Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, dar stiti ca la laptop uneori tastatura cam da rateuri din cauza senzitivitatii de la mousepad.Tre sa descarcati Touchfreeze si atunci astea doua o sa functioneze independent una de alta .Mie imi sarea cursorul asa din senin in timpul scrisului ,sa mor de nervi .Acum in timpul tastarii mousepadul e inghetat .Poate sa mearga si la voi reteta asta , incercati, oricum un touchfreeze e binevenit instalat pe orice laptop.Asta daca nu ai ceva fizic la tastatura, adica particule mici intre taste, stiu eu ...firmituri etc. |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| e bine si asa,decat nimic...jmacar acum daca apjarejj,pot saj-l stergj... fetilij j |
|

| [quote=t-mihaela .Mie imi sarea cursorul asa din senin in timpul scrisului ,sa mor de nervi j.jj[/quote]j si eu am patit.jj j |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| t-mihaela wrote:Fetelor, dar stiti ca la laptop uneori tastatura cam da rateuri din cauza senzitivitatii de la mousepad.Tre sa descarcati Touchfreeze si atunci astea doua o sa functioneze independent una de alta .Mie imi sarea cursorul asa din senin in timpul scrisului ,sa mor de nervi .Acum in timpul tastarii mousepadul e inghetat .Poate sa mearga si la voi reteta asta , incercati, oricum un touchfreeze e binevenit instalat pe orice laptop.Asta daca nu ai ceva fizic la tastatura, adica particule mici intre taste, stiu eu ...firmituri etc. Eu nu am probleme cu soricelul/cursorul. Am atasat unul la laptop si nu folosesc mouspadul din fabricatie.
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu conteaza ca nu folosesti padul, el e sensibil cand tastezi de asta ziceam.,poate interfera cu tastatura si cursorul sare de nebun peste tot in timp ce tastezi.Asta face touchfreeze, ingheata sensibilitatea padului in timpul tastarii.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Liliana poti sa-ti instalezi un software pt a schimba tasta j cu alta http://www.makeuseof.com/tag/remap-keyboard-free-tools-windows/
Sau ai putea sa dezinstalezi driver-ul tastaturii si sa folosesti o tastatura externa, sau pe cea on-screen. Sau ca sa se repete si mai rar, setezi inca ceva acolo la Make the keyboard easier to use: vanina attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vanina, da' te pricepi!! Eu cand am probleme alerg la sot, care ma refuza de obicei si-mi zice: "descurca-te!!" |
|

| bulibuli wrote:Vanina, da' te pricepi!!  Eu cand am probleme alerg la sot, care ma refuza de obicei si-mi zice: "descurca-te!!"
Eh.. eu n-am sot, asa ca trebuie sa ma descurc singura |
|

| Am rezolvat definitiv problema cu j-ul,... am schimbat laptopul. Acum insa, am o alta problema , de doua zile imi bat capul si nu pot instala messengerul. Am citit ca ar fi o problema cu yahoo messenger pentru Windows 8, am incercat de pe diferite site-uri sa descarc, dar ori se blocheaza ori imi da instalare eronata. Ciudat ...dar ma obisnuisem cu screen-keyboard ...si acum imi da de furca interfata asta de win 8. Vanina daca intri...HEEEELP MEEEEE :018: |
|

| Felicitari pentru noul laptop
Am citit putin pe net despre problema cu messenger. Incearca sa: 1. Inchizi firewall (turn off firewall): http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Turn-Windows-Firewall-on-or-off vezi aici cum se face 2. Downloadezi messenger de aici rd.software.yahoo.com/msgr/11/standalone/msgr11us.exe 3. Inchizi toate programele si incepi instalarea.
Si ar trebui sa mearga. Sa-mi spui ce eroare mai primesti |
|

| Vanina,am reusit, dar fara sa fie nevoie sa inchid firewall, am incercat si asa, dar nu-mi dadea voie. In schimb am gasit pe un site.de, varianta compatibila. Oricum si windows-ul e tot in germana, asa ca se impaca, desi nu-s pe placu meu. Multumesc mult, esti mereu prezenta cand e vorba sa dai o mana de ajutor.
|
|

| Ma bucur ca ai reusit Of cu windows-ul in germana nu ma descurc deloc, dar nici cu windows in romana nu m-as descurca
|
|

| vanina wrote:Of cu windows-ul in germana nu ma descurc deloc, dar nici cu windows in romana nu m-as descurca Daaa...e caraghios tare, am vrut si eu sa-l transfer in engleza, dar am inteles ca-si pierde licenta si am renuntat.
|
|

Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Liliana eu iti zic doar sa stapanesti sanatoasa noua achizitie! |
|

| Multumesc Adina. |
|
|