|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Doamne, Doamne si ...mami Iar inainte ma pisalogeau absolut toti actualii bunici si strabunici, iar la scurt timp dupa TEST evident si tati! Asa ca, desi am votat prima optiune (ca "respectivei" ii apartine "vina"), a fost un copil foarte dorit si asteptat. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| de cand ne-am cunoscut, amandoi am cazut de acord ca vrem 2 copii...primul, Christian, a fost dorit de amandoi, si planificat.....acum, la al doilea...tati se cam gandeste (tot la partea financiara se gandeste si el mai mult, cum spunea si Kiki despre sotul ei)...eu mai vreau unul (doi ajung) peste vreo 2 ani...si pser ca pana atunci sa il conving si pe tati...daca nu asa atunci asa |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| La noi dorinta este din ambele parti , adica a mea si a sotului meu. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Pe Matei l-am dorit la fel de mult amandoi, insa pe al doilea copil tati il doreste mai mult decat mine, deci am votat doar pt ultimul caz... |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| De dorit , ne-am dorit amandoi un copil, dar eu am hotarat cand. Imi pare rau ca nu m-am hotarat mai repede. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| amandoi ne-am dorit copilul si a venit la momentul potrivit |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| pe darius amandoi ni l-am dorit dar eu eram cea care faceam primele doua luni cand vedeam ca nu raman pe karina...nici unul...a venit la intamplare,dar tati a fost care m-a incurajat ca asa a vrut d-zeu sa mai avem un bebe |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Adevarul e ca eu mi-am dorit puutin mai mult copilul ca sotul meu.Si el isi dorea bb dar mai tarziu. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Amandoi ne-am dorit copiii la fel de mult. La primul nu a contat sexul, ne doream sa ajung la termen si sa fie sanatos din cauza unei iminente de avort. Dupa multe incercari nereusite s-a nascut si bb 2. S-a lasat asteptata 7 ani si noua luni, am conceput-o exact de ziua baiatului. Sotul isi dorea fetita si eu baiat, desi am stiut ca o sa nasc fetita tot hainute de baietel am luat pt inceput. Ii iubim foarte mult pe amandoi. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Amandoi ne dorim nespus de mult un bebe doar ca se cam lasa asteptat! |
|
|