Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Si eu am acces interzis in unele topicuri si nush de ce.De ex,la Intre noi femeile parca,vazusem o data ceva despre "pozitii",si nu am avut acces acolo ..cik Access is denied.La jurnale macar am inteles,ca-s private si pt membri..pe forum public |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| alimami wrote:Si eu am acces interzis in unele topicuri si nush de ce.De ex,la Intre noi femeile parca,vazusem o data ceva despre "pozitii",si nu am avut acces acolo ..cik Access is denied.La jurnale macar am inteles,ca-s private si pt membri..pe forum public
La "pozitii"cred ca trebuie sa ai 1000 postari sa ai acces. |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| ingerash wrote:
La "pozitii"cred ca trebuie sa ai 1000 postari sa ai acces.
La pozitii nu am nici eu acces si am trecut de 1000 de postari, ba mai mult , candva chiar am postat acolo... |
|
| ingerash wrote:
La "pozitii"cred ca trebuie sa ai 1000 postari sa ai acces.
Era oricum doar un exemplu,sunt multe subiecte la care nu am acces. Ms de explicatie,desi vezi ce zice Kmy. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| De obicei trebuie sa iti dea voie cel care a infiintat topicul, pentru ca nu au acces toti membri, in cazul acela este Adriana, daca nu ma insel. Si daca vrea iti da voie, daca nu...pace si voie buna |
|
| zaza_ wrote:De obicei trebuie sa iti dea voie cel care a infiintat topicul, pentru ca nu au acces toti membri, in cazul acela este Adriana, daca nu ma insel. Si daca vrea iti da voie, daca nu...pace si voie buna Si cum ceri permisiunea de acces?Ca doar nu viseaza moderatorii noaptea cine ar mai vrea acces..Trebuie dat pm moderatorilor sectiunii respective sau celor care au facut topicele?Si daca nu vezi ca exista subiectele respective,cum sa ceri permisiunea? |
|

| alimami wrote: Si cum ceri permisiunea de acces?Ca doar nu viseaza moderatorii noaptea cine ar mai vrea acces..Trebuie dat pm moderatorilor sectiunii respective sau celor care au facut topicele?Si daca nu vezi ca exista subiectele respective,cum sa ceri permisiunea?
Eu am cerut permisiunea direct Adrianei, pintr-un PM, inca mai astept raspunsul... |
|
| Acum am observat ca nu am acces nici la Jurnalul tricotajelor mele pt copii.. |
|

| Nici la topicul Utile- liste de tot felul de la jurnale nu am acces nu am acces aproape nicaieri |
|
| Kmy wrote:Nici la topicul Utile- liste de tot felul de la jurnale nu am acces  nu am acces aproape nicaieri Da,stiu..si ideea e ca nu ai cum sa ceri acces la ceva ce nici nu stii ca exista.Sunt multe topicuri despre care nu stim ca exista,deci nu ai de unde sti cine le-a facut,ca sa-i ceri acces.Asta e!Daca o sa vrea,o sa dea acces membrilor seriosi(ca noi ), daca nu,nu. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Kmy wrote:Nici la topicul Utile- liste de tot felul de la jurnale nu am acces  nu am acces aproape nicaieri E jurnalul Adrianei |
|

| alimami wrote:Acum am observat ca nu am acces nici la Jurnalul tricotajelor mele pt copii.. Alimami, aici nu ai acces?.Sau este altul? |
|
| carla wrote:Alimami, aici nu ai acces?.Sau este altul? Este altul,care se numeste asa.Nu e al meu. |
|

| alimami wrote: Este altul,care se numeste asa.Nu e al meu.
aha,e a lui Ingerash si a dorit sa i-l pun in jurnalul privat asa ca trebuie sa-i ceri ei accesul |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| alimami wrote:Acum am observat ca nu am acces nici la Jurnalul tricotajelor mele pt copii..
Vrei acces la jurnal? |
|
|