Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| kali wrote:Da, ele, NU eu... chiar le-am zis... nu--nu--nu--nu--nu... dar nu au urechi sa auda, nah
degetele mele sunt mai asculatoare, Sic, sic |
|
| AdrianaC wrote:Mai, mai, mai. Sa inteleg ca pana la urma v-a cam placut ideea A fost absolut bestiala, cred ca ne-a apropiat mai mult |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
La mine okii , dupa ce ca au bicicleta, mai sunt si curiosi ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| g_nicoleta2000 wrote:Numai ca au fost si Mosi mai grabiti care au uitat ca darurile se ambaleaza , era Mosul asa de grabit... plange mosul de ciuda de fiecare data cand isi aminteste
Daca te consoleaza cu ceva, mie nici macar nu mi-a trecut prin minte... si nici nu stiam ca poti trimite cadou ambalat in alt oras ... mi s-au incetosat mintile, ce sa fac? Acum ma simt prost... Oricum se apreciaza gestul foarte-foarte mult |
|
| AdrianaC wrote:Mai, mai, mai. Sa inteleg ca pana la urma v-a cam placut ideea
A fost super |
|
| kali wrote:Daca te consoleaza cu ceva, mie nici macar nu mi-a trecut prin minte... si nici nu stiam ca poti trimite cadou ambalat in alt oras ... mi s-au incetosat mintile, ce sa fac? Acum ma simt prost... :
Nu se mai simte mosul meu singur ce bine-i impreuna
|
|
| g_nicoleta2000 wrote:degetele mele sunt mai asculatoare, Sic, sic
Ale mele sunt needucate |
|
| Si uite ca entuziasmul meu de a va spune ca mi-a sosit Mosul v-a strans pe toate la acest topic. mergeti langa soti dragelor sa le faceti un masaj |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Si uite ca entuziasmul meu de a va spune ca mi-a sosit Mosul v-a strans pe toate la acest topic. mergeti langa soti dragelor sa le faceti un masaj
Ce masaj? Eu l-am trimis sa manance sa mai castig timp. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| fetelor, ce haioase sunteti.
Adriana, super ideea!
Stele, ce sa-i faci...punga e de vina
Nico, Oana, nu va mai chinuiti atata cu ambalajul. Credeti ca bebelusii astia nazdravani se uita la ambalaj? Serios, gata, nu mai e voie cu lacrimi, decat de bucurie! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| kali wrote:Ce masaj? Eu l-am trimis sa manance sa mai castig timp.
Al meu doarme ... |
|
| Numai al meu nu-i acasa dar asta mi-a dat timp sa-i ambalez cadourile (total lipsite de inspiratie)si sa i le pun sub brad |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| AdrianaC wrote:Mai, mai, mai. Sa inteleg ca pana la urma v-a cam placut ideea
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| g_nicoleta2000 wrote:Numai al meu nu-i acasa dar asta mi-a dat timp sa-i ambalez cadourile (total lipsite de inspiratie)si sa i le pun sub brad
Deja puneti cadourile sub brad?Noi nici nu am facut bradul .Abia sambata seara il facem.Sau...sambata, in orice ora a zilei... |
|
| Kiki wrote:Al meu doarme ...
Ai liber |
|
|