Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Liliana, pana rezolvi problema du-te in Start->Accessories->Ease of Access->On-screen Keyboard si scrii cu mouse-ul. Sper sa se rezolve repede! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| vanina wrote:Liliana, pana rezolvi problema du-te in Start->Accessories->Ease of Access->On-screen Keyboard si scrii cu mouse-ul. Sper sa se rezolve repede! m, j vaninam, jAm incercat nu merge m, jjjj curgem, j jjj j jjj j |
|

| Liliana inca ceva: Du-te in Control Panel->Ease of Access->Ease of Access Center->Make the keyboard easier to use si selecteaza toate casutele care apar acolo sunt vreo 6, si apasa ok, apoi foloseste On-screen Keyboard. Am testat si eu acum pe laptopul meu si cu toate casutele alea marcate nu mai puteam folosi tastatura laptop-ului, doar pe cea on-screen. Daca nu ai windows 7, trebuie sa gasesti Accessibility in Control Panel, si de acolo ceva legat de tastatura, si fa acelasi lucru. Succes! |
|

| Uite si o poza cum trebuie sa le ai selectate pe toate. vanina attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La mine problema cu Shiftul din stanga. cand il apas imi apare "K" Litera K e blocata si ea, nu vrea sa scrie deloc cu litere mici .
|
|

| J APAJRE DAR MAJI RARJ |
|

| Hmmm... cred ca mai trebuie o setare ceva |
|

| cititi fara j. vaninnaj j deci j-ul de unde aparej?nu jmai are acjeeiasij vitezaj. |
|

| Liliana mai incearca ceva Du-te la Keyboard settings si la Repeat rate seteaza-l Slow apoi Apply si OK. Trebuie sa mearga! Uite si poza: vanina attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu cred sa fie de la astea. Cu siguranta ambele avem cate un virus care isi face de cap cu tastatura noastra (la softulet ma refer). |
|

| vanina wrote:Liliana mai incearca ceva Du-te la Keyboard settings si la Repeat rate seteaza-l Slow apoi Apply si OK. Trebuie sa mearga! Uite si poza: unde e Keyboard settings ? |
|

| Aaa dar nu are problema asta din cauza setarilor. Sigur e ceva aiurea sub taste care apasa incontinuu, asa cred. Setarile pe care le-am recomandat eu acum sunt doar pentru anularea tastaturii de laptop, ca sa poate folosi tastatura on-screen doar cu mouse-ul. |
|

| LilianaD wrote: unde e Keyboard settings ?
In ultima poza se vede in partea de jos Keyboard Settings, tot acolo in pagina aia cu Make the keyboard easier to use. Sau te duci in start si scrii keyboard in casuta aia cum vezi in poza asta si selectezi Keyboard. vanina attached the following image(s):

|
|

| am sejtatj,dupa cum jvezi,j-ul tot apare,dar tott e jmai bine ca inainte.j multumesc mult j
|
|

| Of, imi pare rau ca n-a mers. O sa mai caut solutii diseara si te anunt. |
|
|