Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| That's me, Stele pe cer!
Bai, nu pot intra pe forum de pe calculiciul de la serv, si mor de oftica !Care ma ajuta si pe mine?Adriana, hep me, pliiiiz !
Am solicitat vreo 6 parole noi si cica "utilizatorul sau parola gresite".Nu are cum sa fie utilizatorul gresit, ca deh...utilizatorul e Stele_pe_cer (am iincercat cu si fara majuscula, cu si fara underline si tot nu merge).Parola nu are cum sa fie gresita daca este ce a trimisa si este pusa cu copy/paste si nu merge, apoi este tstata si tot nu merge.
De ce?
PS: Katy, acum te inteleg perfect, nici mie nu imi merge de nici o culoare ! |
|
| Nimeni, nici o solutie, nici o idee ? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Numai de la serviciu nu merge? De acasa merge?
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Stele, intra pe messenger please ca sa iti spun ce sa faci mai departe. O sa iti resetez parola si ulterior sa ti-o schimbi tu. Intra pe messenger ca sa iti spun noua parola. |
|
| Iubitele mele:
1.nu stiu daca de acasa merge, ca nu am incercat aseara, ca eram mult prea taiard , dar benuiesc ca nu va merge, ca am skimbat parola de nenumarate ori.
2.nu pot intra pe mess acum, Adriana, ca nu mai reinstalez messul la serv, ca am un Nec nenorocit care este mult prea suprasolicitat daca mai pun ceva pe el.Si asa imi merge foarte greu, imi incarca greu paginile.Te-am sunat mai devreme, dar cred ca erai ocupata.Dar intru diseara acasa pe mess si rezolvam problema.Treaba e ca eu as vrea ca de acasa sa pot intra seara si ziua de le serviciu, eu trebuind doar sa ma pot reloga si atat (cum se poate pe alte forumuri).Sper sa pot face asta cu ajutorul vostru!
Saru-mana pt sprijin ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pai atunci sa iti lase Adriana parola pe mail sau pe mess si acasa o gasesti, intri, schimbi parola si ar trebui sa fie bine |
|
| Kiki wrote:Pai atunci sa iti lase Adriana parola pe mail sau pe mess si acasa o gasesti, intri, schimbi parola si ar trebui sa fie bine
Din profilul meu nu stiu sa imi skimb parola, adica nu stiu unde anume trebuie sa ma duc sa imi vizualizez actuala parola si sa o skimb.Pe userul asta imi stiu parola, dar as vrea sa ma reintorc la vekiul cont.Daca s-o putea !
Thanks again ! |
|
| Stele, dar avatarul stii sa ti-l schimbi. Exact de acolo de unde schimbi avatarul, cateva randuri mai jos gasesti si sa schimbi parola. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| MNiko wrote:Stele, dar avatarul stii sa ti-l schimbi. Exact de acolo de unde schimbi avatarul, cateva randuri mai jos gasesti si sa schimbi parola.
M-am prins !Cu ajutorul Adrianei, desigur !Gata, m-am recuperat pe mine insaimi !Si acum imi stiu si noua parola, si vekea parola si de unde sa o skimb cand am eu kef !
Multumiri mamicilor saritoare ! |
|
| stele_pe_cer wrote:M-am prins  !Cu ajutorul Adrianei, desigur  !Gata, m-am recuperat pe mine insaimi  !Si acum imi stiu si noua parola, si vekea parola si de unde sa o skimb cand am eu kef  ! Multumiri mamicilor saritoare  ! Cu placerea Stele. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| raly,are probleme nu poate intra pe forum nu il vede primeste foaia alba,care o fi problema.Ajutooooor! |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| shirel wrote: raly,are probleme nu poate intra pe forum nu il vede primeste foaia alba,care o fi problema.Ajutooooor!
Adriana este ajutorul |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Anabella wrote:Adriana este ajutorul
intewleg dar raly nici macar nu-l vede apare doar o foaie alba,haide-ti fetele sfaturi ,a incercat toate metodele! |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| shirel wrote:
intewleg dar raly nici macar nu-l vede apare doar o foaie alba,haide-ti fetele sfaturi ,a incercat toate metodele!
o foaie alba? poate e de la net ceva,ea cu ce intra cu internet explorer sau mozila ?sa incerce sa intre pe fiecare daca le are pe amamdoua binetles |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| A incercat cu toate dar nu merge,alte siteuri merg si forumul nu!!!Oare ce--o fi si asta,nu a mai patit nimeni?? |
|
|