Cine suntem?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simo
Scris: Tuesday, January 6, 2009 4:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
petro wrote:
Mai, nu stiu cine sunteti voi, dar eu sunt un om, de sex feminin, cu o varsta venerabila ras, care traieste intr-o tara frumoasa pe planeta Pamant. Si inca ceva: cred ca sunt facuta din carne, oase, par si unghii. Cand ma tai la deget curge un lichid rosu care se numeste sange, nu curge praf la care voi ii spuneti ca este "de stele". Oricum, frumoasa ideea, dar cam fantezista.

Teoria cea mai cunoscuta si acceptata de majoritatea oamenilor de stiinta , e ca universul s-a format cu 14 miliarde de ani in urma Big Bangului- explozie care a generat materie si energie. Materia rezulata a format planetele - deci planetele sunt facute din praf stelar. In timp au aparut diverse forme de viata - cel putin pe Terra - din acelasi praf stelar. Deci si noi suntem praf stelar.ras
petro
Scris: Tuesday, January 6, 2009 5:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
De teoria lui Darwin ai auzit? ras Nu toti oamenii de stiinta sunt totusi de acord cu ea!
simo
Scris: Tuesday, January 6, 2009 5:23 PM
Nivel

petro wrote:
De teoria lui Darwin ai auzit? ras Nu toti oamenii de stiinta sunt totusi de acord cu ea!

Eu sunt de acord cu ea, de altfel semanam cu maimutele !ras
simo
Scris: Tuesday, January 6, 2009 5:25 PM
Nivel

Pot fi corecte amandoua in acelasi timp : Big Bangul la timpul lui, si ulterior evolutia speciilor !
marivic
Scris: Monday, January 26, 2009 6:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ingeras,super relaxant filmuletul si interesant.Intr-adevar suntem niste firimituri in acest Univers in care traim provizoriu.Suntem mici in fata Universului,in fata furiei naturii,in fata Pamantului si a planetelor,dar suntem praf de stele,asa cum spunea altcineva.Ne credem mari,tari,puternici,dar de fapt suntem NIMIC in acesta lume si pe acest pamant.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.