|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Va rog sa-mi spuneti daca stiti un tratament pentru BALANITA la copii. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| cinca ai scris doar titlul...scrie explicit cum se manifesta balanita si asa poate te ajuta careva... eu nu m-am confruntat cu asa ceva pana acuma , aici inca de la nastere se le face baietilor decalotare pt a evita fimosis |
| nu cred ca i s-a facut decalotarea . acum câtva timp baietelul îmi zicea ca-l doare cocoselul. am fost la medic si mi-a dat un tratament, dar nu are nici un rezultat.
|
| când medicul i-a facut decalotarea copilul a anceput sa tipe . atunci am observat ca era iritat si rosu,
|

| Ce este balanita?
Inflamatia extremitatii organului genital masculin poarta numele de balanita. Glandul se prezinta iritat, mucoasa este rosie, acoperita cu o secretie purulenta. Bolnavul acuza la început mâncarimi apoi dureri si usturimi la urinare.
Infectia se observa mai ales în sezonul calduros la copiii si tinerii cu igiena corporala defectuoasa sau cu preputul (pielita care acopera glandul) mai strâmt (fimoza). Afectiunea se poate întâlni si la barbatii mai vârstnici, ca urmare a unor boli (diabet, herpes etc).
Primul ajutor. Se fac spalaturi ale glandului cu apa oxigenata, permanganat de potasiu, acid boric 3%, sau cu apa calda si sapun. Dupa spalare se pudreaza glandul cu pulbere de sulfamide, Saprosan sau talc amestecat cu antibiotice. Infectia se previne prin igiena locala si prin tratamentului fimozei. Sursa
|

| cinca ana wrote:când medicul i-a facut decalotarea copilul a anceput sa tipe . atunci am observat ca era iritat si rosu,
ce i-a facut dr o sa trebuiasca sa ii faci tu la baita..asa o sa eviti viitoare infectii, sub preput se poate aduna mizerie , prin simpla transpiratie , urina etc se formeaza dedesupt ca o "branzica"si de aici la infectii |

| bebe a luat cumva antibiotice un timp??? ca si de la antibiotice poate face candidis |
| igiena defectuoasa nu este cazul. poate pielita care acopera. când medicul a facut decalotarea , nu cred ca i-a decalotat-o bine , iar acum copilul nu ma lasa nici macar sa ma apropii. |
| ca tratament medicul mi-a recomandat augmentin, antibiotic si spalaturi cu sapun si apa calda , apoi unguent de kanamicina |

| odata ce i-a antibiotic inseamna ca candidis nu e, continua cu tratamentul, fiind o zona sensibila se vindeca lent, daca ai deja cateva zile bune de tratament mai fa o vizita la dr, si cere si parerea altui dr |

| Zona e iritata, ustura, de asta nu te lasa sa ii faci decalotare , ai rabdare cu el, |
| alta date sa incerci cu nidoflor am patit-o si eu cu baiatul nu avea decit 3 si 8 luni tot asa a patit-o si el dar nu i-am dat antibiotic l-am spalat mai des adica de 3 ori pe zi si i-am dat cu nidoflor si cu rivanol pus pe pansament si i-a trecut. Acum tot asa procedez cum il vad ca se roseste un pic cum ii dau cu crema si ii trece. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/15/2017 Mesaje: 1
| Vea OLIO este ideal pentru tinerea sub control si tratarea balanitei la copii indiferent de cauza. Este Vitamina E pura fara miros sau parfumuri, testata pentru gluten si nichel. Noi am primit recomandarea in Italia, dar din ce stiu acuma se gaseste si in RO. Sanatate. |
|
|