Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Doamne,Moni,prin ce ai putut sa treci Multumim cerului ca ai scapat cu bine,felicitari Mishei si sotului tau iar ALexandrei ii dorim sa revina lapticul Ai grija de tine si sper ca tot ce a fost rau pe anul acesta,pentru tine, sa se incheie aici! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Fara cuvinte...ma doare ca ai tecut prin asa ceva! Nu pot nici macar sa-mi inchipui, dar Dumnezeu e mare! Sa nu uiti insa, ca esti inconjurata de prieteni iar Misha e...cuvintele sunt putine!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Fetelor,multumesc, dar nu ma mai laudati atat! Monica exagereaza.Nu a fost mare lucru,ar fi trebuit sa o ajut cu mult mai mult.Si apoi pentru ce sunt prietenii,daca nu sa-ti fie alaturi la bine,dar mai ales la greu? Slava Domnului ca este mai bine acum langa puiutul ei! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Misha, nu degeaba esti printre femeile lunii martie.Felicitari, ma bucur ca mai sunt astfel de persoane. Spui ca e putin, dar gestul asta face enorm. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| monique............nu pot sa cred prin cate ai trecut !!!! Te-a ajutat cel de sus sa stii !!!!
pentru taticul si ptr Misha nu am cuvinte
Sper din tot sufletul sa te simti bine !! Sa iti revii repede !!:801: |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Multi pupici de la noi si cateva floricele: monique attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| of of .... prin ce ai trecut Monique,Dumezeu a fost cu tine si poti spune ca te-ai nascut inca o data pentru ca din peritonita se poate muri mai ales cu doctorii din Romania. Dar ai tu acolo sus ingerasul tau care are grija de tine si de bebe mic care are nevoie de mami lui. sa te faci bine si numai sanatate multa si laptic la bebe. Misha .... no words.Bine ca mai exista asa prietene |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Am citit si eu povestea si m-am ingrozit! Bine ca ai scapat, monique! Sa te faci bine cat mai repede ca sa poti alerga dupa puiuta ta! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Miri ai o dulceata de fetita cuminte si rasfatata Sa fiti fericite si sa vi se implineasca toate dorintele.LA MULTI ANI SARA |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| O cunosti pe Sara? Pt ca persoana despre care se vorbeste la acest topic e Monique si fetita ei nicidecum Sara, are dedicat alt topic. Bun venit printre pitici! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| mariuta wrote:O cunosti pe Sara? Pt ca persoana despre care se vorbeste la acest topic e Monique si fetita ei nicidecum Sara, are dedicat alt topic. Bun venit printre pitici! NU MARIUTA NU O CUNOSC DAR VREAU SA VA CUNOSC MAI BINE PE TOATE. CAT DESPRE MONI SA AIBA GRIJA MARE DE EA SI SA STEA CAT MAI MULT IN PATUC SA AIBA GRIJA DE EA. SI IMI CER IERTARE PENTRU MAI DEVREME NU AM FOST ATENTA SA AI GRIJA DE TINE MONI |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| carmen_cotorceanu wrote:NU MARIUTA NU O CUNOSC DAR VREAU SA VA CUNOSC MAI BINE PE TOATE. CAT DESPRE MONI SA AIBA GRIJA MARE DE EA SI SA STEA CAT MAI MULT IN PATUC SA AIBA GRIJA DE EA. SI IMI CER IERTARE PENTRU MAI DEVREME NU AM FOST ATENTA  SA AI GRIJA DE TINE MONI
Pai ce ai citit tu s-a intamplat acum doi ani Cu siguranta Monique a avut grija de ea de vreme ce si-a revenit |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Moni,cineva acolo sus te iubeste Sanatate maxima |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Pai ce ai citit tu s-a intamplat acum doi ani  Cu siguranta Monique a avut grija de ea de vreme ce si-a revenit
|
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Kiki wrote:Pai ce ai citit tu s-a intamplat acum doi ani  Cu siguranta Monique a avut grija de ea de vreme ce si-a revenit
|
|
|