Chestionar intrebare: Cine l-a dorit sau il doreste mai mult pe bebe?
Alegere Voturi Statistici
Mamica (Viitoarea mamica) 14 35%
Taticul (Viitorul tatic) 5 12%
Ambii parinti 21 52%
Bunicii 0 0%
Strabunicii 0 0%
Alte optiuni 0 0%

Cine si-a dorit (isi doreste) mai mult copilul, tu sau sotul ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Thursday, November 30, 2006 11:55 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cine si-a dorit sau isi doreste mai mult copilul ?

La noi eu mi-am dorit foarte mult ambii copii, dar la fel de mult si i-a dorit si Tzepii si bunica mea.

Poate ca si altii, dar cu siguranta bunica mea, Dumnezeu sa o odihneasca, a fost extraordinar de incantata ca a apucat sa isi vada stranepotii.
Kiki
Scris: Thursday, November 30, 2006 11:58 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pot sa zic ca amandoi ne-am dorit mult un copil, poate un pic mai mult eu, Lucian fiind putin mai realist (la partea financiara ma refer)... Acum imi e greu sa zic cine il iubeste cel mai mult, ca amandoi suntem disperati dupa el love love love love
TatyKS
Scris: Thursday, November 30, 2006 11:59 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Noi ne-am dorit la fel de mult sa avem un bebe, hotararea am luat-o impreuna. La fel de mult si-au dorit si bunicii...ei vroiau mai demult, dar noi nu credeam ca e momentul pupici
Cris-DL
Scris: Thursday, November 30, 2006 12:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
La noi toata lumea (tati in primul rand, eu, bunicii, nasii) si-au dorit sa avem un bb, mai aveau putin si faceau si galerie ras
In familia noastra nu mai fusese un bb de 17 ani, iar eu fiind cea mai mare, toti se asteptau la mine .... Deea s-a cam lasat asteptat si probabil de aceea este si foarte iubita si binenteles rasfatata de toti.
Tati si-a dorit fetita iar eu baietel, ceilalti nu aveau preferinte .... acum vorba lui kiki, nu pot spune cine o iubeste mai mult, ca suntem toti disperati/topiti dupa ea bis love
Roxanel
Scris: Thursday, November 30, 2006 12:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
La noi a fost taticul cel care isi dorea un bebe. Acum imi pare rau ca nu l-am facut mai devreme. yes
TatyKS
Scris: Thursday, November 30, 2006 12:16 PM
Nivel

Noi toti ai familiei ne-am dorit fetita...de la parintii, pana la bunici si unchiuleti (cel putin fratele meu fetita si-a dorit)...si asa a fost sa fie.pupici pupici Iar de iubiit... pot sa zic ca eu o iubesc cel mai mult pe lume, ca eu i-am data viata...dar as fi egoista , si tati o iubeste la fel de mult . Si noi suntem "topiti/disperati/lesinati" dupa ea pupici pupici pupici pupici
Miri
Scris: Thursday, November 30, 2006 12:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Amandoi ne-am dorit un bebe, iar cand a venit, desi ne luasem gandul dupa ce l-am asteptat zece ani, surpriza a fost si mai mare, iar asteptarea , mai placuta!
kali
Scris: Thursday, November 30, 2006 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
In familia noastra tot tati si-a dorit mai mult un bebe. Eu nu ma simteam pregatita, aveam o multime de frici si intrebari... nici in timpul sarcinii nu prea constientizam ce mi se intampla.
Acum ne dorim amandoi la fel de mult bebe 2.ras
TatyKS
Scris: Thursday, November 30, 2006 12:33 PM
Nivel

Noi la capitolul bebe 2 ne mai gandimoare ...
MNiko
Scris: Thursday, November 30, 2006 2:30 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Se pare ca sunt singura care a votata Mamica. Sotul meu ar fi vrut sa mai asteptam, motiv pt care n-a fost foarte incantat la inceput. Dar apoi a inceput sa ii placa ideea de a fi tatic, iar acum eu am trecut pe locul 2. Atat de incantat e de fetita noastra.
TatyKS
Scris: Thursday, November 30, 2006 3:00 PM
Nivel

Pai cum sa nu fie...la cat de scumpa epupici
Alina
Scris: Thursday, November 30, 2006 3:08 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Si Tudor si Catinca au fost extrem de doriti, atat de mine, cat si de Alin.
mommy
Scris: Thursday, November 30, 2006 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Amandoi ne-am dorit copil, dar tati nu prea recunostea (el fiind genul care trebuie sa para mai dur), dar se mai dadea de gol cand incepea sa faca planuri de viitor cu privire la ce va face el cu baietelul lui, desi baietelul nici nu era proiectat. Atunci cand i-am zis hai sa ne apucam de facut copii, mi-a zis: bine, dar sa tii minte ca a fost ideea ta. Fericirea lui era ca a scapat de grija protejarii, fericire care nu a durat mult, ca in doua saptamani eram insarcinata, asa ca free sex... doar vreo 9 luni. Bineinteles ca acum este innebunit dupa pitigoi, nu-i ajungi cu 7 prajini la nas cand vine vorba de fii-su. Toti il adoram!
ira_tgr
Scris: Thursday, November 30, 2006 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
MNiko wrote:
Se pare ca sunt singura care a votata Mamica. Sotul meu ar fi vrut sa mai asteptam, motiv pt care n-a fost foarte incantat la inceput. Dar apoi a inceput sa ii placa ideea de a fi tatic, iar acum eu am trecut pe locul 2. Atat de incantat e de fetita noastra.

nu esti singura, acum suntem doua hainoroc

iubitul meu nu a vrut copil cu toate k eu eram disperata dupa bebelusi, dar..... uite acu avem o frumuseste de capsu' flowers
delfinasa
Scris: Thursday, November 30, 2006 3:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Tati! Tati si-a dorit mai mult decat mine si a iesit ca el, ca eu mai stateam inca vreo 2-3 ani si cred ca mai nepregatita eramalcool ras...dupa ce-am aflat de sarcina, din a 2-a zi eram disperata sa am bebe mai repede ras; cand imi amintesc ma pufneste rasul ce copil aiurit eram...acum as fi vrut sa fi devenit mamica mai devreme, dar nu m-apuca batranetile cu pampersi de schimbat hohot.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.