Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| noi am ales impreuna unu eu unu sotul, eu am vrut Abel iar sotul Izidor pt k asa il cheama pe el Daniel Izidor si pe bunicul lui, sincer mie mi ar fi placut mai mult Abel Daniel,dar sotul nu a vrut in ruptu capului asa k a ramas Abel Izidor,dar il strigam Abel. acum ne stoarcem mintea pt urm bebe daca e fetita sotul vrea Sidonia de la el si imi place dar al doilea nume primul o sa ma gandesc eu iar daca e baietel nu stim nimic inca. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| oooooooooo la noi a fost tam-tam mare... eu cu sotul ne hotarasem pt andreas si mai vroiam un nume cat de cat romanesc da sa fie si d sfant cu toate ca andreas vine de la andrei si e de sfant. dar soacra, ca fara ea nu se poate.... vroia ionel ca are ea nuj ce var si sa ne boteze ala cu nevasta-sa copilul... dar bn inteles ca nu am fost de acord. cand o sta ea cracanata 11 ore atunci sa-i puna ce nume vrea. si a ramas anreas alexandru. va pup |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La Alessio(cel mai mare copil din cei 3) a fost cam asa : Sotului ii placea foarte mult numele de Alexandru,dar eu am vrut sa fie si putin italian,asa ca ne-am decis la Alessio.Nasica si nasul au vrut sa poarte numele de Fabian,deci s-a ales cu 2 nume ...In certificat e trecut Alessio-Fabian,dar noi il strigam Alessio. In cazul acesta,parintii si nasii
Larissa(al doilea copil) a avut o alta poveste...Larissa i-a placut sotului,iar mie Dariana.Dar soacra-mea zicea ca sa-i punem si un nume de sfant,ei placandu-i Ionela.Insa nu prea ne-a incantat ideea...Asa ca a ramas Larissa-Dariana Deci,aici eu si domnu' sef ...
Si Sergiu(ultimul copilas) are tot 2 nume...Sergiu ne-a placut noua,iar nasii au fost incantati,iar Iulian a fost propus de ghiciti cine: Alessio si Larissa:009: :003: ...Cum nu voiam sa-i dezamagim,si ne-a placut si noua,l-am botezat Sergiu-Iulian. Aici,copiii si parintii
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| De unde esti din Italia? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ..numele ar trebui hotarate de parinti...desi idei sunt binevenite si din alte surse...noi ne distram de minune pe seama numelor...am facut o lista si incepem sa strigam prin casa numele sa vedem cum suna...si radem... de exemplu eu vreau Ela...si sotu' stiga..."Elaaaaaaaaaa unde esti?"si imi dau seama ca nu se potriveste..avem o fetita--Sara Fabiana Andreia...si urmeaza a doua...si inca negociem numele....multi aleg numele lor sau a parintilor...Pe mine ma cheama Ioana,pe sotior Ioan,pe socrii Ioan si Ioana,pe sora sotului Ioana ...asa ca va dati seama in ce sarbatoare suntem de Sf.Ion... La a doua fetita ne-am gandit la Sofia Ana Maria...Se va naste in septembrie(18-ca si Fabiana...)...voi ce ziceti...? |