem o noapte de rezerva si ne-am fi putut prelungi vacanta, nu am simtit nevoia.

Raman la parerea ca Amalfi e mai spectaculoasa iar Cinque Terre e cumva sora mai mica, prin urmare abia astept sa ajung si acolo.
bereea
Scris: Friday, September 28, 2018 4:33 PM
Nivel

Eram sigura ca asa va fi dupa experienta cu Toscana, care e putin zis fantastica.M bucur ca ti-a placut asa de mult!Cheek Kiss
kali
Scris: Monday, October 1, 2018 8:39 AM
Nivel

Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.