Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ninetem wrote:Ligia, moderatorii iti sunt si colege de forum, deci daca tii neaparat sa fii criticata, o pot face si colegele. Sau poate vrei sa fii moderator?
O NUUUUUUUUUUUUUUU. MRS |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu stiu ca o persoana cand nu se simte bine undeva, sau cand nu-i place locul isi cauta unul pe masura asteptarilor.
si acum ca moderator iti raspund, s-au facut deseori atentionari de catre moderatori privind aspectele sesizate de tine, crezi ca am fost "ascultate"? Mereu au aparut membri noi, care nu cunosc structura si functionarea forumului, pot fi acuzati de rea-vointa? Si in plus moderatorii care sunt, nu au drept de moderare asupra intreg forumului, ci doar a unor sectiuni, lucru de bun simt, eu de ex. fiind afoana la capitolul lucru de mana. Si apoi moderatorul nu e sef, pt. ca asta lasi nu sa se inteleaga!
si inca ceva, in postul initial spuneai ca nu e nimeni sa propuna concursuri si sa premieze castigatorii ... eiiiiii bine, esti libera sa propui si sa premiezi tu. pt. ca asa stau lucrurile pe aici, cine propune ala premiaza. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fata draga nu te tine nimeni aici,...cauta-ti un forum pe placul tau,....tu esti cea care vb cam cu tupeu ,nu Adriana |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| ligia, credeam ca te-ai calmat.de cand ai intrat pe forum ai avut conflicte,chiar si cu mine.Trebuie sa intelegi ca nu e un loc de munca si nici un camp de lupta.Plus,ai citit regulamentul?citeste-l.in al 2-lea rand : nu suntem nici biserica, nici partid sau alta organizatie ca sa avem sef.Adrinana e administratorul si e unul bun, nu un dictqator, cum ai vrea tu sa fie.aici vorbim ca si cum am sta la o sezatoare si ne-am spune parerile. Acolo exista numai unul care critica cand gresesti?te rog nu jigni pe nimeni si daca iti place aici stai si comportate cum e normal ,daca nu ,mai sunt forumuri. Doamne da ce m-am suparat! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| fetelor, e bine sa punem capat discutiei pe aceasta tema. |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| Lilly of the valley wrote: scuza-ma , am fost plecata o saptamana si nu vazusem discutia, iar azi cand am vazut m-am suparat rau.gata pace |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am trimis PM si destinatoarera a primit mesaj gol.Este vreo problema tehnica? |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| cred ca mai de graba imi vad eu de treaba mea. pot tricota si fara sa discut aici pe forum. spor la treaba fetelor. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| ingerash wrote:Am trimis PM si destinatoarera a primit mesaj gol.Este vreo problema tehnica? Multumim de sesizare. O sa verificam. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tzepii wrote: Multumim de sesizare. O sa verificam.
Multumesc. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Era o data o sectiune intitulata "Arhiva " poate imi da cineva explicatii unde a disparut .Vroiam si eu sa citesc ceva mai vechi pe acolo si nu am mai gasit-o! Aaaa si inca o intrebare cum vom putea sa ne vedem jurnalele mai incolo peste ani sa spunem daca doamne fewreste forumul nu va mai exista ?O intrebare debila dar ma gandesc la asta de multe ori fiindca chiar vreau sa stiu ca intr-o zi copii mei vor putea rasfoi aceste jurnale . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| De ce la unele topicuri am acces interzis ? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| shirel wrote:Aaaa si inca o intrebare cum vom putea sa ne vedem jurnalele mai incolo peste ani sa spunem daca doamne fewreste forumul nu va mai exista ?O intrebare debila dar ma gandesc la asta de multe ori fiindca chiar vreau sa stiu ca intr-o zi copii mei vor putea rasfoi aceste jurnale .
Mai bine pune-le pe niste CD-uri la loc sigur nu te increde in lumea online ca azi e mine nu e .Eu aveam documente importante in Yahoo Briefcase cum era odata si le-am pierdut .De atunci nu mai mizez pe nimic oline ,ce-i in mana nu-i minciuna si pozele le tin ca baba intr-un album obisnuit cu pagini,il tin in dulap |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| mariana71 wrote:De ce la unele topicuri am acces interzis  ? Da, si eu... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce topicuri de exemplu? |
|
|