Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Al meu citeste.Abia maine o sa amabalez cadourile cand e la serviciu.Si sa vedem unde o sa le dosesc asa, ambalate, ca ocupa cam mult spatiu ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| stele_pe_cer wrote:Deja puneti cadourile sub brad?Noi nici nu am facut bradul .Abia sambata seara il facem.Sau...sambata, in orice ora a zilei...
L-am facut aseara ca doar atunci am putut fi impreuna , tare este grea saptamana dinaintea Craciunului. Dar surpriza de astazi facuta de Mos m-a entuziasmat teribil |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| cadourile noastre stau frumusel pe langa brad, k maine urmeaza sa le ambalez.... oricum, cadourile lu' capsu' le las asa, si a lui tati la fel.... ambalez doar cele destinate prietenilor |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| g_nicoleta2000 wrote:Corect, corect! Numai ca au fost si Mosi mai grabiti care au uitat ca darurile se ambaleaza , era Mosul asa de grabit... plange mosul de ciuda de fiecare data cand isi aminteste
...si iaca se intrevede un club...al "mosilor grabiti" |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| sousourel wrote: ...si iaca se intrevede un club...al "mosilor grabiti"
La asta ma gandeam si eu... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si eu ma inscriu in clubul "mosilor grabiti"! Se mai fac inscrieri? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| pot sa ma inscriu si eu in clubul mosilor grabiti ?!! ...imi cer mii de scuze , insa a fost pe ultima suta de metri , si eu sunt ff bucuroasa ca am reusit sa ajung sa cumpar un cadou ........care sper sa placa viitorului posesor ....va spun sincer ca eu abia azi sper sa ajung in oras sa le cumpar si eu celor de acasa cate un cadou ....sper sa nu mai plec si azi tot la 22 ca sunt in pom ... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si la noi a ajuns Mosul. Multumim celei care i-a tinut locul. O sa punem pachetul sub brad si o sa-l desfacem in dimineata de Craciun, cand desfacem toate cadourile. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Si la noi a ajuns. M-a sunat sotul ca a ridicat pachetul. Multumim Mosule! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| si la mine se pare ca a ajuns , mi-a zis sotul ca i-a lasat postaritza un biletel sa ma duc sa iau un colet de la posta .iti multumesc , Mosule !! |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Se pare ca noi nu am fost cuminti si nu am citit topicul mai devreme. Asa ca, la noi nu o sa vina Moshu'... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim mult Moshului! Am primit si noi cadoul |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| SI NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI
SAR'NA MOSUL |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si noiii Multumim mult moshului ( moshilor) |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taty wrote:Si noiii Multumim mult moshului ( moshilor)
Corect! Moshilor! |
|
|