Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Vesna wrote: Leut, Cris, sunt la fel de trista ca voi... 
eu una am vazut de la inceput dar intre timp am fost plecata o saptamana si am ratat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Noi am fost asa de cuminti incat Mosul a ajuns deja. Acum ne mananca degetele sa vedem ce ne-a daruit dar regula-i regula asa ca trebuie sa respectam data de 25. Mosul are un deosebit simt estetic si foarte multa indemanare pentru ca darurile noastre sunt foarte frumos impachetate. Un pupic mosului g_nicoleta2000 attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Mosule! Se vede ca Alex a fost cea mai cuminte |
|

| Kiki wrote:Bravo, Mosule! Se vede ca Alex a fost cea mai cuminte
Sper sa nu se supere Adriana ca nu am asteptat pana pe 25 dar suntem tare fericite si trebuia sa strigam in gura mare |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Si la noi au venit Mosii si le multumim tare mult!Dupa 25 ne "laudam" si noi cu cadouasele noastre ! |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Sper sa nu se supere Adriana ca nu am asteptat pana pe 25 dar suntem tare fericite si trebuia sa strigam in gura mare
Eu zic ca fiecare sa scrie aici daca a primit cadoul ca sa nu intre Mosu' in panica. Ideea e sa nu le deschidem pana atunci... |
|

| Kiki wrote:Eu zic ca fiecare sa scrie aici daca a primit cadoul ca sa nu intre Mosu' in panica. Ideea e sa nu le deschidem pana atunci...
Corect, corect!
Numai ca au fost si Mosi mai grabiti care au uitat ca darurile se ambaleaza , era Mosul asa de grabit... plange mosul de ciuda de fiecare data cand isi aminteste |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Si la noi ... dar am zis sa respectam "regulamentul" Il pupam cu cel mai mare drag pe Mos (ca deh, am tot dat tarcoale pe langa cadou, pana degetele nu au vrut sa mai asculte si l-au desfacut... impotriva vointei mele) pentru ca mi-a facut cea mai mare surpriza... am si plans... na ca am zis-o!. Acum sta la loc de cinste, e deja fotografiat, dar asteptam sa primim unda verde sa ne laudam. Acum, vazand ce am primit eu mi se pare atat de lipsit de inspiratie si de... nasol ceea ce am darui noi |
|

| kali wrote:Si la noi  ... dar am zis sa respectam "regulamentul" Acum, vazand ce am primit eu mi se pare atat de lipsit de inspiratie si de... nasol ceea ce am darui noi
ce de Mosi plangaciosi |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Corect, corect! Numai ca au fost si Mosi mai grabiti care au uitat ca darurile se ambaleaza  , era Mosul asa de grabit... plange mosul de ciuda de fiecare data cand isi aminteste
Gestul conteaza...stii cum se zice: desfa cadoul fara sa te gandesti ca rupi hartia de ambalaj si bucura-te |
|

| kali wrote:... am tot dat tarcoale pe langa cadou, pana degetele nu au vrut sa mai asculte si l-au desfacut... ...
Ce haioasa esti Degetelele sunt de vina
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
|
Da, ele, NU eu... chiar le-am zis... nu--nu--nu--nu--nu... dar nu au urechi sa auda, nah |
|

| Kiki wrote:Gestul conteaza...stii cum se zice: desfa cadoul fara sa te gandesti ca rupi hartia de ambalaj si bucura-te
Esti o dragutza ca incerci sa ma consolezi dar cand stie Mosul ca are metri buni de hartie pentru cadouri tare greu isi mai gaseste scuze |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Eu zic ca fiecare sa scrie aici daca a primit cadoul ca sa nu intre Mosu' in panica. Ideea e sa nu le deschidem pana atunci...
Deci:AM PRIMIT ce mi-au trimis Mosii si...am si deskis, ca nah, mi-au dat Mosii mai mult sau mai putin personal.Si, ca o scuza superma pt.curiozitatea mea, cadouasele erau in pungi, deci, sa vezi si sa nu pui mana, cam greu ! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17813
| Mai, mai, mai.
Sa inteleg ca pana la urma v-a cam placut ideea |
|
|