cine stie sa imi arate cum lucreaza la modelul acesta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabymatresu
Scris: Monday, November 28, 2011 2:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/28/2011
mikaela
Scris: Tuesday, November 29, 2011 4:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Cred ca e crosetat de fapt...si cred ca se numeste Arch stitch. Daca nu e arch stitch, e foarte asemanator, nu-mi dau seama din cauza firului folosit in foto. Sunt mai multe tipuri de arch stitch printre care mesh stitch iar ar semana cu ce-i in foto...mai e si V stitch tot asa in stilul asta gaurit. Arch stitch se face folosind un numar impar de ochi.
Rand 1- se ia piciorus simplu in fiecare ochi.
Randul 2- lant de 5, Piciorus dublu in al 3-lea ochi din primul rand. Repeti *Lant 5, sari 3 ochi, pic dublu in urmatorul ochi. La sfarsitul randului lant de 5 si intorci.
Randul 3 - faci piciorus dublu in ochiul din centrul lantului de 5 din randul anterior. Repeti *Lant de 5. Iei un piciorus dublu in urmatorul lant de 5. Termini randul cu picior dublu in al treilea ochi di lantul intors. Faci iar lantisor de 5 si intorci.
Se repeta al 3 lea rand cat iti trebuie in proiect.

Daca e tricotat, e posibil sa fie BIRD'S EYE PATTERN sau CAT'S EYE PATTERN.

Bird's eye pattern merge cu orice, dar se cunoaste cel mai bine cu ata subtire ca in Shetland knitting.
Pentru randul de inceput se pun ochi multiplu de 4.
Randul 1- *2 ochi impreuna, treci ata deasupra de doua ori, faci iar 2 ochi impreuna. Repeti de la *.
Randul 2 - Faci 1 ochi, apoi acolo unde ai ata de doua ori data pe andrea, faci unul pe fata si unul pe dos. Repeti de la *. Termini cu faci 1 ochi pe fata.
Randul 3- faci 2 pe fata. * Doi ochi impreuna. Treci ata peste andrea de doua ori, faci 2 impreuna pe fata. Repeti de la * si termini ci 2 pe fata.
Randul 4- 2 pe fata. *Un ochi pe fata. In cele doua ochiuri create de ata deasupra andrelei faci unul oe fata si unul pe dos. Impletesti unul pe fata. Repeti de la *. Termini cu 2 pe fata.
Repeti randurile 1-4 cat ai nevoie.

Incearca sa vezi ce-ti iese, daca ai nevoie iti pot explica si modelul Cat's eye tricotat sau poate gasesti on-line explicat mai bine.

La ce vrei sa folosesti modelul asta?? Ce frumuseti faci tu acolo pe ascuns ???sic

lucyca39
Scris: Saturday, March 3, 2012 7:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/3/2012
buna.sunt incepatoare in tricotaje...am vazut foarte multe modele frumoase si mi-as dori sa le pot tricota.unele chiar au si diagrame...dar marea mea problema este ca nu stiu sa le citesc,adica nu stiu ce inseamna fiecare semn...*,^...etc.ma poate ajuta cineva sa pot descifra acest mister?va multumesc
carla
Scris: Saturday, March 3, 2012 11:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Inchid aici,este topic de intrebari in alta parte
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.