Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| noi folosim..sunt foarte bune..folosim Aloe Vera Geley, Aloe Vera Heat Lotion, deodorant, masti si creme de fata, strugurel, sapun..nu mai tin minte..dar suntem foarte multumiti sunt de la firma Forever..in caz ca nu-ti aduceai aminte numele |

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si eu folosesc produse de la ei...Gelul din tub si sprayul sunt 2 lucuri care nu lipsesc din casa mea. Sunt bune la o gramada de chestii, dupa epilat, daca ai vreo rana, vreun cos, hemoroizi etc, nici nu mai stiu... Eu am facut un tratament anul trecut pt psoriazis cu efecte extraordinare. Din pacate din cauza pretului foarte mare al produselor, am facut doar o cura de 4 luni. Dar am fost foarte multumita! Le recomand cu caldura tuturor celor care isi permit!!! |

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| exact asa face si colega mea de servici. Dar asta tine de fiecare... Eu am folosit spray-ul acela mare de la Forever pentru rani si tot felul de iritatii. M-a tinut mult, dar mi se pare exagerat de scum ca sa mai repet. Am cumparat multe produse pe baza de aloe (de la masti, la solutii demachiante, etc) de la alte firme si la pret rezonabil. Plus ca am acasa pe balcon vreo trei plante cu ale caror frunze ma dau pe fatza periodic. |