cine ma poate ajuta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele
Scris: Tuesday, September 18, 2007 10:45 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
That's me, Stele pe cer!

Bai, nu pot intra pe forum de pe calculiciul de la serv, si mor de ofticaplans plans plans !Care ma ajuta si pe mine?Adriana, hep me, pliiiizplans !

Am solicitat vreo 6 parole noi si cica "utilizatorul sau parola gresite".Nu are cum sa fie utilizatorul gresit, ca deh...utilizatorul e Stele_pe_cer (am iincercat cu si fara majuscula, cu si fara underline si tot nu merge).Parola nu are cum sa fie gresita daca este ce a trimisa si este pusa cu copy/paste si nu merge, apoi este tstata si tot nu merge.

De ce?

PS: Katy, acum te inteleg perfect, nici mie nu imi merge de nici o culoareplans !
stele
Scris: Tuesday, September 18, 2007 10:54 AM

Nimeni, nici o solutie, nici o ideeuff uff uff ?
Kiki
Scris: Tuesday, September 18, 2007 11:16 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Numai de la serviciu nu merge? De acasa merge?uff
AdrianaC
Scris: Tuesday, September 18, 2007 11:24 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Stele, intra pe messenger please ca sa iti spun ce sa faci mai departe. O sa iti resetez parola si ulterior sa ti-o schimbi tu. Intra pe messenger ca sa iti spun noua parola.pupici
stele
Scris: Tuesday, September 18, 2007 11:39 AM

Iubitele mele:

1.nu stiu daca de acasa merge, ca nu am incercat aseara, ca eram mult prea taiardras, dar benuiesc ca nu va merge, ca am skimbat parola de nenumarate ori.

2.nu pot intra pe mess acum, Adriana, ca nu mai reinstalez messul la serv, ca am un Nec nenorocit care este mult prea suprasolicitat daca mai pun ceva pe el.Si asa imi merge foarte greu, imi incarca greu paginile.Te-am sunat mai devreme, dar cred ca erai ocupata.Dar intru diseara acasa pe mess si rezolvam problema.Treaba e ca eu as vrea ca de acasa sa pot intra seara si ziua de le serviciu, eu trebuind doar sa ma pot reloga si atat (cum se poate pe alte forumuri).Sper sa pot face asta cu ajutorul vostru!

Saru-mana pt sprijinpupici pupici pupici !
Kiki
Scris: Tuesday, September 18, 2007 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Pai atunci sa iti lase Adriana parola pe mail sau pe mess si acasa o gasesti, intri, schimbi parola si ar trebui sa fie bine uff
stele
Scris: Tuesday, September 18, 2007 12:12 PM

Kiki wrote:
Pai atunci sa iti lase Adriana parola pe mail sau pe mess si acasa o gasesti, intri, schimbi parola si ar trebui sa fie bine uff

Din profilul meu nu stiu sa imi skimb parola, adica nu stiu unde anume trebuie sa ma duc sa imi vizualizez actuala parola si sa o skimb.Pe userul asta imi stiu parola, dar as vrea sa ma reintorc la vekiul cont.Daca s-o puteapupici !

Thanks againpupici !
MNiko
Scris: Tuesday, September 18, 2007 12:24 PM

Stele, dar avatarul stii sa ti-l schimbi. Exact de acolo de unde schimbi avatarul, cateva randuri mai jos gasesti si sa schimbi parola.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, September 18, 2007 1:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
MNiko wrote:
Stele, dar avatarul stii sa ti-l schimbi. Exact de acolo de unde schimbi avatarul, cateva randuri mai jos gasesti si sa schimbi parola.

M-am prinsyes !Cu ajutorul Adrianei, desigurpupici pupici pupici !Gata, m-am recuperat pe mine insaimifirstprize !Si acum imi stiu si noua parola, si vekea parola si de unde sa o skimb cand am eu kefras !

Multumiri mamicilor saritoarepupici !
MNiko
Scris: Tuesday, September 18, 2007 1:40 PM

stele_pe_cer wrote:

M-am prinsyes !Cu ajutorul Adrianei, desigurpupici pupici pupici !Gata, m-am recuperat pe mine insaimifirstprize !Si acum imi stiu si noua parola, si vekea parola si de unde sa o skimb cand am eu kefras !

Multumiri mamicilor saritoarepupici !

Cu placerea Stele.
shirel
Scris: Saturday, April 17, 2010 9:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007

raly,are probleme nu poate intra pe forum nu il vede primeste foaia alba,care o fi problema.Ajutooooor!
Ana
Scris: Saturday, April 17, 2010 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
shirel wrote:

raly,are probleme nu poate intra pe forum nu il vede primeste foaia alba,care o fi problema.Ajutooooor!
Adriana este ajutoruluff
shirel
Scris: Saturday, April 17, 2010 10:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Anabella wrote:
Adriana este ajutoruluff

intewleg dar raly nici macar nu-l vede apare doar o foaie alba,haide-ti fetele sfaturi ,a incercat toate metodele!
Ana
Scris: Saturday, April 17, 2010 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
shirel wrote:

intewleg dar raly nici macar nu-l vede apare doar o foaie alba,haide-ti fetele sfaturi ,a incercat toate metodele!
o foaie alba?
poate e de la net ceva,ea cu ce intra cu internet explorer sau mozila ?sa incerce sa intre pe fiecare daca le are pe amamdoua binetles
KRYS85
Scris: Saturday, April 17, 2010 11:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
A incercat cu toate dar nu merge,alte siteuri merg si forumul nu!!!Oare ce--o fi si asta,nu a mai patit nimeni??uff uff uff uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.