Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu-mi place filmul Am vazut multe filmulete asemanatoare la un fost coleg de servici care era membru MISA. N-am nimic cu nimeni si nu judec pe nimeni, dar personal mi-au lasat o impresie candva. |
|
| Mi-e mia placut filmuletul.Nu am nici o legatura cu MISA. Incearca sa uiti ce nu ti-a placut in trecut si sa vezi partea frumoasa a vietii. |
|
| |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Da chiar,cine suntem noi cu adevarat???Greu raspuns.Eu cred ca suntem facuti din Praf de Stele |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Rody wrote:Da chiar,cine suntem noi cu adevarat???Greu raspuns.Eu cred ca suntem facuti din Praf de Stele |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce meditatie am tras cu muzica din filmulet!!! Ingeras,fimulet fascinant pentru persoane ca noi! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| De erazi draga mea.Noi stim ca suntem facuit din carne.stim ca mama noastra nea facut si am iesit din burta ei,dar restul nu mai stim.Cum ne-am fosrmat noi, specia umana asata nu mai stim,de asta cred ca suntem ca un praf stelar |
|
| Rody wrote:De erazi draga mea.Noi stim ca suntem facuit din carne.stim ca mama noastra nea facut si am iesit din burta ei,dar restul nu mai stim.Cum ne-am fosrmat noi, specia umana asata nu mai stim,de asta cred ca suntem ca un praf stelar tot in Biblie scrie dar ...so lasam balta!!! ca am discutat destul in partea cealalta!! |
|
| shirel wrote:Ce meditatie am tras cu muzica din filmulet!!! Ingeras,fimulet fascinant pentru persoane ca noi!
Si eu meditez ; cautam muzica tibetana si am dat de filmulet si am ascultat si muzica israeliana.
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
|
Hai ca m-ati imbatat de tot cu Biblia Acum nu mai putem avea si alte pareri/ganduri/aspiratii... ca nu scrie asa in Biblie? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Rody wrote:Da chiar,cine suntem noi cu adevarat???Greu raspuns.Eu cred ca suntem facuti din Praf de Stele
De acord!!! |
|
| TeosOf wrote:Hai ca m-ati imbatat de tot cu Biblia Acum nu mai putem avea si alte pareri/ganduri/aspiratii... ca nu scrie asa in Biblie? poti sa-ti spui parerea care o ai tu....nu te opreste nimeni |
|
| hai sa nu ne mai contrazicem Acest topic l-am deschis pentru a-si spune fiecare parerea in mod politicos,amical.Deci ce parere aveti?Cine suntem? |
|
| Mai, nu stiu cine sunteti voi, dar eu sunt un om, de sex feminin, cu o varsta venerabila , care traieste intr-o tara frumoasa pe planeta Pamant. Si inca ceva: cred ca sunt facuta din carne, oase, par si unghii. Cand ma tai la deget curge un lichid rosu care se numeste sange, nu curge praf la care voi ii spuneti ca este "de stele". Oricum, frumoasa ideea, dar cam fantezista. |
|
|